![]() |
| | #22 (permalink) | ||
| Crezi ca sta sa ne zica la toti dupa prenume?! Username-ul nostru e important pe forum.
__________________ 8% of Gamers Can’t See Color. Vand Jocuri PS3. http://forum.computergames.ro/104-co...ocuri-ps3.html | |||
|
| | #28 (permalink) | ||
|
Gta 4 9.50. Uram faza Cand furam Taxi din greseala ,ma dadeam jos repede ,soferul intra la loc(nu intotdeauna) si apoi intram in spate si soferul ma ducea la destinatie de parca nimic nu s-ar fi intamplat .What a Bug!!.Era tare sa ma alunge cu bata de de Baseball.
__________________ Grand Theft Auto 4 or Metal Gear Solid 4?Which game will win the Game Of The Year title? Y! ID:sebastian_alexandru_ciubotariu Ex 360 owner and New PS3 owner | |||
|
| | #31 (permalink) | ||
| Quote:
![]() era vorba despre joc )
| |||
|
| | #32 (permalink) | ||
|
esti copil? cum sa depunctezi un joc pentru ca se vede masina nasol daca o busesti? Ai vrea sa arate mai bine daca o lovesti???? E o prostie sa depunctezi un joc pentru realism, crede-ma. Daca e prea realist (desi nu e cazul aici) poti cel mult sa-i reprosezi ca e prea greu dar sa depunctezi... Ma rog, e parerea ta, dar mie nu mi s-a parut ok. LE: ok, pe principiul asta o sa depunctez si eu top spin 3 ca sunt prea putine caractere pe ecran simultan ). Am spus ca e parerea ta, esti liber sa ti-o exprimi, dar privesti problema un pic superficial.
__________________ War does not decide who is right, but who is left. | |||
|
| | #35 (permalink) | ||
|
Bourne Conspiracy antrenant jocul un 7,5-8 pentru ca destul de scurt, si povestea e cusuta cu ata. Fazele cele mai misto sunt finishing moves ii da pe aia cu capul de tot ce apuca ![]() Am terminat si devil may cry 4 foarte misto numai ca e destul de greu ca trebuie sa faci punctaj mare ca sa poti unloca combouri si moves. Pe human e ok dar nu prea imi vine sa-l mai joc din cauza unor harti foarte ciudate la care am stat cateva ore si m-am umplut de draci. Bosii sunt superbi merita un 9 pentru boss fights | |||
|
| | #36 (permalink) | ||
|
+:Grafica Foarte Buna ,Animatii foarte bine facute,Storyline bunisor ,Si sa nu uitam armele sunt vreo 13 nu stiu sigur+upgrade -:Gameplay neantrenant si monoton , Multiplayer slab cu 4 jucatori . Nota: 8
__________________ Grand Theft Auto 4 or Metal Gear Solid 4?Which game will win the Game Of The Year title? Y! ID:sebastian_alexandru_ciubotariu Ex 360 owner and New PS3 owner | |||
|
| | #37 (permalink) | ||
| Quote:
?
__________________ 8% of Gamers Can’t See Color. Vand Jocuri PS3. http://forum.computergames.ro/104-co...ocuri-ps3.html | |||
|
| | #38 (permalink) | ||
|
Eternal sonata - jocul a fost *citez un prieten* ca un sex oral prost terminat. Partea buna: Grafica superba, operele lui chopin in ost, pe langa alte cateva originale, gameplay foarte intuitiv si povestea pana pe la 3 sferturi din joc placuta (cu unele exceptii). Partea proasta: Sfarsit oribil si grabit , voice-acting nereusit.. Nota: 8 | |||
|
| | #40 (permalink) | ||
|
Battlefield: Bad Company
__________________ Oh my days... | |||
|
| Advertisment | |
Inscrie-te in ActionLiga - locul pentru cei care vor un joc rapid si spectaculos | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|