Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Console > Xbox / Xbox 360

Notices

Thread Introduction
▪ Arhivă: Clubul Xbox 360 v1.0

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 18-03-2008, 13:28   #121 (permalink)
Drujbarul din Fetesti

angelcrying's Avatar

Quote:
Originally Posted by MaZzaXx View Post
Vreau sa achizitionez Vegas 2 US Region Free si vreau sa stiu daca voi putea juca pe servere de Europa si mai ales cu cei din lista de prieteni daca ceilalti au versiunea Pal?
poti sa ti-l cumperi linistit... daca ai dubii datorita Army of Two, stai linistit

angelcrying is offline    Reply With Quote
Old 18-03-2008, 14:02   #122 (permalink)
Registered User

Prima recenzie pentru Rainbow Six: Vegas 2
http://xbox360.ign.com/articles/860/860324p1.html

Nu e cel mai detaliat review pe care sa-l fi citit dar... o singura chestiune care m-a facut sa-mi anulez precomanda: nu ruleaza la fel de fluid ca primul si, in plus, are scaderi frecvente de frame-rate "unele justificate, altele nu". Eu unul mai astept sa vad ce spun si altii...

AlanPoe is offline    Reply With Quote
Old 18-03-2008, 17:28   #123 (permalink)
Registered User

MrMxyzptlk's Avatar

Am si eu cateva intrebari si nu prea stiu unde sa caut cu raspunsuri:

1. Exista modchip care sa faca figura ce am avut la Xbox1 ca cand bootez pot sa fac boot la firmware original/nemodificat si daca vreau atunci la firmware modificat? Vreau sa am acces la online markateplace si online gameuri fara a fii banat (desigur cu jocul cumparat legal) dar sa am posibilitatea sa joc si jocuri de pe dvd ... Exista aceasta optiune?

2. pot sa folosesc Xbox live in romania cu o adresa de UK sau US. Pot sa ma activez ca o adresa din US si sa-mi cumpar jocuri arcade sau filme de la ei (pot sa-mi iau puncte pentru asta?)?

MrMxyzptlk is offline    Reply With Quote
Old 18-03-2008, 18:35   #124 (permalink)
Registered User

1. Nu

2. Da

MonkY is offline    Reply With Quote
Old 18-03-2008, 19:34   #125 (permalink)
CG Editor

Mika's Avatar

Mai jaca cineva Army of Two ? Mi-a ajuns cam tarziu si la-ti terminat majoritatea, insa daca mai sunt doritori sa ma anunte ca joc oricand.

PS: Sau sa jucam un versus din moment ce l-ati terminat
PPS: Scuzati ca aglomerez thread-ul degeaba, dar cel cu Intalniri pe Live a disparut subit.

Mika is offline    Reply With Quote
Old 18-03-2008, 20:23   #126 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Mika View Post
PPS: Scuzati ca aglomerez thread-ul degeaba, dar cel cu Intalniri pe Live a disparut subit.
http://forum.computergames.ro/121-xbox-xbox-360/275635-xbox-360-intalnire-pe-live.html

Old 18-03-2008, 21:20   #127 (permalink)
phixion

muggs's Avatar

Quote:
Originally Posted by Mika View Post
Mai jaca cineva Army of Two ? Mi-a ajuns cam tarziu si la-ti terminat majoritatea, insa daca mai sunt doritori sa ma anunte ca joc oricand.

PS: Sau sa jucam un versus din moment ce l-ati terminat
in weekend am putea face un multi linistit , cred ca sunt 5-6 persoane care il au in momentul asta

muggs is offline    Send Message via Google Talk to muggs Reply With Quote
Old 18-03-2008, 23:16   #128 (permalink)
True Evil

Wargasm's Avatar

Am jucat numitul Army of Two
Plin de buguri, incepand cu tutorialul.
Replici "afro-americane", ca sa nu zic altfel.
Sunete scoase parca din studioul unui LA madafacar.
AI-ul...SUPER
Va entuziasmati rapid, doar ca ati dat banii pe el.

Last edited by Wargasm; 18-03-2008 at 23:27.

