![]() |
| | #1 | ||
| Intrebare!!! Am doua controller-uri de xbox360 care merg pe baterii si as vrea sa va intreb daca poti folosii acumulatorii in locul bateriilor.Am cautat pe mai multe site-uri incarcator acumulatori si mi-a gasit numai pt dimensiuni R6 (AA).In manualul de xbox360 scrie sa folosim LR6(AA).Dupa cateva cautarii am inteles ca LR6=alkaline si R6=carbon-zinc.Deci cine a folosit sau foloseste acumulatorii pt funcionarea controller-ului as vrea sa imi spuna cat tin acumulatorii si daca sunt buni??.Imi cer scuze daca mai exista un alt thread despre aceelasi subiect. PS:nu as vrea commenturi de genul:,,cumpara un cablu play an charge kit"pt ca daca imi cumpar un cablu play an charge o sa trebuiasca sa mai imi cumpar si o baterie reincarcabila pentru al doilea controller si m-ar ajunge la 130ron.Mai bine cumpar acumulatorii care costa 60-70ron. | |||
|
| | #2 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2007 Location: In my house | Exact asta vroiam sa-ti zic "cumpara un cablu play an charge kit" Dar nu`ti mai zic
__________________ Pentru cei ce cred ca Traxdata si Verbatim sunt jocuri de Playstation 3, numai respect !!! | ||
|
| | #3 | ||
| Poti sa folosesti acumulatori. Play an charge are avantajele lui, te poti juca in timp ce se incarca bateriile si nu stai sa le scoti/bagi inapoi de fiecare data.
__________________ Nick anterior : tau_xxx | |||
|
| | #4 | ||
| M-ar interesa cam cat tin acumulatorii si daca puteti sa imi recomandatii un tip de acumulatorii. | |||
|
| | #5 | ||
| Ti-e ti-e lene sa dai un search pe forumu' asta?
__________________ Nick anterior : tau_xxx | |||
|
| | #6 | ||
| am dat search pe forum dar nu am gasit nimic despre xbox360 si acumulatorii, am gasit numai persoane care vand si cumpara. | |||
|
| | #7 | ||
| Merg foarte bine cu acumulatori. Ai mei (Sanyo de 2500 si Energizer de 2500) tin cam 30-40 de ore de utilizare. | |||
|
| | #8 | ||
| io am bagat niste acumulatori canon, am 4 unii sunt mereu la incarcat unii in contoller
__________________ i hope you get rod, you and your console io odata am fugit mult de politie ... in GTA 4 daca ai xbox360 e clar ca nu ai femei, daca ai ps3 s-ar putea sa ai, mai rar si grase (asta ca le-ai chemat la tine si ai bagat un film blu-ray plictisitor luat de la reduceri si ai reusit sa le vrajesti) Last edited by lil_barba; 03-07-2008 at 14:53. | |||
|
| | #9 | ||
| nero si lil_barba multumesc pentru raspuns | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|