![]() |
| | #1721 (permalink) | ||
|
Cand mi-am facut noul gamertag a trebuit sa pun Anglia ca si tara si cand am dat "redeem" la niste puncte a mai trebuit sa pun si oras si zipcode. Am pus totul fara probleme.... ce mi mie .... risc vreun ban ceva?
__________________ if ($yourehappyAndYouKnowIt) { clapyourhands; } | |||
|
| | #1723 (permalink) | ||
|
Mi-a dat rrod consola cu o luna inainte de a expira garantia. Daca nu mai am cutia mi-o mai schimba?! Am toate actele inclusiv cartile, consola e luata de la Altex in Decembrie 2007.
__________________ Owner Of: Fight Night Round 3, NFS ProStreet, Forza 2, Viva Pinata mWWE Smack Down! vs Raw 2008&2009 Grand Theft Auto 4,Top Spin 3, Fifa 09 NOW PLAYING ~ ADUC JOCURI PS3/XBOX 360 LA CEL MAI MIC PRET!!! | |||
|
| | #1724 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Las ca a nu a nu furam tibi draga....maxim shasa | |||
|
| | #1725 (permalink) | ||
|
Am fost ieri la ei (exact la magazinul de unde am luat-o) si mi-au spus sa vin luni pana in ora 17:00 cu ea, mi-au spus ca va vorbi sa vada daca mi-o schimba. Cred ca cealalta varianta ar fi sa imi dea banii inapoi, dar tot aia e.
__________________ Owner Of: Fight Night Round 3, NFS ProStreet, Forza 2, Viva Pinata mWWE Smack Down! vs Raw 2008&2009 Grand Theft Auto 4,Top Spin 3, Fifa 09 NOW PLAYING ~ ADUC JOCURI PS3/XBOX 360 LA CEL MAI MIC PRET!!! | |||
|
| | #1727 (permalink) | ||
|
Am fost astazi cu consola la Altex Unirea. Am vorbit acolo cu directorul de magazin care a luat legatura cu o persoana de la Best Distribution. Am fost informat ca daca nu mai am cutia nu mi-o schimba pt. ca nu au cum sa o trimita in Grecia. Am facut putin scandal, domnul director incerca sa-mi faca un nou act de garantie in care scria ca trebuie sa am cutia neaparat (NESIMTIRE!) si i l-am rupt in fata, e penibil ca in contractul meu din 2007 nu este trecut acest lucru. EDIT: M-a sunat de la Altex sa ma duc sa le dau consola si imi vor face un act de predare/primire, se pare ca e vina lor. Best Distribution nu avea contract cu Altex cand mi-am luat eu X-ul, urmeaza sa ma anunte ei peste cateva zile dupa ce o anunta stricata sa vin sa imi dea alta noua.
|
| | #1729 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2009 | salut
am gasit sa imi cumpar o consola xbox si a primit ban pe xbox live pot sa ma joc pe ea sau nu?are rost sa o cumpar?ms http://www.SiteVacuum.com/publisher/...IconShadow.gifhttp://www.SiteVacuum.com/publisher/...IconShadow.gif | ||
|
| | #1732 (permalink) | ||
|
^ 1. Nu, iti mai trebuie casti si cablu ethernet pentru a putea accesa Xbox Live, de asemenea nu sunt sigur ca Arcade ruleaza jocuri de Xbox Classic. 2. PRO, Elite e acelasi lucru decat ca e negru si are HDD mai mare.
|
| | #1736 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2004 | Quote:
Castile si cablul mi se par nesemnificative, ma refer la consola in sine si nu la pachetul cu care bine ea din fabrica. Deci intrebare ramane! Un Xbox Arcade plus un HDD de 60/120 = Un Xbox PRO? | ||
|
| | #1738 (permalink) | ||
|
Nu exista Xbox Arcade si nici Xbox Pro, alea-s doar pachete.
__________________ ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #1740 (permalink) | ||
| alege 1080i din cate stiu e mai natural
__________________ Las ca a nu a nu furam tibi draga....maxim shasa | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |