Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Console > Xbox / Xbox 360

Notices

Thread Introduction
▪ Arhivă: Clubul Xbox 360 v1.0

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 12-03-2008, 13:29   #41 (permalink)
Taw
CG Editor

Taw's Avatar

Nicely said h0stile, mai bine de atat nu se putea puncta.
Probabil lui Sandman ii plac mai mult floricelele, copii si lupta cu pomii fantastici.Joaca-le pe amandoua cel putin 3-4 ore ca sa-ti faci o parere cu privire la gameplay,sistemul de batalii, magii, imersiune.

Taw is offline    Reply With Quote
Old 12-03-2008, 13:32   #42 (permalink)
Registered User

mihaif27's Avatar

Am terminat si eu Mass Effect: Bring Down the Sky. Daca se poate zice am terminat . Mai bine zis am facut un sidequest.
Dureaza cam o ora. Depinde cat de rpd te misti. Mie personal mi-a placut, si chiar merita cei 5$.
Iti mai da si 50 pct de achievement. Si in plus cred ca face o mica introducere pentru Mass Effect 2 .

mihaif27 is offline    Reply With Quote
Old 12-03-2008, 13:39   #43 (permalink)
Marca Inregistrata

Sandman's Avatar

Quote:
Originally Posted by h0stile View Post
Lucrul cu care eu nu pot fi de acord este ignoranta de care dai dovada cind spui ca astfel de personaje sunt "gay".
Frate, nu e vorba de ignoranta, pur si simplu mi se face greata cand vad caracterele din joc, mai ales pe ala cu cercei in urechi de seama cu niste cirese. Pentru mine sunt gay, end of story, n-am zis nimanui sa nu-si ia jocul din motivul asta.

Quote:
Originally Posted by Taw View Post
Probabil lui Sandman ii plac mai mult floricelele, copii si lupta cu pomii fantastici.Joaca-le pe amandoua cel putin 3-4 ore ca sa-ti faci o parere cu privire la gameplay,sistemul de batalii, magii, imersiune.
N-ai tu idee ce-mi place mie, mai degraba suport copii si floricele din Eternal Sonata decat sa mi se intoarca stomacul de greata la Lost Odyssey.
The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

Sandman is offline    Reply With Quote
Old 12-03-2008, 14:02   #44 (permalink)
Registered User

h0stile's Avatar

eu incercam doar sa iti spun ca exista o explicatie pentru aspectul gay al personajelor asiatice si ca nu se datoreaza perceptiei (eronate de altfel) ca toti asiaticii sunt gay. gusturile nu se discuta, asa ca fiecare este indreptatit la propria opinie, insa uneori e bine sa iei la cunostiinta si opiniile altora ca deh, poate mai afli lucruri noi, ceea ce pina la urma nu are cum sa fie rau.

PS sorry daca te-ai simtit jignit, insa efectiv nu pot sa inteleg rostul de a te incapatina asa. they are not gay, they are PERFECT (in fond chiar in joc afli ca ala e nemuritor, so it kinda proves a point)
I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think

h0stile is offline    Reply With Quote
Old 12-03-2008, 14:05   #45 (permalink)
Taw
CG Editor

Taw's Avatar

Sandman tati, tu esti fan altor genuri de jocuri, e clar. Asa cum eu am scos Mass Effect-ul dupa fix 10 minute de joc desi am dat o groaza de bani pe el sigilat full-english, probabil ca tu simti (sau ai simti) la fel referitor la Lost Odyssey.Pentru mine (repet, pentru mine) e cel mai bun joc de pe xbox 360 la momentul actual.

Unii adora jocurile facute de japonezi, iar cel mai concludent exemplu sunt eu. Toate jocurile pe care le astept si mi le doresc...culmea ,sunt facute de SEGA, inclusiv Beijing 2008, joc care tie poate ti se pare o prostie.

