![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| jocuri imbunatatite
ce schimbari ati vrea sa vedeti la unele tipuri de jocui? (FPS, RPG, RTS, etc) eu as vrea de ex la RPG-uri NPC-urile sa nu dea intruna un singur raspuns, sa fie mai realistic, daca pun intruna o singura intrebare NPC-ul sa imi raspunda ceva gen "what, I jus tould you, ar you a moron?" ![]() la FPS-uri, one shot, one kill. strategie, sa ia exemplu de la age of empires 3, era extrem de bine realizat, imi placea cel mai mult tunul de camp, daca trageam intr-un grup de soldati ranea mai multi sau chiar ii arunca cativa metrii in spate >
__________________ Cel mai tare joc e cel ce nu a aparut inca. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
@V_gamer_award:One Shot one kill ar fii exangerat pentru ca ar fi imposibil sa mai termini un joc si pentru ca in realitate daca primesti un glont nu patesti nimic pt ca exista vestele antiglont .CoD pe Veteran este destul de realist deoarece daca primesti in realitate 4 gloante in curs de cateva secunde cazi datorita socului si iti revii.Foarte realist ar fi un CoD pe Veteran dar cand ai ecranul Rosu sa cazi pe joc si sa ai "Last Man Stand" si peste 20 de secunde sa iti revii si sa poti merge dar mai incet si daca mai cazi sa dureze pana iti revii si sa mergi mai incet pana cand aproape iti dai duhul si vine paramedicul si iti da adrenalina si sa fi ca nou si daca iti administreaza de multe ori adrenalina sa mori de supradoza ,asta un joc tare dar ma rog nu cred ca va fi asa un joc pentru ca este cam greu de terminat.Daca va fi ar trebui sa se numeasca "The Suicide Mission"
__________________ Grand Theft Auto 4 or Metal Gear Solid 4?Which game will win the Game Of The Year title? Y! ID:sebastian_alexandru_ciubotariu Ex 360 owner and New PS3 owner | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2008 |
e mult mai antrenant asa cum e in gears of war.da ti-ai dat seama la ce ma refer.faza cu picioarele.cand schimbi armele ar trebui sa stea cam 3 secunde sa faca asta ca in realitate nu ar putea sa o puna in spate si sa o scoata pe cealalta in mai putin de 1 secunda.si in ORICE joc sa fie mediul destructibil.i-am arata fratelui meu GTA4 si mi-a zis sa intru cu un eliopter in bloc si a zis de ce nu face crater in bloc?:| si are dreptate
| ||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2008 |
fratele meu este REALIST.(30 de ani).mi se pare foarte bun acest topic,poate cineva de sus o sa ne asculte parereile.iar faza cu purtatul armelor in gta sper sa o exluda la urmatorul.si inca ceva care este extrem de important.niciun joc nu este realist inafara de first person shooter.sa luam de exemplu un TPS cand stai dupa perete camera iti permite sa vezi ce este dupa colt chiar daca tu stai cu nasul lipit de el sau prin simplul fapt ca iti vezi spatele
| ||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
ai jucat age of empires 3? daca nu atunci isi sugerez sa incerci, a aparut in 2005 dar, jocul acesta inca ma uimeste cu grafica lui buna si multe altele. de ex, daca tragi intr-o cladire cu tunul, acolo unde ai tras, de acolo sare o bucata din cladire, cand oamenii ataca o cladire nu o ataca cu pustile, ci cu torte, daca tragi cu tunul intr-un grup de oameni, cativa dintre ei zboara in spate, altii sunt ranitii si daca esti pe deal cu tunul si tragi, ghiuleaua o ia la vale dupa ce a pierdut din inertie. sunt multe lucruri misto la jocul asta, chiar iti sugerez sa il incerci.
__________________ Cel mai tare joc e cel ce nu a aparut inca. | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Quote:
Daca aveti ceva de mentionat referitor la un joc "in progress", aveti la dispozitie forumurile acestora.Doar n-o sa intre firmele producatoare de jocuri pe forumul CG, foloseste google translate si modifica jocul dupa cerintele topicului..
__________________ Nick anterior : tau_xxx | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
gears of war in multiplayer este destul de ok facut.... daca trage unul in tine, te va pune jos din 10 gloante de lancer... daca a tras unul in tine 5 gloante si te ascunzi pana dispare sangele de pe ecran si iesi iar la lupta, adversarul te va pune din doar 5 gloante jos... asta este un sistem de damage facut cu cap... multi spun ca este din cauza lag-ului faza cu one shotgun shot, one down... dar nu iau in calcul cate gloante au incasat pana atunci... intotdeauna dupa ce ai incasat ceva, trebuie sa joci mai precaut
__________________ Oh my days... | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|