Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Console > Xbox / Xbox 360

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 06-05-2008, 01:48   #41 (permalink)
bunnysexual

nihasa's Avatar

revin si eu cu o intrebare/situatie ipotetica: iti iei xbox 360 ... ai deja un pc (tv tuner) si un crt ... poti cumva sa faci sa joci direct de pe xbox fara sa scoti vreun cablu? Am citit ca exista un adaptor pentru monitoare ... dar as prefera sa joc fara sa scot vreun cablu din monitor sau calculator. Se poate face asta?

nihasa is offline    Send Message via Google Talk to nihasa Reply With Quote
Old 06-05-2008, 03:36   #42 (permalink)
Registered User

da dar o sa se vada ca dracu prin tvtuner pe crt

iei cablu vga si o sa se vada perfect

dreptroman is offline    Reply With Quote
Old 06-05-2008, 06:50   #43 (permalink)
Xtm
Nick anterior: herren

Xtm's Avatar

Quote:
Originally Posted by chinezzu View Post
spre ca postez bine aici la nestiutori,
-se poate face direct cont de pe consola la xboxlive fara sa o conectezi la pc?am ajuns pana la un punct si m-am blocat la faza urmatoare
-mi-am facut un cont pe hotmail dar am selectat romania ca tara si nu merge pt xboxlive
-daca rulez alte jocuri in afara de cele originale exista riscu de a fi banat pe live(consola este modificata hardware)
-se poate juca direct cu cablu de net bagat in consola
-daca poate cineva sa ma ajute cu un mesaj privat sau cu un raspuns aici ii multumesc,sunt nerabdator sa joc pe live FM2
pt unii poate par intrebari la care or sa rada dar nu am ce face
de unde am luat consola nu am primit informatii asa ca cer un mic ajutor de la oamenii cu experienta.
mihai
La prina intrebare nu stiu ce sa zic.
La a 2-a trebuia sa alegi UK la tara caci serviciile live!nu sunt disponibile in RO
Da vei fi banat indiferent de felul in care este modata consola.
da

Sper ca am raspuns corect daca nu imi cer scuze.

Xtm is offline    Reply With Quote
Old 07-05-2008, 22:21   #44 (permalink)
Banned

Parerea mea:

1.Aici alegi in functie de ce preferinte ai si de ce dotari ai in casa.Nu are rost sa iei elite daca nu ai o plasma si nu iti mermiti sa o folosesti la maxim, dar daca esti gammer inrait e ff buna un premium.
2.Cred ca poti ... nu cunosc dar cred ca ar merge ...dc nu ar merge ?
3.Pentru demo-uri mai multe, "expansiuni", harti, addon-uri etc etc ( poate chiar si muzica )
4.Mufa au tote dar cablu nu au decat premium si elite STANDART/HD
5.HDMI ? pt plasma TV mari.De obicei alea au HDMI
6.Da se poate moda orice timp d xbox si da vb cu donley.
7.NOU FRATE cu grantie ... Te lasi de el repede daca e sh ( 3rod )
8.Exista ... ( poti scapa de el cu whatercooling, dar acesta nu se cumpara doar se improvizeaza )
9.Scrie pe ea sau pe cutie
10.Donley o face fara sa pierzi garntia ...
11.Da joci live da doar cu DVD original
12.Da am inteles ca joci ...
13.Magazin sau sh ? ca nu inteleg. Cica la mediagalaxy e garantia buna si multi si-au luat de acolo
14.nu cred ...
15.Cica da ..
16. 3rod !!! GRAV !!!
17. 1 mil 200 ... unu bun :> de obicei se folosesc DVD-uri de 9.4 GB ...

w1stuletz is offline    Reply With Quote
Old 30-09-2009, 07:42   #45 (permalink)
Registered User

er34

bai fratilor cum naiba ziceti ca nu se pot juca jocuri dupa hard ca eu numai dupa hard le joc exista acolo la games library dai pe orice joc full si iti enumara optiunile play game delete install to hard drive dai aia si astepti sase instaleze dupa aia te intreaba daca vrei sa joci dupa hard dai ok si joci si nu se mai aude cum face consola iti ocupa vreo 7g un joc acum fiecare cum vrea sa joace dar asa zic eu ca iti moare mai greu consola sii dupa ce introduci mereu dvd(jocul) ruleaza dupa hard nu dupa cd altfel fara cd nu iti permite sa joci

ilort is online now    Reply With Quote
Old 30-09-2009, 16:11   #46 (permalink)
Registered User

The Antagonist's Avatar

Quote:
Originally Posted by ilort View Post
bai fratilor cum naiba ziceti ca nu se pot juca jocuri dupa hard ca eu numai dupa hard le joc exista acolo la games library dai pe orice joc full si iti enumara optiunile play game delete install to hard drive dai aia si astepti sase instaleze dupa aia te intreaba daca vrei sa joci dupa hard dai ok si joci si nu se mai aude cum face consola iti ocupa vreo 7g un joc acum fiecare cum vrea sa joace dar asa zic eu ca iti moare mai greu consola sii dupa ce introduci mereu dvd(jocul) ruleaza dupa hard nu dupa cd altfel fara cd nu iti permite sa joci
daca esti atent...ultimul post a fost scris in 2008...

