![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Ninja Gaiden 2
e tare jocul dar nu reusesc sa trec de bosul de la chapter 3, am dat pe warrior path, e greu sau usor? cand ajung la boss nu imi raman plante ca sa ma vindec si nici nu pot sa ma apar de one hit kill attackurile lui.
__________________ Cel mai tare joc e cel ce nu a aparut inca. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
1.LOL 2.LOL 3.Intr-un top facut de GT, seria Ninja Gaiden este pe locul 3 ca si unul dintre cele mai dificile jocuri ale tuturor timpurilor. 4.Restart game on acolythe!!! 5.Continue on the warrior path and have your self hospitalised within a couple of days!!! ![]() 6.Mai era un topic despre Ryu.....
__________________ "It was I killed the old pawnbroker woman and her sister Lizaveta with an axe and robbed them." - Fyodor Dostoevsky, Crime and Punishment, Ch. 39 | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Quote:
Joaca-te tu zuma sau tetris si lasa-ne pe noi sa ne stoarcem creierii cu jocuri dificile. Eu tocmai ce joc Sigma acum si mi se pare teribil de greu, dupa doar 2 ore jucate. Ca sa joci vreun joc al seriei pe un nivel de dificultate sporit, trebuie sa ai dexteritate, nene.
__________________ Nick anterior : tau_xxx | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Quote:
Este o aventura incredibila si Sigma. Dupa ce il termini iti recomand sa pui mana si pe NG2 pe X360. Si sa nu uit, Ninja Gaiden fara survival missions parca nu are farmec . Taw, le gasesti pe PSN si pe Xbox Live.
__________________ "It was I killed the old pawnbroker woman and her sister Lizaveta with an axe and robbed them." - Fyodor Dostoevsky, Crime and Punishment, Ch. 39 | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Quote:
Si...cel mai important...is moka?
__________________ Nick anterior : tau_xxx | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Hahaha sunt in jur de 20 de misiuni pentru fiecare din cele doua jocuri care constau in diferite locatii unde esti atacat de valuri dupa valuri dupa valuri.....de inamici!! Exista chiar si "infinite mission" in cadrul careia pur si simplu nu se mai opresc "hoardele de tatari"! ![]() Din pacate nu sunt gratuite...Pe Xbox Live costa 800 de puncte, iar pe PSN in jur de 10 USD daca nu ma insel.
|
| | #10 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 Location: constangeles |
mi a placut jocul asta de cand aveam xbox iar acuma am ps3 si am terminat ngs pe toate 4 niveluri normal hard very hard si master ninja + ca am facut multe survival missions tin minte ca mia mai ramas de facut vreo 3 sau 4 ca sa le fac pe toate iar cu prima ocazie cand o sa am toti bani pentru un xbox360 al campar datorit jocului ng2 care ami place la nebunie
__________________ boss | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|