![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Intrebari de om nestiutor
Am incercat sa citesc threaduri despre xbox 360 dar pur si simplu informatia e prea multa si imprastiata. Asa ca fac un thread in care sa intreb niste chestii. Q: Ce vrei sa faci cu xboxul? A:Vreau sa imi iau un xbox 360 (ieftin) cu care sa ma joc si pe live si jocurile backup ale unor prieteni sa zic asa. O sa pun mult accent pe multiplayer online si/sau cu prietenii acasa. Nu ma intereseaza cum arata ci doar sa pot sa ma joc. Acum urmeaza intrebarile specifice acestei sutatii 1. Care xbox? premium elite arcade core? 2. Se pot juca direct de pe hdd jocuri? 3. Daca nu ... atunci care e rostul hdd`ului mai mare? 4. Toate xboxurile au hdmi mufa? Cablu am vazut ca doar eliteul are. 5. De ce am nevoie de hdmi? 6. Orice xbox se poate moda? (am retinut ca donely e omul cu care sa vorbesc pentru asta) 7. Xbox nou sau sh? Exista probleme cu sh`urile? 8. Xboxurile si rrod ... mai exista problema asta? 9. Unde vad data la care a fost facuta consola? 10. La modare pot sa pierd garantia daca mi`o fac de exemplu la donely? 11. Cu o consola modata poti sa joci pe live? 12. Se poate juca pe live din Ro? Ca parca a fost o petitie ceva. 13. Care sunt "baietii" de incredere de pe aria de publicitate care aduc xboxuri? 14. Pot sa existe incompatibilitati cu teveurile? 15. Pot sa conectez consola la monitorul calculatorului? 16. Care sunt problemele cele mai frecvente la xboxuri? 17. Pentru a scrie un joc (backup) pentru xboxul ai nevoie de ce fel de writer? dvd writer? cat costa un drive? Cam astea cred ca sunt ... multumesc pentru atentie si timp acordat ... sper sa primesc si raspunsuri repede
__________________ the unfunny troll | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Pai daca n-ai avut rabdarea sa cauti indeajuns, vedeai ca s-a raspuns la toate intrebarile, iata: 1. Oricare Xbox 360. Nu exista incompatibilitati intre ele sau probleme de backwards compatibility de la una la alta. Difera numarul si tipul de dotari (vezi pe xbox.com ce ofera fiecare pachet). 2. Nu se pot juca jocuri direct de pe hdd. 3. Rostul hardului mai mare este ca poti stoca mai multe trailere, demouri, salvari de jocuri, muzica, etc. 4. Noile modele de xbox au in principiu toate mufa hdmi. 5. Ai nevoie de hdmi daca vrei sa il folosesti pe un televizor ce are mufa hdmi (doh ). Pentru diferente intre tipurile de conectare (composite, component, hdmi) poti sa cauti pe google cu incredere.6. Da, orice xbox se poate moda. 7. Ca orice lucru, este bine sa-l iei de nou si cu garantie din magazin. 8. La noile revizii de console rata de "failure" din pricina RROD este de sub 10%, fata de peste 30% cat era la primele revizii. Daca ai garantie din magazin (3 ani) nu ai de ce sa-ti bati capul. 9. Pe spatele consolei ai un abtibild pe care scrie data fabricatiei (lotul). 10. Daca se rupe sigiliul, se pierde garantia. 11. Poti juca pe live cu o consola modata (nu este recomandat). Poti juca, pana iei ban. 12. Se poate juca pe live din Romania, cu conditia sa iti creezi contul de live avand ca tara de resedinta UK, sau alta tara europeana. O sa fii restrictionat la anumite demo-uri sau content de pe live din cauza ca ai ip de Romania. Nu foarte mult insa. 13. Nu cunosc. Se gaseste in magazin fara dureri de cap. 14. Nu am auzit de incompatibilitati cu anumite tipuri de tv. 15. Da, folosind un cablu achizitionat separat, pe VGA. 16. In afara de RROD nu prea am auzit de probleme notabile. 17. Nu discutam astfel de probleme si nu dam astfel de sfaturi ![]() Concluzie: Daca vrei sa te joci linistit si fara frica de RROD sau de banare pe Live, cumpara un 360 din magazin, cumpara-ti jocurile pe care vrei sa le joci si gata.
