![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
In ziua cand am jucat demo-ul jocului din titlu am fost atat de bucuros de parca aveam din nou 5 ani si il asteptam pe Mosu'! De ce? Pentru ca in sfarsit apare un joc care are dreptul sa stea la acelasi etaj cu COD 4!!! Dupa COD 4 stiam ca va trece ceva vreme pana sa ma impresioneze ceva din nou, asa ca sunt foarte fericit pentru aparitia acestui joc.Sa imi explic entuziasmul: atmosfera, gameplay, grafica, arme, vehicule si nu in ultimul rand "environmental destruction" - totul este la superlativ!!! In afara de problemele de lag de pe servere nu gasesc jocului nici un cusur, mi se pare fenomenal si il astept cu foarte multa nerabdare. Asadar, pareri, asteptari de la acest joc? Cine il mai cumpara sa stiu cu cine ma voi ciurui pe Live?
__________________ "It was I killed the old pawnbroker woman and her sister Lizaveta with an axe and robbed them." - Fyodor Dostoevsky, Crime and Punishment, Ch. 39 | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Da ,este super jocul ,o sa-l cumpere toti care jucam de obicei COD4 live.. ...se stiu ei care ..si sa speram ca o sa intre in joc si baieti care joaca de obicei GOW (in frunte cu DjMo ..) aseara Axel apasa pe (y) in cod4..sa dea cu cutitul.. si despre lag sper sa fie numai acum cu jocul demo.
__________________ GAMERTAG DUMYMIX ------VAND OPEL VECTRA A ------ | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Quote:
Pai ce sa fac Taw? Am jucat COD2 search and destroy 2 ani pe PC...Pur si simplu m-am indragostit de acest mod de joc...Din pacate nu ma prea atrage Headquarters si Sabotage. In rest - TDM, SD, DM etc...
__________________ "It was I killed the old pawnbroker woman and her sister Lizaveta with an axe and robbed them." - Fyodor Dostoevsky, Crime and Punishment, Ch. 39 | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
I will be in Bad Company and I will have a bad company!! Ne vedem online la Battlefield dupa 5 iulie deoarece voi fi in concediiiiiiiuuuuuuuuu cand apare...
|
| | #11 (permalink) | ||
| Special “Gold Edition” Packaging 5 Exclusive Weapon Unlocks: Assault Kit UnlockDVD w/Behind the Scenes content and multiplayer strategy videos Cele "5 Exclusive Weapon Unlocks" iti ofera posibilitatea de a avea deblocate de la inceput armele care in mod normal se deblocheaza la nivelul 25.
__________________ Hey Sam, if it's always getting later and later, then how come it's early sometimes ? | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Inseamna ca nu stii ca EA dorea de fapt ca toate acele arme sa fie cumparate separat de joc, gandeste-te atunci ce balans avea ... In schimb a facut comunitatea urat si altfel au scos Gold Edition, armele fiind totusi incluse si in jocul de baza, doar ca trebuie sa ajungi la nivelul 25.
__________________ Hey Sam, if it's always getting later and later, then how come it's early sometimes ? | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
da, asta asa e Grey..uite ce vroiau sa faca cei de la EA..http://www.jucaushii.ro/news_12559_B..._boicotat.html si se pare ca sau razgandit... )
__________________ GAMERTAG DUMYMIX ------VAND OPEL VECTRA A ------ | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
| Advertisment | |
Inscrie-te in ActionLiga - locul pentru cei care vor un joc rapid si spectaculos | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|