Wargasm is offline    Reply With Quote
Old 19-03-2008, 00:21   #129 (permalink)
Registered User

h0stile's Avatar

jocul devinde interesant numai dupa ce incepi sa cheltui bani pe arme si upgrade-uri. tutorialul este intr-adevar plin de buguri (daca nu faci cover acolo unde trebuie in spatele cutiei si faci putin mai la stinga sau la dreapta, atunci nu treci mai departe si mai sunt alte asemenea exemple). din fericire insa, odata ce ai trecut de tutorial si incepi sa il joci (de preferat in 2) situatia se schimba si devine interesant, iar apoi cind incepi sa cistigi bani si sa iti upgradezi armele parca e alt joc. oricum, indicatiile alea din tutorial ca sa schimbi armele intre cei doi sunt atit de alambicate ca in urmatoarele 5 minute le si uitasem.
I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think

h0stile is offline    Reply With Quote
Old 19-03-2008, 01:01   #130 (permalink)
phixion

muggs's Avatar

in coop e complet alt joc intradevar, si multiplayerul mi s-a parut destul de interesant cu obiectivele care apar random..eu unul nu regret ca l-am cumparat

muggs is offline    Send Message via Google Talk to muggs Reply With Quote
Old 19-03-2008, 07:41   #131 (permalink)
True Evil

Wargasm's Avatar

O sa mai incerc sa-l joc astazi.
OMFG, cate bumpere si triggere apesi pt. a ARUNCA O GRENADA

Wargasm is offline    Reply With Quote
Old 19-03-2008, 09:14   #132 (permalink)
Drujbarul din Fetesti

angelcrying's Avatar

Quote:
Originally Posted by Wargasm View Post
OMFG, cate bumpere si triggere apesi pt. a ARUNCA O GRENADA
cate apesi mai? sau la tine este alt joc? eu stiu ca selectezi grenada, right trigger si aia a fost... si mai apesi si left trigger daca vrei aim

angelcrying is offline    Reply With Quote
Old 19-03-2008, 11:32   #133 (permalink)
Registered User

h0stile's Avatar

Quote:
Originally Posted by angelcrying View Post
cate apesi mai? sau la tine este alt joc? eu stiu ca selectezi grenada, right trigger si aia a fost... si mai apesi si left trigger daca vrei aim
sa arunci o grenada e usor. sa faci coop snipe sau schimb de arme e durere mare.
I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think

h0stile is offline    Reply With Quote
Old 19-03-2008, 12:38   #134 (permalink)
Registered User

Astept sa iasa Army of Four (unul care aparatul de emisie receptie, unul cara munitia, unul e aggro guy si doar unul se ocupa cu aim & fire). Sau, de ce nu, un emulator de tun, aka Army of Ten (vre-o 4-5 care se ocupa de munitie, un transmisionist, 2-3 cu functii de conducere - coloneli, generali - , un inginer care sa mentina tunul in functiune, unul care sa-l tot curete/spele, si unul care sa stea cu lumanarea... ah, si daca tot e unul cu lumanarea, sa fie si un preot). Amen !

Old 19-03-2008, 18:54   #135 (permalink)
Registered User

mihaif27's Avatar

A jucat cineva Condemned 2? Impresii ceva? Am citit pe un forum ca tine intre 8-16 ore depinde de dificultate si cat de rpd te misti. Sincer m-as multumi si cu 8 ore insa nu mai putin .

mihaif27 is offline    Reply With Quote
Old 19-03-2008, 19:17   #136 (permalink)
Moderator

dtancu's Avatar

Un emulator de tun ar fi marfa

dtancu is offline    Reply With Quote
Old 19-03-2008, 20:59   #137 (permalink)
Registered User

predatoers's Avatar

Smile sal

mi-am luat un xbox360 arcade de la ALTEX MEGASTORE dar pe certificat scrie numai 12 luni garantie nu trebuia sa fie de 36 de luni parca,e varianta cu HDMI poate nu o sa am probleme cu el.stie cineva cum e cu garantia? daca cumpar de shopto.com cat dureaza pana imi ajung jocurile daca a mai dat cineva comanda acolo sau de unde se mai pot lua jocuri originale.multumesc

predatoers is offline    Reply With Quote
Old 19-03-2008, 23:02   #138 (permalink)
Registered User

Intreba cineva pe threadul cu forza daca ar putea controla masina cu dpad-ul si mi-am adus aminte acum ca am citit ceva interesant ieri. De ce suge dpad-ul acestei console.
Daca MS ar scoade o revizie cu un dpad imbunatatit, acest controler ar putea ajunge cel mai bun facut vreodata.

Tzeb is offline    Reply With Quote
Old 19-03-2008, 23:19   #139 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

Am stat sa ma uit 3 minute la chestia aia si tot nu m-am prins ce a crezut ca face designerul acolo. Well, bine ca ma lovesc rar de el, desi la TR:L am facut spume cand apasam orice, doar ce trebuia nu.

PigBrother is offline    Reply With Quote
Old 19-03-2008, 23:27   #140 (permalink)
Marca Inregistrata

Sandman's Avatar

Eu nu vad nimic in neregula cu d-padu', chiar mi se pare foarte comod.
The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

Sandman is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Console > Xbox / Xbox 360

Thread Tools

Posting Rules