Old 12-03-2008, 14:25   #46 (permalink)
Marca Inregistrata

Sandman's Avatar

@h0stile - am prins ideea cu ce e in mintea asiaticilor, da' nu ma incalzeste cu nimic. Dar nu inteleg de ce mi-ati sarit asa in cap, ca nu cred ca am zis pe undeva "nu jucati jocul ca e naspa"

@Taw - nu ma lua cu "tati", ca nu cre' ai mai mult de 2-3 ani fata de mine
The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

Sandman is offline    Reply With Quote
Old 12-03-2008, 14:28   #47 (permalink)
Registered User

SanjuroSatsuma's Avatar

Quote:
Unii adora jocurile facute de japonezi, iar cel mai concludent exemplu sunt eu. Toate jocurile pe care le astept si mi le doresc...culmea ,sunt facute de SEGA, inclusiv Beijing 2008, joc care tie poate ti se pare o prostie.
Cel mai concludent exemplu eşti tu? Tu şi care armată?

SEGA...dacă nu iei Condemned 2, degeaba, înseamnă că n-ai jucat nimic din catalogul lor pe viitorul apropiat. Chiar aşa...De Condemned 2 nu e nimeni hyped? Văd că nu a pomenit nimeni de el până acum. Abia aştept să bag meth-adds cu căpăţânile prin televizoare.

SanjuroSatsuma is offline    Reply With Quote
Old 12-03-2008, 14:33   #48 (permalink)
Drujbarul din Fetesti

angelcrying's Avatar

Lost Oddyssey este frumos.. imi place si il joc, dar..... a devenit frustrant... fac 2 pasi, poc lupta, iar 2 pasi, poc lupta... nici nu mai stiu ce trebuie sa fac... sunt la discul 3 si trebuia sa daram niste bolovani... pana am ajuns la bolovanii respectivi m-am luptat de exact 7 ori... si sincer? am masurat si sunt 5 pasi de personaj

angelcrying is offline    Reply With Quote
Old 12-03-2008, 14:37   #49 (permalink)
Taw
CG Editor

Taw's Avatar

Quote:
Originally Posted by Sandman View Post
@Taw - nu ma lua cu "tati", ca nu cre' ai mai mult de 2-3 ani fata de mine
E irelevanta varsta fiecaruia, eu folosesc apelativul alaturi de "frate, mane, mosule, etc". Nu e cazul sa te simti ofensat, nu a fost o insulta la adresa ta, stai linistit.

@Sanjuro
Da, e de ajuns sa fim cativa, nu am precizat faptul ca ar fi milioane de iubitori ai acelor jocuri. Exista bineinteles, dar ei sunt pe alt continent. Europenii nu au "what it takes" ca sa guste stilul japonezilor, cel putin nu toti.

@angelcrying
Exact acelasi lucru am spus si eu in review, uneori chiar nu am chef de batalii, poti folosi cu succes optiunea lui Jansen(sau Kaim, nu mai tin minte) de a da flee.

Old 12-03-2008, 15:07   #50 (permalink)
Drujbarul din Fetesti

angelcrying's Avatar

pai dai flee.. dar cu cat dai mai mult, cu atat ajungi sa faci doar un pas si lupta

angelcrying is offline    Reply With Quote
Old 12-03-2008, 15:15   #51 (permalink)
CG Editor

Mika's Avatar

Quote:
Originally Posted by SanjuroSatsuma View Post
Cel mai concludent exemplu eşti tu? Tu şi care armată?

SEGA...dacă nu iei Condemned 2, degeaba, înseamnă că n-ai jucat nimic din catalogul lor pe viitorul apropiat. Chiar aşa...De Condemned 2 nu e nimeni hyped? Văd că nu a pomenit nimeni de el până acum. Abia aştept să bag meth-adds cu căpăţânile prin televizoare.
Din review-ul de pe GameTrailers pare criminal jocul . Ideea cu bautura e funny rau .

