![]() |
| | #24 (permalink) | ||
|
Jocul e OK.. nu straluceste ca gameplay, da' te tine sa-l joci pina la sfirsit. Grafica e buna, sunetul e bun, desi are probleme in interioare. 7.5-8 cred ca e o nota buna. Multiplayerul e un pic haotic. In rest.. ce sa zic.. personal n-as da banii pe el, adica exista jocuri mai bune
__________________ Incredible Ninja Squirrel o.O | |||
|
| | #25 (permalink) | ||
|
am incercat si eu demoul de X360 care btw mi s-a parut mult mai bine realizat decit cel de PS3 (umbre ca lumea si nivele mai detaliate) insa nu m-a dat pe spate. nici eu nu ma bag sa dau banii pe el. am CoD4 pe X360 si MGO pe PS3, iar in septembrie apare SOCOM.
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think | |||
|
| | #26 (permalink) | ||
|
Petru cei care o sa joace mult timp pe live..(si nu numai)..http://badcompany.ea.com/myprofile/
__________________ GAMERTAG DUMYMIX ------VAND OPEL VECTRA A ------ | |||
|
| | #28 (permalink) | ||
|
mdea, imi place! e genu de campaign asa chill multiplayeru` rupeee
__________________ i hope you get rod, you and your console io odata am fugit mult de politie ... in GTA 4 daca ai xbox360 e clar ca nu ai femei, daca ai ps3 s-ar putea sa ai, mai rar si grase (asta ca le-ai chemat la tine si ai bagat un film blu-ray plictisitor luat de la reduceri si ai reusit sa le vrajesti) | |||
|
| | #29 (permalink) | ||
|
Pai haideti, cand ne incingem pe Live ? L.E.: Quote:
__________________ Hey Sam, if it's always getting later and later, then how come it's early sometimes ? Last edited by GreyhounD; 01-07-2008 at 16:48. | |||
|
| | #30 (permalink) | ||
|
Eu am rupt 'demo-ul' in doua si acum ma-m apucat de Gold ED...asa...Grey ca eu sunt pe pozitii..in fiecare seara..de la ora 18... ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- Ar trebui sa postam si noi aici scorurile care le avem in live ,macar scorul si rankul asa poate se grabesc si cei ce nu au luat inca jocul.....sa se miste mai cu talent..ca iau avans.. ..(stiu ei care)Total Score-12703 Score per Minute-39.706 In-Game Rank-Chief Warrant Officer
__________________ GAMERTAG DUMYMIX ------VAND OPEL VECTRA A ------ Last edited by DUCIBAL; 02-07-2008 at 11:01. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #32 (permalink) | ||
|
De aceia ma si zbat Dark , sa iau avans...ca o sa veniti ca o avalansa ,si eu trebuie sa fug..sa fug... ..., ieri am facut 4.000 de puncte..Total Score--16181 Score per Minute-3.499 In-Game Rank -First Lieutenant
__________________ GAMERTAG DUMYMIX ------VAND OPEL VECTRA A ------ | |||
|
| | #36 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jan 2008 Location: Oradea |
Mor de nervi domnilor. Asta seara m-am intors din concediu, m-am oprit in Viena special pentru a-mi achizitiona Battlefield si surpriza!!! Am ajuns acasa bucuros, am inceput sa joc campania singleplayer si imi da freeze cam la 15 minute de joc. Am patit-o de vreo 4 ori doar intr-o ora si ceva...... Ce naiba se intampla? Am incercat alte jocuri in consola: COD 4, GOW si nu am avut nici o problema cu ele. Am sters demo-ul de la BC crezand ca are vreo legatura cu asta. Freeze-ul a aparut din nou.... A mai intalnit cineva problema? E de la consola mea? De la joc??? Va rog ajutati-ma cu un rapsuns deoarece imi vine sa arunc consola pe geam. Nu am jucat nimic de 2 saptamani si salivam la momentul cand ajung acasa cu BC...!!!! -------------------- Editare ulterioară -------------------- Am incercat discul intr-o alta consola deoarece am crezut ca are jocul vreun defect de fabricatie. S-a dovedit ca nu e nimic in neregula cu el deoarece in alta consola nu face freeze, iar in consola mea doar la acest joc mi se blocheaza... Recomandari? Ma duc cu consola la garantie? Dar nu are RROD........ Last edited by raskolnikov1944; 06-07-2008 at 12:18. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #37 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 Location: Buzau | Quote:
| ||
|
| | #38 (permalink) | ||
|
incearca sa dai clear cache. sau macar sa scoti hard-ul si sa-l pui la loc
__________________ "fired up"-semnatura de bo$$, nop?;> vand skateboard vand HTC Touch Cruise (P3600) | |||
|
| | #40 (permalink) | ||
| ...do this sau read here - http://support.microsoft.com/kb/907586/
__________________ Biotech! | |||
|
| Advertisment | |
Inscrie-te in arena viitorului! Te asteapta batalii in timp real, foarte rapide! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|