![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Apr 2008 | Xbox 360 Wireless Racing Wheel
Mi-am cumparat acum cateva zile volanul original Microsoft pt Xbox 360, si am cateva nelamuriri: 1. In legatura cu pedalele: In unele jocuri (FM2, NFS Pro Street, DIRT, Burnout Paradise) pedalele sunt ok si nu prezinta problema de mai jos. In alte jocuri (PGR4, GRID, GTA4) dupa ce accelerez sau franez, si apoi iau piciorul de pe pedala respectiva, masina va continua sa accelereze sau franeze singura, ca si cum eu inca as tine piciorul apasat. In special sa mearga cu spatele dupa ce franez si nu mai continui sa accelerez. In PGR4 nu exista setari de ajustare a volanului, deci nu pot rezolva problema. In GTA4 masina merge cu spatele daca nu ma ating de pedale. In GRID, ca sa mearga pedalele ok, trebuie sa ajustez saturatia la acceleratie 30% - 100%, iar la frana 55% - 100%. Daca, spre exemplu, pun 25%-100% la acceleratie, masina va accelera usor singura. La fel, daca pun 50%-100% la frana, masina va merge usor cu spatele. In concluzie, nu stiu daca e ok asa sau nu. Nu inteleg de ce in unele jocuri gen FM2 volanul merge perfect, iar in GRID trebuie sa ajustez asa mult volanul. 2. Desi cutia parea sigilata, nu am gasit in ea cablul RJ11 (aka cablu de modem) pentru a conecta pedalele la volan. Pe cutie si pe site-ul oficial scrie ca acel cablu este inclus. A trebuit sa cumpar unul, dar voiam sa stiu daca a mai patit si altcineva acelasi lucru. Am sunat si la cei de unde am cumparat volanul, si au zis ca se vor interesa la furnizor. Inca nu am primit raspuns. | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
normal trebuia sa iti fii dat si cablul ala pentru ca e esential nu e optional. oricum e foarte usor sa desfaci cutia fara sa o strici deci e posibil sa fii fost desfacuta si umblata in ea
__________________ The world is small, nasty and complicated and you always die alone | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
de unde ai luat volanul ala? trebuia sa ai in pachet si cablul de conectare pedalier... ce porcarie... sigur are probleme... am avut si eu unul de pe sendit care a functionat fara probleme... app, ai si pgr 3 in pachet? macar l-ai luat din tara?
__________________ Oh my days... | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|