![]() |
| | #41 (permalink) | ||
|
revin si eu cu o intrebare/situatie ipotetica: iti iei xbox 360 ... ai deja un pc (tv tuner) si un crt ... poti cumva sa faci sa joci direct de pe xbox fara sa scoti vreun cablu? Am citit ca exista un adaptor pentru monitoare ... dar as prefera sa joc fara sa scot vreun cablu din monitor sau calculator. Se poate face asta?
__________________ the unfunny troll | |||
|
| | #43 (permalink) | ||
| Quote:
La a 2-a trebuia sa alegi UK la tara caci serviciile live!nu sunt disponibile in RO Da vei fi banat indiferent de felul in care este modata consola. da Sper ca am raspuns corect daca nu imi cer scuze. | |||
|
| | #44 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Dec 2007 |
Parerea mea: 1.Aici alegi in functie de ce preferinte ai si de ce dotari ai in casa.Nu are rost sa iei elite daca nu ai o plasma si nu iti mermiti sa o folosesti la maxim, dar daca esti gammer inrait e ff buna un premium. 2.Cred ca poti ... nu cunosc dar cred ca ar merge ...dc nu ar merge ? 3.Pentru demo-uri mai multe, "expansiuni", harti, addon-uri etc etc ( poate chiar si muzica ) 4.Mufa au tote dar cablu nu au decat premium si elite STANDART/HD 5.HDMI ? pt plasma TV mari.De obicei alea au HDMI 6.Da se poate moda orice timp d xbox si da vb cu donley. 7.NOU FRATE cu grantie ... Te lasi de el repede daca e sh ( 3rod ) 8.Exista ... ( poti scapa de el cu whatercooling, dar acesta nu se cumpara doar se improvizeaza ) 9.Scrie pe ea sau pe cutie 10.Donley o face fara sa pierzi garntia ... 11.Da joci live da doar cu DVD original 12.Da am inteles ca joci ... 13.Magazin sau sh ? ca nu inteleg. Cica la mediagalaxy e garantia buna si multi si-au luat de acolo 14.nu cred ... 15.Cica da .. 16. 3rod !!! GRAV !!! 17. 1 mil 200 ... unu bun :> de obicei se folosesc DVD-uri de 9.4 GB ... | ||
|
| | #45 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2009 | er34
bai fratilor cum naiba ziceti ca nu se pot juca jocuri dupa hard ca eu numai dupa hard le joc exista acolo la games library dai pe orice joc full si iti enumara optiunile play game delete install to hard drive dai aia si astepti sase instaleze dupa aia te intreaba daca vrei sa joci dupa hard dai ok si joci si nu se mai aude cum face consola iti ocupa vreo 7g un joc acum fiecare cum vrea sa joace dar asa zic eu ca iti moare mai greu consola sii dupa ce introduci mereu dvd(jocul) ruleaza dupa hard nu dupa cd altfel fara cd nu iti permite sa joci
| ||
|
| | #46 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Lets put a smile on that face Need a answer? - Google it | |||
|
| | #48 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2009 | Update xbox
salut....sunt nou pe acest forum deci nu prea stiu daca o sa ma descurc prea bn si daca postez unde trebuie...de curand mi-am luat un xbox 360 arcade....il conectez la internet ....arata conexiunea ca merge si se conecteaza si la xbox live...problema este ca nu pote merge mai departe ptr ca trebuie facut un update...ca sa fac acel update tre sa am 125 mb disponibili...iar eu nu am hdd la el....spuneti-mi va rog cum sa fac cu acest update....daca sunt alte metode...multumesc anticipat si va salut pe toti | ||
|
| | #49 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2007 | Quote:
De ce e necesar cablu VGA ?Daca monitorul are iesiri HDMI,nu e mai bun un cablu HDMI - HDMI ? | ||
|
| | #50 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Las ca a nu a nu furam tibi draga....maxim shasa | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |