![]() |
| | #1 | ||
| problema cu chitara Xbox 360 tocmai mi-am luat jocul guitar hero 3 PT xbox 360 care vine logic cu tot cu chitara, cand cant cu ea si vine timpul sa dau star power sau in battle mode sa atac adversarul mie imi spune ca trebuie sa inclin chitara, eu o inclin dar nu merge, nu face nimik, help. -------------------- Editare ulterioară -------------------- pls careva help me.
__________________ Come to the dark side, we have milk and cookies. Last edited by V_gamer_award; 30-06-2008 at 22:22. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #2 | ||
| Încearcă să stai mai aproape de xbox atunci când vrei să activezi Star Power. Degeaba stai în faţa TV-ului şi departe de consolă...că nu se activează. Aceaşi problemă am avut-o şi eu...până ce am schimbat locaţia consolei şi s-a rezolvat. Eventual fă un test...mai aproape...mai departe...şi vezi cum se comportă. *p.s. Când vrei să activezi Star Power, trage de chitară cu putere în sus...că dacă doar o înclini puţin . Aşa mai bine foloseşti Star Power Knob...
__________________ Biotech! | |||
|
| | #3 | ||
| am incercat cum ai spus u, am tras mai tare de chitara dar tot nu merge. mai e ceva. imi spune in carte ca pot activa battle power si star power daca apas pe butonul back, dar tot nu vrea. si cand strang star power in fiecare melodie, primul star power care il strang se activeaza singur fara sa ii dau eu vro comanda.
__________________ Come to the dark side, we have milk and cookies. | |||
|
| | #4 | ||
| Registered User Join Date: Mar 2006 Location: Bucuresti | Vezi ca poate nu inclini cum trebuie. Trebuie sa o ridici peste 45 de grade aproximativ. Uita-te pe net. | ||
|
| | #5 | ||
| am ridicat chitara si dincolo de 90 de grade, am fatait-o, am clatinat-o, am zguduit-o, am facut tot ce se poate si tot nu vrea, e vro setare ceva din joc? ca nici butonul nu merge care cica ar fi trebuit sa inlocuiasca ridicatul in caz de ceva.
|
| | #6 | ||
| ...dacă nici de la Star Power Knob (back) nu merge...atunci e grav ...Uite ce am găsit pe site-ul gaygamer.net Quote:
![]() ***later edit*** Ai încercat să-ţi sincronizezi chitara cu TV-ul? Ştiu că sună aiurea (şi că nu are legătură -- şi că se bate cap în cap cu ce am zis mai sus despre senzor)...dar poţi încerca şi opţiunea aia...
|
| | #7 | ||
| cum adik sa sincronizez chitara cu TV-ul?
|
| | #8 | ||
| probabil ca se referea la video/ audio lag. in orice caz du-te cu ea la garantie.
__________________ War does not decide who is right, but who is left. | |||
|
| | #9 | ||
| du-o la garantie fara sa te mai complici | |||
|
| | #10 | ||
| Quote:
![]()
|
| | #11 | ||
| am fost azi sa imi schimb chitara, fata de mediagalaxy unde dupa 3 luni dupa ce mi s-a strica un mous inca nu am primit banii sau alt mouse in schimb, la Diverta de unde am chitara, le-am spus de problema la chitara, nici proba nu au facut la chitara stricata, nici nu au desfacut cutia doar mi-au dat o chitara noua, nici 2 minute nu cred ca am stat acolo, pe cand la mediagalaxy ma pun sa merg pana in bucurestii noi.
|
| | #12 | ||
| Nick anterior: SKhan Join Date: Oct 2006 Location: Bucuresti | Quote:
![]() ![]()
__________________ The girl who replies to the question "What do you want for Christmas?" with "If you loved me, you'd know what I want!" gets an Xbox. End of story. | ||
|
| | #13 | ||
| Quote:
![]()
|
| | #14 | ||
| logic:P, perfect. ms mult de ajutor
|
| | #15 | ||
| ...no mă bucur ca s-a rezolvat . Lasă-mi te rog, pe PM, GT-ul tău să ne duelăm când ai timp şi chef! . Salut.
|
| | #16 | ||
| nu am Xbox live, sau la ce te referi? ca tot a venit vorba, daca vreau sa imi pun net fara fir pe Xbox, imi trebuie adaptorul acela wireles si atat? sau mai imi trebuie altceva? si de unde cumpar cont pt Xbox live?
|
| | #17 | ||
| Nick anterior: SKhan Join Date: Oct 2006 Location: Bucuresti | iti pui adaptorul dar iti trebuie router wireless in casa mai costa si ala ceva bani. www.gamepointsnow.com parca e pt abonament si ms points, dar s-ar putea sa ma insel si sa fie doar pt puncte, nici eu n-am intrat inca in lumea Live ![]()
__________________ The girl who replies to the question "What do you want for Christmas?" with "If you loved me, you'd know what I want!" gets an Xbox. End of story. | ||
|
| | #18 | ||
| Sau intri pe xbox.com, iti faci cont, platesti tipul de abonament si ai xbox live. Sau si mai simplu, faci direct din consola.
__________________ Hey Sam, if it's always getting later and later, then how come it's early sometimes ? | |||
|
| | #19 | ||
| router wireles am in casa, am si un adaptor wireles dar e pt calculator, prin USB, credeti ca merge sa il pun pe Xbox? pe calculator trebuie sa ii bag un CD- sa il instalez. vad ca unele cartele sunt pe puncte altele sunt pe luni, daca var rog imi explica careva cum sta treaba? , eu Xbox am de doar o luna sau ceva de genu si nu ma prea pricep.
|
| | #20 | ||
| Pe xbox merge doar ACEL adaptor de wireless. Daca nu te deranjeaza firele poti sa tragi un cablu din router in xbox si te-ai rezolvat, ai net in consola. Pentru a avea access GOLD pe xbox live trebuie sa platesti. Ai multe optiuni, poti cu card prepaid pe o luna, pe 3, 6 12 sau cand iti faci contul poti sa introduci cardul tau de la banca si in fiecare luna o sa ti se ia bani. gamepointsnow e optiune alternativa daca nu vrei sa itroduci cardul tau in sistemul microsoft. De acolo poti sa iti cumperi si puncte (cu care poti cumpara content de pe xbox live) sau poti sa iti cumperi Membership pe x luni (prepaid). | |||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|