![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 |
Auziti am o problema ma duc sa fac live account , in lista tarillor nu apare Romania , si aleg SUA de exmeplu ca macar le stiu limba , da apoi vine nu stiu ce nu me de strada si postal cod , CE PLM SA FAC am halo 3 si vreau sa joc online , ajutor ca sunt olecuta prostut si nu ma descurc ....vreau de la cap la coada un mic guide daca se poate , sunt disperat ca insfarsit l-am lamurit pe taicameu si fix acuma nu merge live ... varog frumos , si cu State or Province , sau ceva de genu , ce sa scriu acolo , am ales acolo la Washigton , Texas da nu stiu strazi de acolo si nici coduri postale .......... Chestia e ca nu pot juca live ca sunt roman >?? ma lamuriti si pe mine si vai ca e duminica ora 7 si maine e scoala si nu m-am jucat deloc live , ajutor varog!! | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Daca alege USA si trece la adresa una gasita pe google se intampla cv?
__________________ Vand Rama Foto Digitala Samsung 8" | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 |
acuma nu inteleg am facut tot ce mi-at zis , tot e bine ca pun accept la sfarsit imi da eroare ca cardul nu e valid ... nu e expirat , e nou nout , are bani pe el de ajuns si e international , si am verificat tot , SI NU MERGE!!! | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Pai ce card ai..??..io am incercat cu un VISA si nu a mers...cu MASTERCARD e alta treaba, a mers fara probleme (de BCR sunt amandoua cardurile testate de mine, cu card BRD tot MC a incercat un amic si nu i-a mers) sper sa nu creada careva ca fac reclama ca nu asta e intentia...din contra nu-i simpatizez deloc, dar asta e, s-a nimerit sa mearga cardul lor.
| |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Tare ma mananca dar ma abtin deoarece iau iarasi ban si ma intereseaza ce se intampla pe forum in aceasta perioada. Deci dle. Anathema, nu mi-ai starnit decat un zambet dupa portia de ras de acum cateva minute, cand ne explicai matale ca ai Gold fara credit card. Back to minesweeper please!
| |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
@umbruta cumpara'ti un redeem code de 3luni sau 1an cat vrei de pe www.gamepointsnow.com, si nu te mai chinui cu plata prin card @anathema, eu iti sugerez sa iti masori cuvintelele, ca daca ma uit mai atent la locatia ta provii dintr'o zona a tarii unde predomina speciile mentionate de tine
__________________ bound down to the king the king of kings revolutionati gamingul din .ro facand un click aici | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
| Quote:
. Asa fac eu, si pana acum o luna, nu am avut nici un card atasat contului.@Anathema: l-ai vazut tu pe rasko in persoana sa il faci pe el cioara? revizueste-ti vorbele ca nu suntem la tine la tara aici.
__________________ GamerTag: Darkmatinee | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Nick anterior: SKhan Join Date: Oct 2006 Location: Bucuresti |
@nops scria cumva la locatie ca esti complexat si plin de prejudecati? Cat de limitati sunt unii..
__________________ The girl who replies to the question "What do you want for Christmas?" with "If you loved me, you'd know what I want!" gets an Xbox. End of story. | ||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Multumesc pentru raspuns! | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|