![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 | Vreau si eu un sfat :)
Tocmai ce mi-am luat un 360 de la Diverta. Mi l-a modat Donely, deci n-am pierdut garantia de 3 ani. Faza e ca eu sunt cam speriat de RRoD. Am vazut ca Donely aplica pasta si face fixuri cu Xclamps care sa previna RRoD-ul. Tehnica asta... previne RRoD-ul definitiv, sau doar scade sansele de RRoD? Ca eu ma gandeam asa. In caz de RRoD, ce fac? Duc consola inapoi la Diverta, si-mi dau aia alta, corect? Bun, dar dupa asta trebuie sa mi-o modez din nou, si mai dau niste bani (si asta se poate repeta, dupa "noroc" de RRoD sau nu). Daca solutia ar fi permanenta, atunci as plati pentru manopera, dar as fi sigur ca nu va mai trebui sa dau bani pe viitor. Ce-mi recomandati? | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Nick anterior: SKhan Join Date: Oct 2006 Location: Bucuresti |
Nu aplica fixuri daca n-ai problema adica nu te scarpina daca nu te doare capul. Atata timp cat ai inca "garantie" nu vad de ce ti-ar fi frica. Vezi doar ca inainte sa o duci la garantie sa o duci la donely sa ti-o aduca la FW original. Edit: Se pare ca nu trebuie sa aiba FW original cand o duci la garantie. Uite ca mai invat si eu chestii noi
__________________ The girl who replies to the question "What do you want for Christmas?" with "If you loved me, you'd know what I want!" gets an Xbox. End of story. Last edited by Khan; 27-06-2008 at 20:55. | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2007 Location: Tu unde crezi ? |
Dc ti-ai luat daca ti-e frica de rod ? Daca iti da rrod stai cu ea 3 sapt la garantie.Ai sa vezi.
__________________ Pentru cei ce cred ca Traxdata si Verbatim sunt jocuri de Playstation 3, numai respect !!! | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 | Quote:
Uite ce zic eu. Din moment ce consola ai luat-o recent, inseamna ca e editie noua, si sansele de RRoD sunt oricum mai scazute. Eu iti recomand sa nu stai cu frica de RRoD, si sa te bucuri de ea cat te-o tine. Daca iti da RRoD, gandeste-te atunci ce faci, nu te stresa de-acum. Cunosc un tip care are acelasi 360 de 2 ani, nu i-a facut nici o imbunatatire nici cu pasta, nici cooler, nimic, si inca ii merge fara probleme. Gandeste-te asa. Poate ai noroc si nu-ti da RRoD. | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 |
deja devine enervata faza cu "aolo dak imi da rrod consola???"... sansele sunt destul de reduse sa iti dea rrod....si in plus mai mult de jumate din povestile cu rrod sunt puse de ps3'isti. Nu mai stati cu frica in san k maine va moare xboxul ... k nu o sa va bucurati de consola niciodata asa... Ma joc cate 4-5 ore p zi, cate o data fara pauza si nu am nici o problema. Asumati-va si voi un risc si nu mai fiti femei, nu va mai plangeti k va e frica de rrod (cei care stiu de legea atractiei inteleg )...
| ||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Nick anterior: SKhan Join Date: Oct 2006 Location: Bucuresti |
lasa ca poti sa suporti DVD-Rom-ul la 12x daca vrei sa faci economie
__________________ The girl who replies to the question "What do you want for Christmas?" with "If you loved me, you'd know what I want!" gets an Xbox. End of story. | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
cateva intrebari:am si eu un 360 arcade de la MediaGalaxy,are garantie 2 ani.Daca imi da RRod dupa 7 luni sa zicem,imi dau una noua,dar cu garantie inca 2 ani,nu???Adica nu imi scade din garantie cat am folosit-o pe prima. Btw,fita62,de curiozitate,cat ai dat tu pe arcade la diverta???Si chiar ai garantie 3 ani???Astia de la MG vad ca nu dau decat 2 ani. | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Aceasi intrebare am pus-o si eu.Daca,Doamne fereste da rod peste 7 luni,consola se va schimba,si garantia va ramane de 1 an si 3 luni.Nu-ti da inca 2 ani de la momentul in care primesti o noua consola.
__________________ "Inteleptul spune putine dar stie multe,prostul stie putine dar spune multe" | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Vezi ca dezinformezi...la MG dupa ce shimbi consola la garantie se pune ca si cum ai fi cumparat una noua..asa ca garantia devine iar de doi ani de la momentul in care schimbi consola
__________________ bound down to the king the king of kings revolutionati gamingul din .ro facand un click aici | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Asa eram si eu la inceput am cautat tot ce se putea despre RROD avand amici care au patit-o. Nu va mai stresati, daca e in garantie consola se schimba si se ofera garantie ca si cum ai cumpara una noua. Ultimele console sunt cu noul cip cu sanse mai mici de rrod pe 65 de nm. Jucati-va si bucurati-va de jocuri. | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 Location: Buzau |
HELP PLEASE DUDES ... !!!! Ahm.. yeah, i need some help with this:Vreau si yo sa cumpar live gold membership , am incercat si de pe www.gamepointsnow.com , am intrebat si pe alte magazine virtuale si p playcom , dar nu am gasit, pe www.gamepointsnow.com nu mai au in stock ... dati-mi si mie niste nume de site-uri sau magazine de unde as putea cumpara live gold subscriptions(mai ales dak atzi folosit si v-a mers, mai de curand , nu acum 2 ani ) Ms anticipat!!!!
| ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|