![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| ▪ Arhivă: Clubul Xbox 360 v1.0 |
![]() |
| | Thread Tools |
| | #1101 | ||
| Ms PigBrother,acum sa vad de unde-l gasesc?!Stie cineva un astfel de magazin real,nu online de unde as putea sa-l achizitionez?Ms anticipat -------------------- Editare ulterioară -------------------- Din Bucuresti,am uitat sa precizez ![]()
__________________ "Inteleptul spune putine dar stie multe,prostul stie putine dar spune multe" Last edited by Vreau Capsuni; 02-07-2008 at 00:03. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #1102 | ||
| Nick anterior: SKhan Join Date: Oct 2006 Location: Bucuresti | orice magazin din asta cu electronice gen butic are din astea. pretul tre sa fie intre 1 si 2 RON Incearca in Obor sau ceva de genul.
__________________ The girl who replies to the question "What do you want for Christmas?" with "If you loved me, you'd know what I want!" gets an Xbox. End of story. | ||
|
| | #1103 | ||
| Quote:
Quote:
Se numeste splitter de jack si il gasesti la magazinele cu electronice.. (boxe and stuff) 2 ron. Am luat si eu unul zilele trecute.. Asa arata cel pe care il vei gasi in magazinele din romania : http://www.laptopaccessoriesinc.com/...rphoneJack.jpg Uite aici o metoda de a avea sunet.. Succes! | |||
|
| | #1104 | ||
| VA multumesc pt raspunsuri dar eu nu acaut acea mufa aratata de Upmax,ci aceasta mufa.Stiu ca este o cale de a avea sunet si cu acel spliter dar iti trebuie neaparat o placa audio si un PC)corectati-ma daca gresesc).Numai bine
__________________ "Inteleptul spune putine dar stie multe,prostul stie putine dar spune multe" | |||
|
| | #1105 | ||
| Ori placa audio si PC ori un amplificator. Splitere de genu' asta gasesti la Muzica pe Calea Victoriei.
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? | |||
|
| | #1106 | ||
| Sau poti incerca in magazinul Titan, daca este mai aproape de tine.
__________________ Hey Sam, if it's always getting later and later, then how come it's early sometimes ? | |||
|
| | #1107 | ||
| stie careva unde gasesc cel mai eiftin un adaptor wireles pt Xbox? si site careva cehatul acela la guitar hero 3 in care canta consoal in locul tau? adik se vede banda si se vad notele cum vin dar se canta singur fara sa apesi u pe ceva.
__________________ "BIBLE" Basic Instructions Before Leaving Earth | |||
|
| | #1108 | ||
| Xbox sau Xbox360 ? | |||
|
| | #1109 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 | Ajutati-ma Salut de curand mi-am luat si eu xbox360 si nu imi merge sa ma conectez trece de IP si DNS dar se blocheaza la MTU ce sa fac...sunt din RDS si am un router Benlink G! nu stiu ce sa fac..am vazut mai multe optiuni de la deconectarea ICS pana la schimbarea MTU-ului din regedit | ||
|
| | #1110 | ||
| Quote:
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? | |||
|
| | #1111 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 | Quote:
pe cd cand instalez am quick instal..si doar selectez ppoe si merge mai departe si se instaleaza..nu pot seta absolut nimic | ||
|
| | #1112 | ||
| Orice router are un meniu de configurare. Uita-te in manual si vezi ce adresa are router-ul tau (de obicei e ceva de genu' 192.168.0.1 sau 192.168.0.xxx). Deschizi adresa aia in IE sau alt browser si te uiti la setari.
|
| | #1113 | ||
| orice router are default MTU 1500.. incearca sa ii dai un restart daca nu ai facut-o... si daca ai pus sa dea ip-uri DHCP, pe consola incearca sa pui manual
__________________ Oh my days... | |||
|
| | #1114 | ||
| Xbox 360, scuze ca am uitat sa mentionez.
__________________ "BIBLE" Basic Instructions Before Leaving Earth | |||
|
| | #1115 | ||
| Un prieten zice ca se aude ceva de un price cut de 50$ la Premium. Este adevarat, sa mai astept, sau nu? | |||
|
| | #1116 | ||
| nu mai astepta , ti-ai dat singur raspunsul , e valabil pt. US | |||
|
| | #1117 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 | |||
|
| | #1118 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2004 Location: GameCast land | pe RDS MTU este 1492 si cablul ala 2X RCA to Jack eu lam gasit in cutia unor boxe logitech X530(sau 540 nu mai stiu), de cumparat am cautat destul de mult si nu am gasit.. dar cred ca poti sa ti-l faci si singur.. nu iti trebuie decat 2 mufe RCA o mufa jack "mama" si cablu cu 2 fire.. | ||
|
| | #1119 | ||
| cauti ceva de genul la ce vezi in poza 1.. in poza 2 vezi cum trebuie sa fie MTU pe router
__________________ Oh my days... | |||
|
| | #1120 | ||
| 1.Free Bungie Day '08 downloads are now available! Cu ocazia zilei studiourilor Bungie un set de gamerpics si theme este valabil pe XBL pentru download gratuit. Quote:
2.MS: "fantastic surprises" at E3 Fostul sef Nintendo Europa David Gossen, acum director de marketing la Microsoft a declarat ca ne astepta niste "fantastic surprises" la E3 de acesta luna ce are loc in Los Angeles. 3.Xbox 360 ranks reset afte GRID update, gamers get angry Dupa ultimul update/patch pentru GRID ( Codemasters) rank-urile au fost total resetare. Nu numai leaderboard ci si toate punctele acumulate de utilizatori. 4.£500m bill for Xbox red ring of death Cam atat ii va costa pe cei de la Microsoft service-ul consolelor Xbox 360 Elite. Desi se spunea ca acestea nu vor avea probleme acum (in UK) sute, mii de utilizatori returneaza Xbox 360 Elite spre a fi trimise in Germania pentru Reparatii. 5.Noi poze aparute din viitorul Prince of Persia Atasate sunt 3 noi poze despre Prince of Persia (i`m back) | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|