![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Vreti sa se organizeze campionate ? | |||
| Vreau sa se organizeze campionate | | 52 | 74.29% |
| Nu vreau campionate | | 18 | 25.71% |
| Voters: 70. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
|
Eu si cu amicul meu Alalalt... ne-am gandit sa organizam cateva campionate pe mai multe jocuri (FIFA, GOW, NBA, etc) Nu e prima data cand as face un campionat de jocuri pe net.. Alalalt e profesor in progamare in phpp si va putea face site-uri. unde sa fie stocate toate datele necesare (regulament, calendar, inscrieri, clasament, etc)... Pentru inceput nu ne-am gandit asa mult la premi.. dar va fi interesant sa joci pentru experienta si FUN... Prima data cred ca vom incepe cu un sigur joc (asta in cazult in care sunt destui care ar vrea sa joace) ne-am gandit la FIFA 08, deoarece am vazut destui care se joaca pe live ![]() votati ![]() | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
<3 Gears of War, Halo 3, Guitar Hero 3 ( ), Burnout Paradise şi după ce văd lista cu jocuri posibile pentru concurs...mai aleg. Nu vreau să fiu înjurat c-am ales: Dead or Alive 4 sau Virtua Fighter 5. Oricum la alea...cred că doar Taw şi eu o sa fim înscrişi pe listă
__________________ Biotech! | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Avem in gand un sistem de trofee (asemanator cu achievementurile de pe 360). Nu toate campionatele vor fi premiate (daca la asta te refereai misu - "Pentru inceput nu ne-am gandit asa mult la premi.. dar va fi interesant sa joci pentru experienta si FUN..."), se va specifica in pagina rezervata fiecarui joc daca in acel campionat exista sau nu premii. Fiecare joc va avea pagina lui, iar aici se vor afisa campionatele. Imediat ce se termina inscrierea pentru unul, sau numarul de locuri este ocupat, se va genera un altul automat (doar in cazul celor nepremiate). Sunt multe idei momentan, depinde de voi daca vor fi puse in practica sau nu. Daca sunt interesate mai mult de 50 de persoane, incepem lucrul | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Ok Xtm, joc jocul tau. Explica-mi te rog de ce avem nevoie de bani? de premii am discutat mai sus. De programare ma ocup eu, si mariuck de design. Site-ul va fi publicat pe un host gratuit, sau ii voi cumpara un domeniu si il voi tine pe serverul meu. Asa ca fa-ma sa inteleg | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|