brat [Xbox 360] Gears of War 2
Page 1 of 4 1234 LastLast
Results 1 to 20 of 63

Thread: Gears of War 2

Marca Inregistrata Sandman's Avatar
    Mie nu-mi trebe nici un fel de articol, poze, etc ca sa ma convinga sa cumpar jocul. Eu m-as multumi chiar cu primul joc in care sa continue povestea din single player
    The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

Registered User RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by Sandman View Post
    Mie nu-mi trebe nici un fel de articol, poze, etc ca sa ma convinga sa cumpar jocul.
    Asta e clar! dar...pana'n noiembrie...
    ConsoleGames.ro

Thumbs up

Ţin minte că a zis acum câteva zile Dj Mo că personajul lui preferat (Carmine) s-a întors în GoW2. Şi mai ţin minte că seara am jucat un GoW cu Dj Mo şi ZUBEN, şi că am facut tot felu' de teorii şi afirmaţii cum că ală nu e Carmine, cel din primul GoW, şi că este un soldat oarecare ce are un war suite...

Ei bine...nu e chiar aşa...defapt ala e chiar Carmine!

Cum aşa? Păi e simplu! (am făcut o teorie...ce stă în picioare mai mult de 90%).

Dacă v-aţi uitat la scan-urile ataşate cu siguranţă la-ţi văzut pe Tai Kaliso (...a spiritual and meditative warrior from a tradition of honor-bound fighters....). Ei bine, acesta işi foloseşte puterile supranaturale, la începutul jocului, şi-l readuce pe eroul nostru (Carmine) la viaţă!

...e buna? . Eu cred ca da!

(Sper că nu primesc infraction...pe motiv că am îndraznit să expun o teorie.)
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Untitled.jpg  
    ConsoleGames.ro

Drujbarul din Fetesti angelcrying's Avatar
    este o teorie buna... ramane sa vedem daca asa este
    Oh my days...

Xbox 360

PS3

Registered User h0stile's Avatar
    l-am inchis pe celalalt asa ca ramane asta in picioare. use it!!
    Signature failed to load.

Registered User pc_freak's Avatar
    Carmine deja avea inlocuitori in squad...si oricum si in GOW 1 era unu care semana cu el...da l-o cam papat breseekerul
    Si de ce l-ar invia pe Carmine...nu poate sa gaseasca pe cineva mai bun ?
    Ramane de vazut

Registered User h0stile's Avatar
    pc_freak, optiunea de a (re)folosi un personaj disparut este o tehnica des uzitata in alcatuirea unei povestiri pentru ca iti ofera ocazia de a introduce un plot twist gratuit. acu, da, trebuie bine gindita aceasta reinviere, ca altfel pot foarte usor sa cada in penibil si povestea nu mai este credibila. cind spun credibil, nu ma raportez la realitate, ci la realitatea impusa de universul creat. din punctul meu de vedere, o reinviere prin cine stie ce puteri paranormale ar fi cam aiurea, pentru ca in GoW1 nu imi amintesc sa existe vreo referinta de acest gen. Spiritual and meditative pe care il mentioneaza RonanN1 poate sa insemne fff multe, nu numai faptul ca ar putea avea o astfel de putere. deci, nu exclud faptul ca acel personaj ar putea fi Carmine, insa tind sa exclud existenta puterilor paranormale in GoW. apoi este la fel de posibil ca acela sa fie unul din noile personaje.
    Signature failed to load.

Eu deabea aştept să-l văd pe Dizzy în acţiune! Mi-l şi imaginez cum urlă ca un Hill Billy dezlănţuit...mai ceva ca Cole . (cacofonie acceptată...).
    ConsoleGames.ro

acela nu este "alt" personaj... este Carmine... daca va uitati la declaratia lui Cliff (http://www.gametrailers.com/player/33954.html), il veti auzi spunand ca personajul Carmine revine... cum revine, vom afla in joc
    oricum parti bune aflate pana acum... curb stomp este in continuare si partea cea mai buna... in timpul chainsaw atack, curb stomp atack, jucatorul nu mai este in god mode.... era si timpul sa scoata asta pentru ca era destul de enervanta faza sa astepti dupa unul sa il taie pe celalalt cu drujba ca sa il poti omora... acum chiar il poti salva pe cel cazut sau pe cel care se afla in duel cu un adversar
    Oh my days...

