Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Console > Xbox / Xbox 360

Notices

Reply

Thread Tools
Old 30-06-2008, 22:22   #1
Registered User

V_gamer_award's Avatar

problema cu chitara Xbox 360

tocmai mi-am luat jocul guitar hero 3 PT xbox 360 care vine logic cu tot cu chitara, cand cant cu ea si vine timpul sa dau star power sau in battle mode sa atac adversarul mie imi spune ca trebuie sa inclin chitara, eu o inclin dar nu merge, nu face nimik, help.
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
pls careva help me.

Last edited by V_gamer_award; 30-06-2008 at 22:22. Reason: Automerged Doublepost

V_gamer_award is offline    Reply With Quote
Old 30-06-2008, 22:56   #2
Registered User

RonanN1's Avatar

Încearcă să stai mai aproape de xbox atunci când vrei să activezi Star Power. Degeaba stai în faţa TV-ului şi departe de consolă...că nu se activează. Aceaşi problemă am avut-o şi eu...până ce am schimbat locaţia consolei şi s-a rezolvat. Eventual fă un test...mai aproape...mai departe...şi vezi cum se comportă.

*p.s.

Când vrei să activezi Star Power, trage de chitară cu putere în sus...că dacă doar o înclini puţin . Aşa mai bine foloseşti Star Power Knob...

RonanN1 is offline    Reply With Quote
Old 30-06-2008, 23:26   #3
Registered User

V_gamer_award's Avatar

am incercat cum ai spus u, am tras mai tare de chitara dar tot nu merge. mai e ceva. imi spune in carte ca pot activa battle power si star power daca apas pe butonul back, dar tot nu vrea. si cand strang star power in fiecare melodie, primul star power care il strang se activeaza singur fara sa ii dau eu vro comanda.

Old 01-07-2008, 00:22   #4
Registered User

Vezi ca poate nu inclini cum trebuie. Trebuie sa o ridici peste 45 de grade aproximativ. Uita-te pe net.

wink is offline    Reply With Quote
Old 01-07-2008, 00:28   #5
Registered User

V_gamer_award's Avatar

am ridicat chitara si dincolo de 90 de grade, am fatait-o, am clatinat-o, am zguduit-o, am facut tot ce se poate si tot nu vrea, e vro setare ceva din joc? ca nici butonul nu merge care cica ar fi trebuit sa inlocuiasca ridicatul in caz de ceva.

Old 01-07-2008, 00:45   #6
Registered User

RonanN1's Avatar

...dacă nici de la Star Power Knob (back) nu merge...atunci e grav ...

Uite ce am găsit pe site-ul gaygamer.net

Quote:
Guitar Hero 3 - Star Power Issue On The 360?

Complaints are flooding across the internet stating that the star power on Guitar Hero III isn't working as it should be on the wireless Xbox 360 guitar.
Whilst playing the game for the first time last night, I noticed that my star power would automatically go off when it was full, even when I wasn't tilting the guitar to activate it. I'm a seasoned lounge rocker on Guitar Hero, so I couldn't even blame the fact that I was rocking too hard on it. The guitar appears to be far too sensitive.
Deciding to look into it further, it seems there are a plethora of people having the same issue with the Les Paul guitar. Never having had the same problem with the wired guitar, it's slightly annoying that the sensitivity is so high on the wireless one. Still, it won't stop me rockin'.
Da, ştiu, problema e total opusă...dar vroiam să scot în evidenţă faptul că problema vine de la controller. Mergi cât de repede poţi la garanţie şi spune-le ce problemă ai...şi eventual să ţi-o schimbe. Altă soluţie nu prea este...

***later edit***

Ai încercat să-ţi sincronizezi chitara cu TV-ul? Ştiu că sună aiurea (şi că nu are legătură -- şi că se bate cap în cap cu ce am zis mai sus despre senzor)...dar poţi încerca şi opţiunea aia...

Old 01-07-2008, 01:18   #7
Registered User

V_gamer_award's Avatar

cum adik sa sincronizez chitara cu TV-ul?

Old 01-07-2008, 01:37   #8
Registered User

Bylly's Avatar

probabil ca se referea la video/ audio lag. in orice caz du-te cu ea la garantie.

