brat [Xbox 360] Viking : Battle for Asgard
Thread Introduction
Page 1 of 4 1234 LastLast
Results 1 to 20 of 67

Thread: Viking : Battle for Asgard

Registered User KLAMATH's Avatar

Viking : Battle for Asgard

Trailer [ame="http://www.youtube.com/watch?v=JBPM-iqAzxQ"]aici[/ame]. E un action game facut de meseriasii de la Creative Assembly. Release dateul e saptamina viitoare.
    Mie imi aduce putin aminte de Enclave (desi Viking se lauda cu open environments)
    Kain refused the sacrifice.

Registered User Gatsu10's Avatar
    Uitati aici destul gameplay din joc de vazut...sunt constient ca unora nu o sa le placa jocul...gusturile difera de la om la om...iar ce am scris mai sus este in conformitate cu gusturile mele.

http://www.gamersyde.com/news_6196_en.html

Registered User
    Gatsu: Inteleg sa dai un link la un preview, la un trailer, sa spui ca ai jucat un demo... dar sa ne prezinti experienta ta cu "ce-am mai downloadat azi noapte" deja e prea mult. Poti sa te superi, poti sa faci ce vrei, dar cu prima ocazie ai ban. Adica unii ca mine asteapta ca fraierii release date cu preorder si vii cu nesimtire si faci review la torrents... You've been warned...

Un ultim trailer aici: http://www.gametrailers.com/player/32066.html

Inocent HapaGiu's Avatar
    citeam cu asa mare interes ce spune Gatsu si ma tot intrebam cum de are jocul deja, ca nu a aparut oficial. In fine momentan am pe cap DM4 si lost odysey, Vikings cred ca e asemanator cu DM4 la gameplay, este adevarat? Daca e asa cred ca mai bine mai bat cativa ninja in Naruto

Registered User
    A nu se intelege gresit... fiecare face ce doreste, poate sa-si descarce absolut ce vrea de pe net, indiferent de motive (sper ca nu mai vine iar nimeni cu explicatii puerile de genul "mi-am luat lcd/plasma si xbox 360 dar n-am bani de jocuri), insa macar sa si le tina pt. el. Sau macar un pic de bun simt, sa astepte sa se lanseze oficial... in fine, back on topic... pun un "mic" wallpaper cu Viking. Enjoy !
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails wallpaper_viking_battle_for_asgard_01_1920x1200.jpg  

Registered User nops66's Avatar
    eu unul abia astept jocul...si o sa il gust din plin(thx minivacantei de summit)
    bound down to the king
    the king of kings

revolutionati gamingul din .ro facand un click aici

Inocent HapaGiu's Avatar
    e de bun simt, doar atat. On topic, pare frumos la grafica, mai ales la detalii, imi place cand dau cu arma sa iasa sange si sa vad unde am dat. Am jucat si Asasin Creed , super joc doar ca un minus mi s-a parut faza asta, ii bagam cutitul in gat dar nu era cine stie ce efect. Cam asa ar arata un screenshot.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails screen.jpg  

shadow of dust
    [Xbox 360] Clubul Xbox 360 v1.0

Nu vreau sa judec de impartialitate ca nu sunt eu in masura. Dar si eu cand am postat cu intrebarea in legatura cu calitatea jocului aveam un astfel de interes. La urma urmei, o sa dau aproape 200 RON pe jocul asta si nu vreau sa fac asta doar pentru ca da bine in poze.
    The girl who replies to the question "What do you want for Christmas?" with "If you loved me, you'd know what I want!" gets an Xbox. End of story.

good cop dark_one's Avatar
    informatiile postate de mine sunt luate de pe nforce.nl - site care (din cate stiu eu) nu contine warez - este doar un site de informare. (asta ca sa ma apar de quote ul lui khan)
    “It’s the games themselves- not the graphics, not the music, not the pure processing power -that make the fun.” (Nintendo Power 78, p. 23)

Viking: Battle for Asgard Review

Registered User
    Quote Originally Posted by Khan View Post
    [Xbox 360] Clubul Xbox 360 v1.0

Nu vreau sa judec de impartialitate ca nu sunt eu in masura. Dar si eu cand am postat cu intrebarea in legatura cu calitatea jocului aveam un astfel de interes. La urma urmei, o sa dau aproape 200 RON pe jocul asta si nu vreau sa fac asta doar pentru ca da bine in poze.
    Man, de-asta s-a postat link la http://www.gamersyde.com/news_6196_en.html unde ai 10 minute de gameplay, link la trailere si toate cele. Daca ar fi sa te iei dupa review-ul de la IGN, la nota 6.3 cat i-au dat, nu merita 200 RON. Insa tinand cont ca IGN a dat nota 7 lui Heavenly Sword, eu unul nu mai dau 2 bani pe review-urile lor. Am impresia ca in ultima vreme un joc pt. a lua note mari ori trebuie sa fie shooter, ori trebuie sa fie GOTY... Pt. mine Viking is a must have, doar ca sunt in dilema daca sa-l iau pt. PS3 sau pt. X360. Cred ca voi opta pt. versiunea cea mai ieftina after all, sa mai salvez din buget

Taw
    Taw is offline
    Registered User Taw's Avatar
    De acord cu Monky in leg cu IGN, eu astept review-ul de la gametrailers, singurul in care mai am incredere.
    Cel de la IGN mi se pare foarte subiectiv, doar nota 7 pt grafica?

