![]() |
| | #2 (permalink) | ||
|
Am auzit si eu de aceste DVD-uri zgariate de X360.Din cate am citit ,ca sa nu ti se mai intample lucrul asta nu trebuie sa misti consola in timp ce dvd Romul citeste jocul,si sa nu o tii vertical,cel mai bine e sa o ai orizontal. Ce consola aveai??Cele din lotul vechi (fara HDMI) sau cele cu HDMI?Cele din lotul vechi au aceasta obisnuinta.
__________________ "Inteleptul spune putine dar stie multe,prostul stie putine dar spune multe" | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
pt dvd-urile zgariate sunt solutii speciale.eu am acasa o pasta cumparata de pe net..a fost si este folositoare..intai am incercat cu pasta de dinti si o carpa fina..a scos zgarieturile groase iar apoi am dat cu acea pasta speciala si il face ca nou..atentie , daca aplici pasta de dinti risti sa zgarii daca nu folosesti o carpa moale,bumbac,matase si asa mai departe
| |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
daca tot e deschis subiectul..daca misti consola in timp ce invarte jocul ce ar trebuie sa se intample ?..am avut o consola si cand am fost sa o vand clientul a miscat consola in timp ce invartea dvd-u si a facut discu praf..apoi el a modat consola si ii citea doar unele jocuri back-up,si alea dupa 30 de restarturi..sa fi fost de vina discul care sarise ? el zicea ca nu e normal sa faca asa ceva ..cand am cumparat consola avea o folie pe trapa si scria do not move the console when disk in tray..
| |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Eu tin consola pe vertical si mereu merge perfect in plus nu a zgariat niciodata un dvd p.s. este din lotul vechi and still going. Aia la magazine tin cosolele vertical si no problem mai toata lumea din afara tine consola pe vertical si wii-ul il tin la fel si nu are nimik.Nu vreau sa spun ca pozitia verticala este cea mai buna stiu ca la un moment dat se va decalibra blocul optic. | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
io numai metodele astea le folosesc.ce pot sa zic ,cd-ul deja nu mai functioneaza,nu ai ce sa pierzi.incercati metodele alea va asigur ca or sa dea rezultate bune.nu folositi pasta de dinti fara pasta de polish pt ca lasa totusi ceva urme fine care le poti curata cu pasta corectoare.costa 18 lei pasta,poate chiar si mai ieftina.succes
| |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| http://www.allgsm.ro/scripts/prodVie...idproduct=1767 tot de aici am luat si eu
| |||
|
| | #16 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2007 | Quote:
| ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|