Bylly is offline    Reply With Quote
Old 01-07-2008, 02:34   #9
Registered User

tray's Avatar

du-o la garantie fara sa te mai complici

tray is offline    Reply With Quote
Old 01-07-2008, 20:03   #10
Registered User

RonanN1's Avatar

Quote:
Originally Posted by Bylly View Post
probabil ca se referea la video/ audio lag. in orice caz du-te cu ea la garantie.
...da. Calibrare nu sincronizare, sorry

Old 01-07-2008, 22:20   #11
Registered User

V_gamer_award's Avatar

am fost azi sa imi schimb chitara, fata de mediagalaxy unde dupa 3 luni dupa ce mi s-a strica un mous inca nu am primit banii sau alt mouse in schimb, la Diverta de unde am chitara, le-am spus de problema la chitara, nici proba nu au facut la chitara stricata, nici nu au desfacut cutia doar mi-au dat o chitara noua, nici 2 minute nu cred ca am stat acolo, pe cand la mediagalaxy ma pun sa merg pana in bucurestii noi.

Old 01-07-2008, 22:34   #12
Nick anterior: SKhan

Quote:
nici nu au desfacut cutia doar mi-au dat o chitara noua
puneai si tu niste cartofi in cutie si te faceai cu 2 chitari

Khan is offline    Send Message via Google Talk to Khan Reply With Quote
Old 01-07-2008, 22:35   #13
Registered User

RonanN1's Avatar

Quote:
Originally Posted by V_gamer_award View Post
am fost azi sa imi schimb chitara, fata de mediagalaxy unde dupa 3 luni dupa ce mi s-a strica un mous inca nu am primit banii sau alt mouse in schimb, la Diverta de unde am chitara, le-am spus de problema la chitara, nici proba nu au facut la chitara stricata, nici nu au desfacut cutia doar mi-au dat o chitara noua, nici 2 minute nu cred ca am stat acolo, pe cand la mediagalaxy ma pun sa merg pana in bucurestii
noi.
...şi, merge cu cea nouă!?

Old 01-07-2008, 23:27   #14
Registered User

V_gamer_award's Avatar

logic:P, perfect. ms mult de ajutor

Old 02-07-2008, 00:36   #15
Registered User

RonanN1's Avatar

Quote:
Originally Posted by V_gamer_award View Post
logic:P, perfect. ms mult de ajutor
...no mă bucur ca s-a rezolvat . Lasă-mi te rog, pe PM, GT-ul tău să ne duelăm când ai timp şi chef! . Salut.

Old 02-07-2008, 00:56   #16
Registered User

V_gamer_award's Avatar

nu am Xbox live, sau la ce te referi? ca tot a venit vorba, daca vreau sa imi pun net fara fir pe Xbox, imi trebuie adaptorul acela wireles si atat? sau mai imi trebuie altceva? si de unde cumpar cont pt Xbox live?

Old 02-07-2008, 01:23   #17
Nick anterior: SKhan

iti pui adaptorul dar iti trebuie router wireless in casa mai costa si ala ceva bani. www.gamepointsnow.com parca e pt abonament si ms points, dar s-ar putea sa ma insel si sa fie doar pt puncte, nici eu n-am intrat inca in lumea Live

Khan is offline    Send Message via Google Talk to Khan Reply With Quote
Old 02-07-2008, 09:42   #18
Registered User

GreyhounD's Avatar

Sau intri pe xbox.com, iti faci cont, platesti tipul de abonament si ai xbox live.
Sau si mai simplu, faci direct din consola.

GreyhounD is offline    Reply With Quote
Old 02-07-2008, 10:42   #19
Registered User

V_gamer_award's Avatar

router wireles am in casa, am si un adaptor wireles dar e pt calculator, prin USB, credeti ca merge sa il pun pe Xbox? pe calculator trebuie sa ii bag un CD- sa il instalez. vad ca unele cartele sunt pe puncte altele sunt pe luni, daca var rog imi explica careva cum sta treaba? , eu Xbox am de doar o luna sau ceva de genu si nu ma prea pricep.

Old 02-07-2008, 11:06   #20
Registered User

bitstream's Avatar

Pe xbox merge doar ACEL adaptor de wireless. Daca nu te deranjeaza firele poti sa tragi un cablu din router in xbox si te-ai rezolvat, ai net in consola.
Pentru a avea access GOLD pe xbox live trebuie sa platesti. Ai multe optiuni, poti cu card prepaid pe o luna, pe 3, 6 12 sau cand iti faci contul poti sa introduci cardul tau de la banca si in fiecare luna o sa ti se ia bani.

gamepointsnow e optiune alternativa daca nu vrei sa itroduci cardul tau in sistemul microsoft. De acolo poti sa iti cumperi si puncte (cu care poti cumpara content de pe xbox live) sau poti sa iti cumperi Membership pe x luni (prepaid).

bitstream is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Console > Xbox / Xbox 360

Thread Tools

Posting Rules