Registered User GreyhounD's Avatar
    Uitandu-ma pe metacritic.com am vazut ca momentan sunt doar doua reviewuri pentru Viking. Oricum notele sunt destul de diferite, de la 65 la 81. Sa vedem ce zice si restul "presei". Pentru mine nu mai conteaza de mult IGN si Gamespot.

http://www.xbox360achievements.org/r...php?gameID=428
    Hey Sam, if it's always getting later and later, then how come it's early sometimes ?

Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Man, de-asta s-a postat link la http://www.gamersyde.com/news_6196_en.html unde ai 10 minute de gameplay, link la trailere si toate cele. Daca ar fi sa te iei dupa review-ul de la IGN, la nota 6.3 cat i-au dat, nu merita 200 RON. Insa tinand cont ca IGN a dat nota 7 lui Heavenly Sword, eu unul nu mai dau 2 bani pe review-urile lor. Am impresia ca in ultima vreme un joc pt. a lua note mari ori trebuie sa fie shooter, ori trebuie sa fie GOTY... Pt. mine Viking is a must have, doar ca sunt in dilema daca sa-l iau pt. PS3 sau pt. X360. Cred ca voi opta pt. versiunea cea mai ieftina after all, sa mai salvez din buget
    Pai man nu ai citit reviewul?Nu ai vazut ca au dat 6.3 la vers de PS3 si 6.5 la vers de 360?...deoarece la vers de PS3 iau dat 6.5 la grafica.Zic ei ca treaba sta asa:
    "For the fanboys out there, comparing the Xbox 360 version of Viking to the PlayStation 3 version will only fuel the ever-raging fire. The technical problem of slow down is still there -- and actually a bit worse -- on the PS3, but Sony's machine also runs into some problems in terms of graphics. The light from Skarin's amulet doesn't reflect the same way on PS3 and makes the character look weird, colors are washed out, and some effects such as the ripple on the screen when you visit the Viking ghost are completely cut out."
    Deci e clar cam ptr ce vers ar trebui sa opteze oricine are ambele console si isi doreste acest joc.Si da sunt de acord cu ei ca jocul devine repetitiv dupa o vreme asemanator lui Assassin's Creed (uite din cauza asta iubesc God of War...ptr ca intotdeauna este ceva nou de facut...pacat ca unii developeri nu vad treaba asta.)

Taw
    Taw is offline
    E foarte greu sa faci un joc action/hack'n slash ne-repetitiv, asta e genul.Nu e quest sau RPG sa aduca chestii foarte inovatoare later in the game.
    Putini sunt cei care joace ceva din scoarta in scoarta ca deh..avem de unde alege..

shadow of dust
    Taw pe o ierarhie a genului hack and slash unde ai clasa Viking? Ma refer aici doar la jocuri disponibile pe Xbox360.
    The girl who replies to the question "What do you want for Christmas?" with "If you loved me, you'd know what I want!" gets an Xbox. End of story.

Registered User
    foarte tare jocu,dar m'am blocat undeva,poate stie cineva cum sa incarci amuleta aia sau singura modalitate e sai bati pe totii aia de la poarta?ca am incercat si asta dar am dat gresh

Registered User DeRuTaTu's Avatar
    ia uite-l si pe asta ) ..tu de unde ai tata jocul de te joci ?)
    WhY rUn, YoU wIlL jUsT dIe TiReD !

Registered User mihaif27's Avatar
    Deja prea o dam in diverse... cu de unde ai jocurile...
    @DeRuTaTu te rog frumos sa-mi faci o poza cu licenta la Windows, Office, ce antivirusi mai ai... si ce softuri mai ai tu prin PC-ul tau.
    Viking s-a lansat pe 25. Suntem in 25...
    Si atat timp cat vad pe publicitate "vand consola MODIFICATA cu XXX DVD-uri cu cele mai noi jocuri"... si acolo nu mai fac gura moderatorii.
    Si pe publicitate avem un thread sticky cu modificari console. Stiu ca este perfect legal si Donely este un om f f f serios si care a reparat console la viata lui, dar oare cati din cei care isi modifica la el fac doar pt un slowdown la DVD-rom.
    Prea suflam in iaurt. Pe threadul de la GOW-ul de PSP se discuta de joc din ziua 1 de cand a aparut pe torrente.

Ca sa nu fiu total offtopic. Din trailere pare un joc ok, insa nu sa rupa gura targului.

Taw
    Taw is offline
    mihaif27, fiecare face ce doreste cu consola lui si joaca ce jocuri doreste.
    Dar, din respect pentru cei care cumpara jocul si il asteapta cu sufletul la gura, consideram ca e de bun simt macar sa asteptam pana le vine acestora inainte sa ne dam cu parerea pe forum.Si in topicul cu LO, 2-3 de acolo nu il au original, dar nu s-au pus sa comenteze "ba eu il am primu, vai vai..am ajuns si departe".
    Aria de publicitate e moderata de altcineva, dar aici nu se permite, si chiar pe buna dreptate.

1.  
    Free Online Strategy Games - Last Post
Page 1 of 4 1234 LastLast