![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Achievements Tampering
ok... am avut ceva divergente acum ceva timp cu hardcore gamer-ul RonanN1... sa nu mai spun ca am suportat si anumite injurii si pe live si pe forum... ok... l-am acuzat de tampering si a spus ca vorbesc prostii... ok... am luat la alegere un joc... si a fost Mass Effect... dupa cum puteti observa in prima poza, are jocul terminat pe insanity, are level 60, dar nu are completate planetele Virmire si Feros... apoi... are achievement ca a terminat cu Asari, dar nici macar nu a salvat-o pe Liara... si asta a fost doar un joc la care m-am uitat mai atent... @ronan... nu cautam nimic, daca nu ma injurai si daca nu incepeai sa te lauzi pe aici si pe live ca toti de pe forum suntem casual gamers si tu eati cel mai tare din parcare... si acum sa inchei ca si tine Die/Bye
__________________ Oh my days... | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Nu era mai simplu sa zici "daca ai ajuns level 60, cum de nu ai trecut prin 50?" ![]() Pic 2, last achievement.
__________________ Life...is like a box of chocolates. A cheap, thoughless, perfunctoral gift that no one ever asks for. Unreturnable because all you get back is another box of chocolates. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Pig, are level 50 si sa nu mai spunem ca are jocul terminat de 3 ori si nu are nici unul din achievement-urile de kills... 250 syntetic kills si 150 organic... si unde este domnul meu achievementul de spectru? fara sa devii spectru in Citadela, cum de ai terminat tu jocul de 3 ori? Ronan, macar daca te folosesti de tampering si alte bazaconii, fa-o cu cap si nu in ultimul rand, nu mai veni sa te lauzi ca faci si dregi... Die/Bye
|
| | #9 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Hey Sam, if it's always getting later and later, then how come it's early sometimes ? | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Quote:
![]() PS: Nu mai fii suparat ca te-a facut casual gamer. Stii bine ca nu esti .PPS: Dar pentru asta nu se poate da File Complaint?
__________________ GamerTag: Darkmatinee Last edited by Mika; 02-06-2008 at 15:13.. | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| nu asta a fost tinta mea... pe mine m-a deranjat mult lauda lui legata de achievements si mai ales faptul ca se crede cel mai cel mai... nu asa intri in comunitate... cu expresii de genul... voi sunteti praf, eu sunt cel mai bun sau nu joc pe live cu voi ci doar cu straini
|
| | #14 (permalink) | ||
| Nick anterior: SKhan Join Date: Oct 2006 Location: Bucuresti |
mi-am cumparat popcorn si ochelari 3d. astept replica lui Ronan ![]() chiar sunt curios cu ce explicatie penibila iese la inaintare. Grupul Consolistilor Minimali saluta Ronan Glitch Free.
__________________ The girl who replies to the question "What do you want for Christmas?" with "If you loved me, you'd know what I want!" gets an Xbox. End of story. | ||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
momentan se inchide pentru ca a devenit prea offtopic in lipsa de interlocutor. astept PM de la RonanN1 cind si daca se decide sa raspunda. numai atunci il voi deschide. later edit: Raspunsul nu a venit si probabil ca nici nu va mai veni vreodata insa, in urma consultarilor si a recomandarilor pe care le-am primit redechid acest topic in ideea ca RonanN1 nu este nici primul si cu siguranta nici ultimul cheater de pe aici. So, cine mai e prins cu mitza-n sac sau cine crede ca are dovezi care ar putea demasca o activitate de gaming nedemna, sa posteze aici ca sa stim si noi.
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think Last edited by h0stile; 06-06-2008 at 09:51.. | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
up and running
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|