![]() |
| | #43 (permalink) | ||
|
Alone in the Dark. Mi-a placut jocul, din pacate este tras foarte mult in jos de nenumarate buguri, controlul masinilor absolut aberant, dialoguri si voice acting cam de mana a doua. Per total cred ca merita nota maxim 7.
__________________ Hey Sam, if it's always getting later and later, then how come it's early sometimes ? | |||
|
| | #45 (permalink) | ||
|
Alone in the Dark si aici. Controlul (nu numai al masinilor) il trage destul de mult in jos. Grafica penibila pe alocuri nu m-a deranjat chiar atat de mult. La un anumit moment devine destul de repetitiv, dar imi plac povestile de genul acesta si per total a fost o eperienta placuta. Nu prea e de recomandat oricui totusi si nici nu prea isi merita banii. Nici partea horror nu e prea accentuata (sau poate nu m-a speriat pe mine chiar asa de tare)
__________________ War does not decide who is right, but who is left. | |||
|
| | #46 (permalink) | ||
| Nick anterior: SKhan Join Date: Oct 2006 Location: Bucuresti |
Burnout Revenge 100% completion. Bine, tre' sa recunosc, n-am toate cursele perfect dar ce-a inceput a fi un duel intre mine si prietena, s-a terminat a fi o colaborare pentru a duce toate cursele la bun sfarsit. Momentan sunt la ultimele misiuni din Bioshock dupa care iau Dark Sector (sunt pe la jumate) si Lost Odyssey (la discul 4) sa le termin. Din cauza lui GTA IV aveam pus totul pe hold :P
__________________ The girl who replies to the question "What do you want for Christmas?" with "If you loved me, you'd know what I want!" gets an Xbox. End of story. | ||
|
| | #47 (permalink) | ||
|
Lost Odyssey partea buna: -poveste, grafica, coloana sonora superbe -gameplay placut, in vechiul stil j-rpg -voice acting reusit -sfarsit extraordinar realizat partea proasta: -discul 3 si 4 contin multe labirinturi -random encounters in locuri unde nu-si aveau rostul (de ex. cand incerci sa rezolvi un puzzle) Nota: 9/10 | |||
|
| | #49 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Hey Sam, if it's always getting later and later, then how come it's early sometimes ? | |||
|
| | #52 (permalink) | ||
|
In sfarsit am terminat si eu GTA IV.Un joc destul de bine realizat,cu exceptia blurul-ui care,cateodata,poate fi,foarte,foarte enervant.Parerea mea este ca GTA IV,la momentul actual este cel mai realistic joc conceput.
__________________ "Inteleptul spune putine dar stie multe,prostul stie putine dar spune multe" | |||
|
| | #60 (permalink) | ||
|
@bobo_dvb: l-ai luat de afara sau din Romania? Ce magazin? Multumesc.
__________________ Increase da peace! | |||
|
| Advertisment | |
In Mafia1930 ai toate sansele! Plin de sperante, in taramul celor liberi. De la spalator de vase la Milionar - ast este visul tau! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|