Mika is offline    Reply With Quote
Old 12-03-2008, 16:12   #52 (permalink)
Registered User

h0stile's Avatar

nu am jucat primul Condemned, iar cu Alone in the Dark si Dark Sector dupa colt, plus LO care deja a iesit, cred ca o sa ii cam dau skip.
I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think

Old 12-03-2008, 16:22   #53 (permalink)
CG Editor

Mika's Avatar

Pentru mine nu e neaparat un must-buy, deoarece nici eu nu l-am jucat pe primul.

La fel, AitD si Dark Sector sunt prioritare. Eu sper sa reusesc mai tarziu sa pun mana pe amandoua si sa le joc .

Old 12-03-2008, 16:36   #54 (permalink)
Registered User

DUCIBAL's Avatar

lasa-ti..grozaviile astea...(am jucat condamned 15..min...prea intuneric pentru mine)..si hai diseara la un cod4...
ps. eu o tin una si buna...cod..cod...cod...

DUCIBAL is offline    Reply With Quote
Old 12-03-2008, 17:02   #55 (permalink)
Registered User

nops66's Avatar

la cod ma bag si io in seara asta...l'am primit azi(thx whiskas_thedogg)

revolutionati gamingul din .ro facand un click aici

nops66 is offline    Reply With Quote
Old 12-03-2008, 17:03   #56 (permalink)
Taw
CG Editor

Taw's Avatar

Ce-mi place Ducibal ca el joaca inaintea tuturor noile aparitii.
Sper sa-mi vina si mie COD4 diseara si sa dam una ca baietii.

Old 12-03-2008, 17:15   #57 (permalink)
Registered User

DUCIBAL's Avatar

Quote:
Ce-mi place Ducibal ca el joaca inaintea tuturor noile aparitii.
Sper sa-mi vina si mie COD4 diseara si sa dam una ca baietii.
ce sa facem fiecare cu norocul..lui.....ok blazer2k8...diseara..cod4..te asteptam tauxxx....sa ma ierte cei pe care ii stresez cu invitatiile cod4 live.....eu nu stiu care au si care nu au jocul...si daca nu au sa si-l cumpere..:P..si daca il au sa-l bage naiba in consola..

DUCIBAL is offline    Reply With Quote
Old 12-03-2008, 17:39   #58 (permalink)
Registered User

h0stile's Avatar

si eu joc CoD4, insa in majoritatea cazurilor intru dupa ora 24 pentru ca am de lucru.

Old 12-03-2008, 19:01   #59 (permalink)
Nick anterior: alexnestian

Bobby's Avatar

Quote:
Sandman tati, tu esti fan altor genuri de jocuri, e clar. Asa cum eu am scos Mass Effect-ul dupa fix 10 minute de joc desi am dat o groaza de bani pe el sigilat full-english, probabil ca tu simti (sau ai simti) la fel referitor la Lost Odyssey.Pentru mine (repet, pentru mine) e cel mai bun joc de pe xbox 360 la momentul actual.

Nu pricep de ce i-ai dat 84 atunci daca zici ca e cel mai bun joc de pe Xbox ?

Eu am terminat primul Condemned si astept sa apara Condemned 2 :P E bun de jucat seara, mai ales noaptea cu o muzica buna pe fundal
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Quote:
Originally Posted by DUCIBAL View Post
lasa-ti..grozaviile astea...(am jucat condamned 15..min...prea intuneric pentru mine)..si hai diseara la un cod4...
ps. eu o tin una si buna...cod..cod...cod...
Condemned 1 sau 2 ? Ca 2 nici varianta pirat nu a aparut. Deci Taw, Ducibal nu se referea la 2 (cred)

Last edited by Bobby; 12-03-2008 at 19:01. Reason: Automerged Doublepost

Bobby is offline    Reply With Quote
Old 12-03-2008, 19:27   #60 (permalink)
CG Editor

Mika's Avatar

CoD4 diseara sa fie atunci .

Advertisment
La viteza warp, prin galaxii straine! Teleporteaza-te acum si inregistreaza-te gratis pentru odiseea ta spatiala!
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Console > Xbox / Xbox 360

Thread Tools

Posting Rules