Xbox 360

PS3

Ştiu că este pe forum topicul http://forum.computergames.ro/18-con...zon-altii.html dar m-am gândit că e mai bine să întreb aici...(având în vedere că este topic despre GoW2).

Vreau să fac pre-order la Gears of War 2 [Limited Edition] dar, n-am găsit site pe care să fie jocul compatibil PAL/Region-Free (nici măcar versiunea normală a jocului)! Poate n-am căutat unde trebuie sau am fost repezit...dar cel puţin am căutat pe toate site-urile de pe care am mai cumpărat până acum...şi nimic, doar NTSC-J sau NTSC-U/C.

Ex: Site 1 | [ame=http://www.amazon.com/gp/product/B0014CFO4K/ref=amb_link_6365532_2?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=hero-quick-promo&pf_rd_r=0H1GAFZSVCX8BJDA0XND&pf_rd_t=201&pf_rd_p=368929401&pf_rd_i=B000ZK9QD2]Site 2[/ame] |

Voi de pe ce site aţi facut Pre-order?
    ConsoleGames.ro

Oh my days...

Xbox 360

PS3

Merci.

Thankyou your registration has been submitted.
    An email with your activation link has been sent to your email address you must
    click this link to confirm your email address before you can log in.
    ConsoleGames.ro

ce spuneti de asta? am primit de la zuben... o faza scoasa din gameplay trailer
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails f080pk.gif  
    Oh my days...

Xbox 360

PS3

Quote Originally Posted by angelcrying View Post
    ce spuneti de asta? am primit de la zuben... o faza scoasa din gameplay trailer
    ...ce să zicem, ca am văzut faza acum câteva zile în acest trailer/interviu şi că e o fază de nota ZC.
    ConsoleGames.ro

nu te-am intrebat unde ai vazut-o... ma rog.... oricum acela mod este umilitor ca naiba
    Oh my days...

Xbox 360

PS3

Quote Originally Posted by angelcrying View Post
    nu te-am intrebat unde ai vazut-o... ma rog.... oricum acela mod este umilitor ca naiba
    Mai citeşte odată ce am scris şi poate o să vezi cum am terminat fraza.

Quote Originally Posted by Ronică fară frică
    ...e o fază de nota ZC
    ...np, se mai întamplă.
    ConsoleGames.ro

Registered User killemall's Avatar
    Au aparut noi detalii,

Multe chestii noi care suna foarte bine.Ce mi-a ramas in minte si m-a facut sa ma amuz in timp ce imi imaginam,faptul ca acum iti poti folosi sniper ul pe post de bata si sa-l bati pe unul pana il omori

Deasemenea interesant e noua chestia care va fi implemantata si anume,dupa ce mori te poti uita la un filmulet sa vezi cum ai mierlito si sa faci un screenshot oricand doresti la orice faza.

Si descrierea uneaia din harti m-a facut sa salivez.River,poate ma insel dar dupa descriere,cu 2 turnuri pt sniper in capete si un rau pe mijloc,cred ca va fi Gridlock ul Gears ului 2.

sursa: CVG
    Last edited by killemall; 25-05-2008 at 00:21. Reason: wrong site

nu..river este alta harta... Gridlock va fi in joc, dar refacuta..
    Oh my days...

Xbox 360

PS3

Registered User killemall's Avatar
    Ah,nu stiam ca Gridlock va fi acolo refacuta.Asta e grozav.Eu nestiind de chestia asta ma refeream ca River ar putea fi 'Gridlock ul' din gow 2 din dupa descriere...2 turnuri,un rau pe mijloc,simpla,tot ce-i trebuie sa fie la fel de carismatica asemeni Gridlock.

1.  
    Free Online Strategy Games - Last Post
Page 1 of 4 1234 LastLast