Need a answer? - Google it

The Antagonist is offline    Reply With Quote
Old 19-10-2009, 16:33   #47 (permalink)
Banned

SPECIAL GOLD 0,25G ,MAGIC POWDER PLUS 1G

VAND SPECIAL GOLD 0,25G -50 LEI
VAND MAGIC POWDER PLUS 1G-160 LEI
NR DE TEL:0765518474

lucian2989 is offline    Reply With Quote
Old 21-10-2009, 20:00   #48 (permalink)
Registered User

Update xbox

salut....sunt nou pe acest forum deci nu prea stiu daca o sa ma descurc prea bn si daca postez unde trebuie...de curand mi-am luat un xbox 360 arcade....il conectez la internet ....arata conexiunea ca merge si se conecteaza si la xbox live...problema este ca nu pote merge mai departe ptr ca trebuie facut un update...ca sa fac acel update tre sa am 125 mb disponibili...iar eu nu am hdd la el....spuneti-mi va rog cum sa fac cu acest update....daca sunt alte metode...multumesc anticipat si va salut pe toti

BloodRain87 is offline    Reply With Quote
Old 04-11-2009, 22:09   #49 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by GreyhounD View Post
Pai daca n-ai avut rabdarea sa cauti indeajuns, vedeai ca s-a raspuns la toate intrebarile, iata:

1. Oricare Xbox 360. Nu exista incompatibilitati intre ele sau probleme de backwards compatibility de la una la alta. Difera numarul si tipul de dotari (vezi pe xbox.com ce ofera fiecare pachet).

2. Nu se pot juca jocuri direct de pe hdd.

3. Rostul hardului mai mare este ca poti stoca mai multe trailere, demouri, salvari de jocuri, muzica, etc.

4. Noile modele de xbox au in principiu toate mufa hdmi.

5. Ai nevoie de hdmi daca vrei sa il folosesti pe un televizor ce are mufa hdmi (doh ). Pentru diferente intre tipurile de conectare (composite, component, hdmi) poti sa cauti pe google cu incredere.

6. Da, orice xbox se poate moda.

7. Ca orice lucru, este bine sa-l iei de nou si cu garantie din magazin.

8. La noile revizii de console rata de "failure" din pricina RROD este de sub 10%, fata de peste 30% cat era la primele revizii. Daca ai garantie din magazin (3 ani) nu ai de ce sa-ti bati capul.

9. Pe spatele consolei ai un abtibild pe care scrie data fabricatiei (lotul).

10. Daca se rupe sigiliul, se pierde garantia.

11. Poti juca pe live cu o consola modata (nu este recomandat). Poti juca, pana iei ban.

12. Se poate juca pe live din Romania, cu conditia sa iti creezi contul de live avand ca tara de resedinta UK, sau alta tara europeana. O sa fii restrictionat la anumite demo-uri sau content de pe live din cauza ca ai ip de Romania. Nu foarte mult insa.

13. Nu cunosc. Se gaseste in magazin fara dureri de cap.

14. Nu am auzit de incompatibilitati cu anumite tipuri de tv.

15. Da, folosind un cablu achizitionat separat, pe VGA.

16. In afara de RROD nu prea am auzit de probleme notabile.

17. Nu discutam astfel de probleme si nu dam astfel de sfaturi

Concluzie: Daca vrei sa te joci linistit si fara frica de RROD sau de banare pe Live, cumpara un 360 din magazin, cumpara-ti jocurile pe care vrei sa le joci si gata.
Nu inteleg exact la nr 15.
De ce e necesar cablu VGA ?Daca monitorul are iesiri HDMI,nu e mai bun un cablu HDMI - HDMI ?

wartigger is offline    Reply With Quote
Old 05-11-2009, 12:33   #50 (permalink)
Registered User

Kessidis's Avatar

Quote:
Originally Posted by BloodRain87 View Post
salut....sunt nou pe acest forum deci nu prea stiu daca o sa ma descurc prea bn si daca postez unde trebuie...de curand mi-am luat un xbox 360 arcade....il conectez la internet ....arata conexiunea ca merge si se conecteaza si la xbox live...problema este ca nu pote merge mai departe ptr ca trebuie facut un update...ca sa fac acel update tre sa am 125 mb disponibili...iar eu nu am hdd la el....spuneti-mi va rog cum sa fac cu acest update....daca sunt alte metode...multumesc anticipat si va salut pe toti
cumparati un hard-drive

Kessidis is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Console > Xbox / Xbox 360

Thread Tools

Posting Rules