![]() |
| | #6 (permalink) | ||
|
este peste tot si in Craiova sau bagati boxele in televizor :-??
__________________ i hope you get rod, you and your console io odata am fugit mult de politie ... in GTA 4 daca ai xbox360 e clar ca nu ai femei, daca ai ps3 s-ar putea sa ai, mai rar si grase (asta ca le-ai chemat la tine si ai bagat un film blu-ray plictisitor luat de la reduceri si ai reusit sa le vrajesti) | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Si asta e o solutie,daca ai intrare jack la tv.Eu mi-am conectat xboxul la home cinema pe aux.2 cabluri care au intr-un capat RCA TATA si in cealalta parte RCA MAMA.Cablu rosu si alb de la cablul HD-AV intra in RCA mama capatul celalt in homecinema.Am facut astea pentru ca nu aveam cum sa conectez la homecinema fara prelungire,cablul este mult prea scurt.
| |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Pe viitor,cine mai cauta un jack mama-mama de 3,5 mm sa se duca la magazinul Muzica dupa C.Victoriei(asta daca esti din Bucuresti ).Acolo sunt sigur,cate vrei.
__________________ "Inteleptul spune putine dar stie multe,prostul stie putine dar spune multe" | |||
|
| Advertisment | |
Treci prin porţile şcolii de magie şi devino cel mai puternic vrăjitor al tuturor timpurilor în Tales of Magic | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|