Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Console > Xbox / Xbox 360

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 30-05-2008, 10:48   #1 (permalink)
Banned

Xbox 360 Wireless Racing Wheel

Mi-am cumparat acum cateva zile volanul original Microsoft pt Xbox 360, si am cateva nelamuriri:

1. In legatura cu pedalele:

In unele jocuri (FM2, NFS Pro Street, DIRT, Burnout Paradise) pedalele sunt ok si nu prezinta problema de mai jos.

In alte jocuri (PGR4, GRID, GTA4) dupa ce accelerez sau franez, si apoi iau piciorul de pe pedala respectiva, masina va continua sa accelereze sau franeze singura, ca si cum eu inca as tine piciorul apasat. In special sa mearga cu spatele dupa ce franez si nu mai continui sa accelerez.

In PGR4 nu exista setari de ajustare a volanului, deci nu pot rezolva problema.
In GTA4 masina merge cu spatele daca nu ma ating de pedale.
In GRID, ca sa mearga pedalele ok, trebuie sa ajustez saturatia la acceleratie 30% - 100%, iar la frana 55% - 100%. Daca, spre exemplu, pun 25%-100% la acceleratie, masina va accelera usor singura. La fel, daca pun 50%-100% la frana, masina va merge usor cu spatele.

In concluzie, nu stiu daca e ok asa sau nu. Nu inteleg de ce in unele jocuri gen FM2 volanul merge perfect, iar in GRID trebuie sa ajustez asa mult volanul.

2. Desi cutia parea sigilata, nu am gasit in ea cablul RJ11 (aka cablu de modem) pentru a conecta pedalele la volan. Pe cutie si pe site-ul oficial scrie ca acel cablu este inclus. A trebuit sa cumpar unul, dar voiam sa stiu daca a mai patit si altcineva acelasi lucru.

Am sunat si la cei de unde am cumparat volanul, si au zis ca se vor interesa la furnizor. Inca nu am primit raspuns.

L3n1m is offline    Reply With Quote
Old 01-06-2008, 19:04   #2 (permalink)
Registered User

Sacaluka's Avatar

normal trebuia sa iti fii dat si cablul ala pentru ca e esential nu e optional. oricum e foarte usor sa desfaci cutia fara sa o strici deci e posibil sa fii fost desfacuta si umblata in ea

Sacaluka is offline    Reply With Quote
Old 02-06-2008, 09:40   #3 (permalink)
Banned

Mda, si acum am descoperit ca volanul nici nu sta drept in pozitia in care ar trebui sa fie drept.

Old 02-06-2008, 09:45   #4 (permalink)
Drujbarul din Fetesti

angelcrying's Avatar

de unde ai luat volanul ala? trebuia sa ai in pachet si cablul de conectare pedalier... ce porcarie... sigur are probleme... am avut si eu unul de pe sendit care a functionat fara probleme... app, ai si pgr 3 in pachet? macar l-ai luat din tara?

angelcrying is offline    Reply With Quote
Old 02-06-2008, 10:16   #5 (permalink)
Registered User

GreyhounD's Avatar

Bad Post.

Last edited by GreyhounD; 02-06-2008 at 10:42.

GreyhounD is offline    Reply With Quote
Old 02-06-2008, 11:26   #6 (permalink)
Banned

L-am luat de la mediadot. Nu avea nici PGR3 in cutie, dar cred ca a fost doar o oferta limitat la inceput. Il duc inapoi, pacat ca stau rau tare cu timpul.

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Console > Xbox / Xbox 360

Thread Tools

Posting Rules