![]() |
| | #2 (permalink) | ||
|
interesant nume (an old prospector heading to the rocky hills of Utah, planning to strike it rich on "The durned richest haul you've jest about evar seen! Yeehaw!"), in modu` asta ajungem sa ne luam consola in fiecare an :|
__________________ i hope you get rod, you and your console io odata am fugit mult de politie ... in GTA 4 daca ai xbox360 e clar ca nu ai femei, daca ai ps3 s-ar putea sa ai, mai rar si grase (asta ca le-ai chemat la tine si ai bagat un film blu-ray plictisitor luat de la reduceri si ai reusit sa le vrajesti) | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Cine isi ia consola noua pentru ca s-a schimbat tehnologia GPU-ului? Astepti sa crape consola pe care o ai si vei primi alta, de preferat un Jasper. Daca nu iese din prima, poate iese din a doua.
__________________ Life...is like a box of chocolates. A cheap, thoughless, perfunctoral gift that no one ever asks for. Unreturnable because all you get back is another box of chocolates. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Cu toate ca va aparea noul X360 cu mainboard Jasper cu CPU-ul pe 65 si GPU-ul tot pe 65 nm in viitorul apropriat,tot nu cred ca se va rezolva suta la suta problema RROD.Poate... ,statisticile,vor fi ceva de genul nu 19% cat sunt acum care crapa,cine stie...poate 5,6%.(sa nu intelega careva ca asa o sa fie,noi,in acest topic decat vorbim,ne dam cu parerea.Taw are dreptate.Nimeni dintre noi nu cred ca este spion MS ca sa cunoasca situatia ).Dar sper sincer,daca va aprea in anul ce am garantie Jasper si tot in acelasi timp imi va crapa Arcade-ul va vi super biine .
__________________ "Inteleptul spune putine dar stie multe,prostul stie putine dar spune multe" | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Quote:
De exemplu, eu in februarie am primit consola tot din lotul vechi, fabricata prin mai 06...
__________________ bound down to the king the king of kings revolutionati gamingul din .ro facand un click aici | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Normal ca o sa apara. O sa apara versiuni noi de hardware (care au in principiu ca scop scaderea cheltuielilor de productie) pe toata durata de viata a produsului. (comparati, de ex, ver de PS2 de la lansarea din 2000 cu cea de acum). In plus, eu cred ca MS se grabesc sa introduca Liteonul (the unhackable one ) in toate unitatile noi.
__________________ put a stake thru my heart and drag me into sunlight | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Nick anterior: SKhan Join Date: Oct 2006 Location: Bucuresti |
nu e vorba ca nu stie nimeni sigur, dar nici macar zvonuri n-au de unde sa apara pentru ca nici macar nu exista informatii pe baza carora sa faci speculatii. si chiar si-asa.. poti cel mult sa banuiesti, luand in calcul faptul ca intai trebuie sa apara noul Xbox (daca apare) si dupa aia sa astepti sa forteze un nebun consola doar ca sa declare sus si tare ca s-a saturat de incompetenta Microsoft si cu toate astea sa-l vezi pe live peste 10 minute ca rupe pad-ul in doua la GoW 2 :P
__________________ The girl who replies to the question "What do you want for Christmas?" with "If you loved me, you'd know what I want!" gets an Xbox. End of story. | ||
|
| | #18 (permalink) | ||
| Scuza-ma dar... la intrebari tampite, raspunsuri tampite.
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|