__________________ Hey Sam, if it's always getting later and later, then how come it's early sometimes ? | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
1. premium sau elite 2. nu 3. salvari, teme, gamerpictures, addon-uri la jocuri (harti noi spre exemplu) 4. elite si cele facute dupa iunie 2007 5. nu ai neaparat nevoie 6. da 7. nou, eventual cu garantie (dar daca modezi, o pierzi) 8. da 9. pe spatele consolei deasupa mufelor video, usb si lan 10. da 11. doar cu jocuri originale si este riscant si asa 12. da 13. Ion de la lanarie si Gica de la scularie... orienteaza-te dupa rating 14. nu 15. da prin cablu VGA 16. RROD si la modele mai vechi, cu dvd-drive-ul 17. aici nu te pot ajuta pentru ca nu utilizez
__________________ Oh my days... | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Fratioare dar lenea e mare de tot, fara suparare.Multe din intrebari se pot afla folosind google sau search. 1. http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360 , ai un tabel mai jos. 2. Da, doar alea cumparate de pe marketplace.Nu iti inchipui ca poti copia jocuri backup pe HDD. 3. Muzica, filme, demo-uri. 4. Nu, doar cele fabricate dupa noiembrie au. 5. O intrebare stupida.Cauta si tu ce inseamna High Definition.Daca vrei sa joci la calitate maxima, ai nevoie de ea.Poti sa joci si pe component totusi, depinde cat de critic esti dpdv vizual. 6. Da. 7. Nou, ca sa ai garantie. 8. Da, vezi pct 7. 9. Pe cutie exista seria xbox-ului, te iei dupa ea.Cred ca si pe consola scrie acest lucru. 10. Intrebare stupida, asta discuti in particular cu donely. 11. Da, doar originale.Deja ma irita intrebarile tale despre backupuri. 12. Da. 13. Doamne, cati ani ai?Vezi si tu trader ranking. 14. In general nu, daca ai un TV rusesc pe lampi, da. 15. Da. 16. RROD, atat. 17. NU E VOIE CU PIRATARE PE ACEST FORUM!!!!! N-ai citit regulamentul.Dvd writerele sunt pt a-ti scrie tu dvd-uri cu poze si clipuri facute acasa. No comment. Ma intreb cat iti tin moderatorii topicul deschis. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Lasa-l, e blogger, sa-i intelegem si pe ei.
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
1. Arcade = Core Revizuit. Eu as merge pe Premium, dar e bun si Arcade daca nu vrei sa investeti prea mult in consola. 2. Nu. Pe HDD ai doar salvarile, trailerele, demo-urile si Gamertag-ul. 3. Demo-uri, trailere, DLC, harti, etc. 4. Ultima versiune de PREMIUM are intrare/cablu HDMI. Versiunea ARCADE nu sunt 100% sigur. 5. E un standard grafic. De fapt, ofera o rezolutie de 1080P. Composite-ul are maxim 1080i. 6. Da, orice XBOX, dar mai bine joci originale... 7. Nou, cu garantie, deoarece exista posibilitatea sa se strice, datorita RRoD, sau din alte cauze. 8. Depinde de versiune. Ultimele seturi nu mai fac figuri, din cate am inteles. 9. Cred ca trebuie sa o desfaci. 10. El zice ca poate sa ti-o modeze fara sa pierzi garantia. 11. Nu. Iei ban cand intri. 12. Da, se poate, dar cu o adresa din tarile ce sunt afiliate XBL. Petitia a fost pentru a lansa XBL si in Romania. 13. Mai bine iei din magazin, iar majoritatea aduc jocuri, nu console. 14. Doar intre PAL (Europa) si NTSC (America), in mare parte. 15. Cu un cablu VGA HD-AV. 16. Doar RRoD-urile din anii trecuti, si ceva legat de zgarierea DVD-urilor. 17. ![]() P.S.: Nu ai tag la titlu... | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Owner Of: Fight Night Round 3, NFS ProStreet, Forza 2, Viva Pinata mWWE Smack Down! vs Raw 2008&2009 Grand Theft Auto 4,Top Spin 3, Fifa 09 NOW PLAYING ~ ADUC JOCURI PS3/XBOX 360 LA CEL MAI MIC PRET!!! | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
nihasa....ai warn verbal si data viitoare cind te vad la o intrunire forumistica te trag de urechi ca sa ti se faca mari, sa ma auzi bine cind o sa iti soptesc FARA FUCKIN WAREZ AICI PE FORUM!!!!!!!!!!!!
