![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| ▪ Arhivă: Clubul Xbox 360 v1.0 |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #24 (permalink) | ||
|
Football Manager 2008 este in stadiul "Gold" Astazi, SEGA a anuntat ca Football Manager 2008 este oficial in stadiul GOLD si este programat sa apara pe 28 Martie. De asemenea SEGA a mai anutat astazi ca Football Manager 2008 va avea unele diferente fata de versiunea de anul trecut de PC printre care o baza de date updatata ( pentru PC au aparut deja 2 patch-uri ), suport Xbox Live si mod-uri multiplayer permitand turnee globale. | |||
|
| | #25 (permalink) | ||
| Nu e domne nici un stoc epuizat, nici macar nu au avut. Eu am renuntat la ideea de a mai lua Army of Two de pe ******** si am facut comanda de pe shopto, sper ca pana vineri sa ajunga.
__________________ Hey Sam, if it's always getting later and later, then how come it's early sometimes ? Last edited by Silviu; 12-03-2008 at 10:06. | |||
|
| | #26 (permalink) | ||
| 2 noi jocuri vor intra in colectia Xbox Live Arcade maine, Miercuri 12.03.2008. Brain Challenge 800 puncte Bliss Island 400 puncte Quote:
| |||
|
| | #28 (permalink) | ||
|
Conform celor de la 8bit Joystick.com Quote:
| |||
|
| | #30 (permalink) | ||
|
Voi tot nu v-ati invatat minte cu gameshopu' ? De la data aparitiei mai puneti 1-2-3 saptamani in plus.
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? | |||
|
| | #31 (permalink) | ||
| Quote:
Este felul meu de a spune pas acestui joc. Ca o alternativă la posibilitatea închirierii lui, recomand piratarea. PS: O scurtă clarificare: nu încurajez pirateria, dacă era aşa piratam şi eu. Ultima propoziţie are un ton ironic şi efect de punch line. Este ca şi cum aş spune că voi cumpăra jocul când va deveni platinum, iar acest lucru nu se va petrece niciodată. Note to self: use emoticons...or die misunderstood.
__________________ Take cover, take cover! Quality shots fired! Last edited by SanjuroSatsuma; 11-03-2008 at 17:55. | |||
|
| | #33 (permalink) | ||
|
Joystick anunta : Quote:
| |||
|
| | #35 (permalink) | |||
| Quote: ![]() BioWare: How We Can Improve The Side Quests For ‘Mass Effect 2′ Quote:
Americanii nu se pot juca cu Europenii Army Of Two Quote:
Last edited by Bobby; 12-03-2008 at 07:41. | ||||
|
| | #36 (permalink) | ||
| Quote: PS ca sa nu mai spun ca in stirea pe care a redactat-o a gresit si perioada de lansare. Q4 2009 fiscal (cel mentionat in comunicatul de presa) nu e acelasi lucru cu Q4 2009. In cazul Take Two, anul fiscal incepe pe 1 noiembrie, deci Q4 2009 fiscal pentru ei inseamna August-Octombrie 2009, ceea ce il plaseaza cam la fel ca in cazul primului titlu (Bioshock a fost lansat pe 21 august in US si 24 august in UK/EU). Concluzionez ca si Bioshock 2 va fi lansat cel mai probabil late August 2009.
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think Last edited by h0stile; 12-03-2008 at 11:43. | |||
|
| | #39 (permalink) | ||
| Daca omul e ca mine si nu ii plac caractere gay in joc, s-ar putea sa-i placa mai mult Eternal Sonata.
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? | |||
|
| | #40 (permalink) | ||
|
si mie mi-a placut demo-ul de Eternal Sonata, insa imi place si Lost Odyssey pe care l-am inceput deja, asa ca nu mai am timp de altceva. Sandman, noi vedem acele personaje ca fiind "gay" pentru ca ele au trasaturi feminine si nu arata ca cei doi machos din Army of Two, insa adevarul este ca noi privim dintr-un punct de vedere total diferit fata de cel asiatic. In Asia, eroul perfect, omul perfect, este combinatia ideala a celor doua principii yin si yang, asta deoarece ei aplica sistemul dualist pentru a explica nasterea universului si mersul vietii. Plecind de aici, eroul perfect in viziune asiatica nu este un bad guy muschiulo-paros, ci un om in care cele doua forte sunt in armonie, lucru care se rasfringe si asupra aspectului fizic. Rezulta ca eroul din Lost Odyssey este fff bine reprezentat daca interpretam in acest fel. Sper ca asta te va ajuta pe viitor sa intelegi mentalitatea asiatica si sa incerci sa accepti si parerea altora. In fond, nu te obliga nimeni sa il joci. Este dreptul tau sa nu iti placa. Lucrul cu care eu nu pot fi de acord este ignoranta de care dai dovada cind spui ca astfel de personaje sunt "gay".
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|