![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Poate ca e devreme poate nu.Deschid acest thread pentru a posta tot ce stiti de Fifa 09.Sa speram ca va fi un joc mai bun fata de precedentele,in care sa fie schimbari.De exemplu ce mi-as dori eu: sa fie arbitrii prezenti in joc,sa indice asistentii cand e corner sau lovitura de la margine,sa fie lovituri indirecte din careu,un gameplay mai bun,sa fie si Liga 1,mai multe stadioane,miscari ale jucatorilor mai realistice,antrenamente cu echipa si multe altele... Sa speram ca vor face treaba buna cei de la ElectronicArts.
__________________ "Guns don't kill people, I do! Ha ha ha ha!!!" | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Probabil ca aia de la EA nu au reusit sa scrie codul necesar emularii blaturilor autohtone.
__________________ Life...is like a box of chocolates. A cheap, thoughless, perfunctoral gift that no one ever asks for. Unreturnable because all you get back is another box of chocolates. | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Ma indoiesc ca nu a vrut Mitica. Asta ar fi insemnat ceva banuti de la EA ptr el/liga si imediat ar fi luat. Asa cum se zvonea ca nici Steaua nu a fost in Uefa Champions League ca nu a vrut Becali. Speculatii Speculatii. Inca nu trezim niciun interes. Ne ducem si noi anual in Champions League ca sa aiba altii pe cine sa bata si in Uefa la fel.
| |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Stie mitica puscarie de fifa? Nu se vand aici si pace. N-o sa se oboseasca sa faca statusurile unor jucatori de 3 lei, pentru 2000 de bucati care-o sa se vanda. Desi, as vrea sa-l vad pe acest Baniel Jardel cum isi pierde coliziunea cu pancartele publicitare si iese din stadion | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Steaua va fi ca in Uefa Champions League. Se va numi Bucharest si nu va avea niciun jucator real. Rapid (desi sunt rapidist) nu prea merita. Au avut bulan amandoua acum 2 sezoane si de atunci nu au mai facut nimic. Diferenta intre Fifa 07 si Fifa 08 este mare. Sper sa fiu la fel de bine surprins cum am fost la 08 si cu 09 cand va aparea. | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Nick anterior: SKhan Join Date: Oct 2006 Location: Bucuresti |
Licentele pentru echipe/jucatori se cumpara individual. Nu exista o asociatie a jucatorilor ca la cei din NHL/NBA si de aceea fiecare jucator trebuie contractat separat. EA a fost data in judecata de Hagi si de Gica Popescu ca le-a folosit numele in editia de FIFA de acu cativa ani cand a facut o echipa de aur. ![]() Si deci Liga poate sa se amestece doar pentru numelor echipelor (desi nici de asta nu sunt sigur) dar va trebui sa discute pt fiecare jucator cu el sau impresarul lui. Cei care au jucat Euro 2008 stiu ca Mutu e de fapt Murgu si tot asa. Degeaba vrem noi sa-i vedem in joc daca ei nu vor...
__________________ The girl who replies to the question "What do you want for Christmas?" with "If you loved me, you'd know what I want!" gets an Xbox. End of story. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|