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Multumesc pentru raspunsuri ... si nu era vorba de warez era vorba de backupuri ale jocurilor pe care le ai ... sa nu le strici cand mai joci cu prietenii ceva dupa multe pahare ... mai cade pe jos .. se mai zgarie ... doar in ipoteza asta am intrebat. Multumesc pentru raspunsurile prompte ... si in sfarsit dupa 6000 posturi si 8 ani pe forum am prins si eu care e jmecheria asta cu xbox 360 .... gen gametime.
__________________ the unfunny troll | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| si ce vriai sa fac??? Eu nu vad ce a parut enervant....dar daca tu zici, asa e...in primul rand nu inteleg de ce te dai asa de mare....parca ai fi o mare vedeta a forumului, ca iau eu warn
__________________ Owner Of: Fight Night Round 3, NFS ProStreet, Forza 2, Viva Pinata mWWE Smack Down! vs Raw 2008&2009 Grand Theft Auto 4,Top Spin 3, Fifa 09 NOW PLAYING ~ ADUC JOCURI PS3/XBOX 360 LA CEL MAI MIC PRET!!! | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Hey Sam, if it's always getting later and later, then how come it's early sometimes ? | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
O intrebare de nestiutor jocurile viva pinata si forza motorsport2 care vin la unele pachete xbox360 le pot folosi pe live? in special forza motorsport 2, din cate vad chiar daca dvd-ul este original scrie bundle copy si suprafata dvd-ului este alb negru, intreb pentru ca nu vreau sa ma trezesc cu consola banata, mersi mult si sper sa nu am parte de raspunsuri date la misto! | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 Location: BV |
Am si eu o intrebare de incepator intre ale consolelor, dar din pacate e la limita "legalului" (sau nu - asta vreau sa aflu). Pe scurt: mandru posesor in cateva ore de Xbox360, pachetul de la GS cu cele 2 jocuri (forza motorsport si pinata nu stiu cum). Intrebarea mea este cum pot sa-mi fac (sau daca se poate) o copie de siguranta. Nu neaparat pentru jocurile astea ma intereseaza, ci pentru viitorul GTA4 pe care am/o sa dau 250RON. Este posibila realizarea unei copii de siguranta FARA a moda sau a scrie nu stiu ce firmware ? Nu ma intereseaza sa scriu nici un iso ilegal, nu ma intereseaza sa o modez, ma joc 5-6 jocuri maxim pe care mi le cumpar complet (deja comanda e data la distribuitoru oficial de pe forumul asta). Banuiesc ca daca mi se zgarie discul nu-mi da nimeni altul in schimb pe moca, nu ? | ||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Quote:
Daca modezi consola si te joci backupuri legat la Live, iei ban si tot asa.
|
| | #20 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 Location: BV |
nu vreau sa modez consola. Deci in concluzie, n-ai nici o sansa sa-ti protejezi discurile ? Se strica, asta e ?
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |