brat [Xbox 360] Star Wars : The Force Unleashed
Thread Introduction
Page 1 of 6 1234 ... LastLast
Results 1 to 20 of 101

Thread: Star Wars : The Force Unleashed

Registered User

Star Wars : The Force Unleashed

Un nou joc in universul Star Wars pentru toti fanii din Romania . Eu sincer nu am mai jucat demult ceva care incepe cu "Star Wars...." asa ca abia astept acest joc, lansarea fiind anuntata undeva in septembri 2008.
    ~ Sper ca nu a mai postat nimeni asta. Enjoy !

Urmeaza traileru ->

Banned
    prea tare jocul, pacat ca nu apare si pe PC, dar cred ca dupa catreva luni (sau un an) dupa aparitie apare si pe PC.

Marca Inregistrata Sandman's Avatar
    Quote Originally Posted by Vlad1111 View Post
    prea tare jocul, pacat ca nu apare si pe PC, dar cred ca dupa catreva luni (sau un an) dupa aparitie apare si pe PC.
    Suntem pe aria de console, crezi ca-i pasa cuiva de aici ca nu apare pe PC?
    The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

Nick anterior: alexnestian Bobby's Avatar
    Urmeaza sa ne zica ca are surse sigure ca apare si GTA IV pe PC in Octombrie

Registered User paulpc's Avatar
    Lucasarts nu vrea sa il scoata pe PC datorita faptului ca nu toti o sa il joaca pe detalii maxime si atunci nu o sa aiba aceeasi experienta jucandu-l.

Banned
    detalii maxime pe PS2, PSP, si consola aia mica nintendo inseamna detalii minime la versiunea de PC ( daca ar fi una).

detalii maxime pe PS2, PSP, si consola aia mica nintendo inseamna detalii minime la versiunea de PC ( daca ar fi una).
    Pentru fiecare consola in parte sunt versiuni diferite a jocului. Iti dai seama ca nu ar porta pe PC versiunea de DS sau PSP a jocului. Pe PC daca ar fi fost ceva, ar fi aparut versiunea de PS3 sau 360 si acolo s-ar fi vazut drastic diferenta intre detalii minime si maxime.
    The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

Banned
    eu am spus ca grafica maxima la DS si PSP ar fi echivalenta cu grafica minima la PC (daca ar fi o versiune de PC). sau poate am inteles eu gresit ce ai spus u.

eu am spus ca grafica maxima la DS si PSP ar fi echivalenta cu grafica minima la PC (daca ar fi o versiune de PC). sau poate am inteles eu gresit ce ai spus u.
    Wrong post, sunt obosit, revin maine.

Registered User Prometheus's Avatar
    CG is COOL

Drujbarul din Fetesti angelcrying's Avatar
    sper sa pastreze traditia si sa aiba o continuare sau mai bine spus o modeficare a povestii la fel de fenomenala cum am fost obisinuiti de fenomenul Star Wars... sa nu devina ceva monoton unde mai tot timpul iei o persoana sau un obiect si incepi sa dai cu ele de pereti... grafica am vazut ca este pe sistem cinematic.. din cate am observat pana acum (din trailere), are o fluiditate exceptionala... acum nu putem spune decat "sa apara o data"
    Oh my days...

Xbox 360

PS3

Banned
    prea tare si trailerul si jocul. abia astept sa apara.http://www.lucasarts.com/games/theforceunleashed/ aici in media gallery la WEB DOCS/VIDEOS sunt mai multe filme despre joc ce cred ca trebuie vazute. f--K star trek, mai the force be with you instead.

Registered User rhadooqoo's Avatar
    prea tare jocul, dar joci numai de partea "intunecata" ?
    Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

Banned
    aparent da, si mi se pare prea tare idea avand in vedere ca pana acum toate jocurile star wars in care personajul principal era Jedi sau un soldat de partea republicii (republic commado) e o schimbare de peisaj, are si optiunea arcade in care poti juca si ca Sith dar si ca jedi din mai multe perioade a universului star wars, Luke Skywalker de ex care era inca mic copil pe vremea aia dar poti juca ca el de cand era deja jedi. am si o mica teorie. ucenicul lui Vader eventual il va parasii pe Vader si va ajuta rebeliuea sa va fi pe cont propriu.

Registered User romustdie's Avatar
    Din ce-am vazut o sa fie si pe ps2(chinuit la maxim dar totusi ps2).
    Mi se pare o ideea super asa ca ma pregatesc sa scot ps2 de la naftalina

P.S tare faza cu copchilu care ii ia sabia din mana lui Darth Vader.

Banned
    F**K YA, o sa fie prea tare jocul, abia astept. daca mai aveti ceva stiri pls sa ne tineti la curent.

Drujbarul din Fetesti angelcrying's Avatar
    joci de partea intunecata dar fac pariu ca va fi o rasturnare de situatie, tinand cont de cine este personajul principal
    Oh my days...

Xbox 360

PS3

Banned
    hello, ce am spus mai sus, paraseste imperiul, ori ajuta aliianta ori e pe cont ptopriu. PS, am vazut un trailer in care spunea ca se indragosteste de Juno Eclipse (blonda)

Registered User
    Despre Secret Apprentice, Gamespot mentioneaza ca desi personajul arata destul de malefic si foloseste o sabie de lumina rosie, reprezentantii companiei au vrut sa arate ca nu este deloc Sith. De fapt, personajul poarta un fel de bratara in jurul incheieturii cu ajutorul caruia Vader il tine sub control.

De fapt Ucenicul Secret este de partea intunecata... chiar daca nu arata inspaimantator... pentru ca nu toti Sith arata inspaimantator, spre exemplu contele Dooku arata ca un batranel mai degraba decat un lord sith, altul care nu arata inspaimantator ar fi Anakin cand abia trece de partea intunecata, partea intunecata nu te face sa arati altfel decat esti asta e doar un mit... Maris Brood despre ea se stie ca a fost antrenata ca Jedi de fostul ei maestru iar moartea sa a adus in viata ei un val intunecat care a dus-o foarte aproape de partea intunecata, dar cu ajutorul lui Shaak Ti a fost adusa oarecum mai spre lumina, Rahm Kota este un Maestru Jedi care a luptat in razboiul clonelor si care dupa prima intalnire cu Ucenicul Secret se pare ca devine mentorul sau, cum Vader este un tata foarte strict si abuziv... Producatorii jocului au spus ca in viziunea lor asa ar fi fost Luke daca ar fi trecut de partea intunecata alaturi de Vader... in fine Vader va avea un rol foarte important in toata povestea, Vader in sine este un personaj complex care place publicului chiar daca intentiile lui nu sunt tocmai bune... este cel mai placut personaj negativ care exista la ora actuala, si cei de la Lucas Arts stiu sa profite de imaginea lui...

Banned
    exact, au si spus ca au vrut ca jocul sa orbiteze in jurul lui vader deoarece toata seria star wars este practic despre vader, din primul episod cand era inca mic pana in ultimul cand vede iar lumina. PS, mie mi se pare cel mai indicat sa nu se mai posteze mesaje din povestea jocul, probabil cei mai multi dintre noi vor sa exploreze singuri poveste, nu ca ar avea dorianos intentii rele dar eu si probabil si altii vor sa aiba surprize.

1.  
    Free Online Strategy Games - Last Post
Page 1 of 6 1234 ... LastLast