![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| ▪ Arhivă: Clubul Xbox 360 v1.0 |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1086 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Hey Sam, if it's always getting later and later, then how come it's early sometimes ? | |||
|
| | #1088 (permalink) | ||
|
oameni buni si dragi detinatori de xbox360: cei care au guitar hero pentru aceasta platforma ar putea sa confirme daca acest controller poate fi folosit si pentru pc? Sau daca dimpotriva este cineva din cealalta tabara si a incercat controllerul de pc pe xbo360 poate sa spuna daca sunt compatibile? Se spune ca apartul pentru xbox360 si pc ar fi unul si acelasi, cam sum sunt controller-ele de xbox360 cu fir - merg si pe xbox si pe pc. Legat de bourne consipiracy, desi trailer-ele arata batai ca la carte, de fapt ele sunt foarte simple (2-3 butoane maxim), combouri destul de rudimentare, jocul este foarte liniar si abunda de faze de genul god of war (apasa ce iti arata pe ecran intr-un timp record).
__________________ War does not decide who is right, but who is left. Last edited by Bylly; 30-06-2008 at 02:40. | |||
|
| | #1090 (permalink) | ||
|
pt hdd il cauti pe donely, are un thread sticky pt modding, pe aria publicitate, il gasesti usor. Cu live-ul, daca esti mai comod din fire, existau niste useri care "intermediau" si treaba asta, numai ca nu le-am retinut numele.
__________________ War does not decide who is right, but who is left. | |||
|
| | #1091 (permalink) | ||
|
In aceasta dimineata mi-a aparut si mie RROD.problema sta in felul urmator t moment mi s-a oprit si reaprins curentul.Probabil este sarcina prea mare in casa(Ac,frigidere,televizoare,Pc-uri etc).Dupa ce am scos stecherul din priza si l-am reintrodus totul merge perfect.Sincer,m-am panicat la inceput .O am dabia de o luna. (este varianta Arcade)Infine ,acum ca a trecut,sa ne intoarcem la gaming.
__________________ "Inteleptul spune putine dar stie multe,prostul stie putine dar spune multe" | |||
|
| | #1092 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? | |||
|
| | #1094 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Oh my days... | |||
|
| | #1096 (permalink) | ||
| Nick anterior: SKhan Join Date: Oct 2006 Location: Bucuresti | Quote:
2) Poti sa folosesti teoretic controller-ul de 360 pe PC dar ar trebui sa-ti cumperi si un adaptor wireless din ala special. Am citit o stire mai de mult cum ca merge dar nu a fost varianta pe care producatorii au ales sa o suporte oficial.
__________________ The girl who replies to the question "What do you want for Christmas?" with "If you loved me, you'd know what I want!" gets an Xbox. End of story. | ||
|
| | #1098 (permalink) | ||
| Nick anterior: SKhan Join Date: Oct 2006 Location: Bucuresti |
Banuiesc ca a vazut mai multa lume trailerele de combat din Too Human. Aveti idee cum va fi controlul avand in vedere ca miscarile de la atacuri cu sabia la cele ranged sunt aproape instantanee si ma intreb cum se rezolva aiming-ul :-?
__________________ The girl who replies to the question "What do you want for Christmas?" with "If you loved me, you'd know what I want!" gets an Xbox. End of story. | ||
|
| | #1099 (permalink) | ||
|
Am si eu o mica problema.Am XBOX -ul conectat la un Monitor de 21" CRT.L-am legat,logic prin cablu VGA.Precizez faptul ca monitorul nu-l folosesc si pt Pc,ci doar pt XBOx 360.Problema este urmatoarea:Cum fac cu sunetul???Stiu ca ar trebui sa-l leg la un sistem dar,sincer,nu am asa ceva .Exista in comert,un mic conector,cu doua iesiri RCA mama(rosu si alb)(unde bag cele doua mufe de la cablu VGA) si la capatul celalalt ,este mama pt jack de 3,5 mm.credeti ca daca conectez boxele de Pc la capatul de 3,5 mm o sa mearga sunetul???va rog eu mult astept un raspuns.Ms anticipat
__________________ "Inteleptul spune putine dar stie multe,prostul stie putine dar spune multe" | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|