![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| De care cablu
Salut. Am un xbox 360 cu iesire Hdmi. Vreau sa imi iau cablu pentru monitor,monitor care are intrare si Dvi si Vga. Intrebarea e de care cablu sa iau HDMI - DVI sau celalat de la xbox la VGA? Ar fi vre-o unu din ele in avantaj? desi vad ca cel HDMI to DVI e mult mai ieftin. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| http://www.conectica.ro/display/1-3-...(T-T)_3_m.html asta nu e bun?
| |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Nu poti prin HDMI-HDMI din doua motive: 1. Monitorul tau nu suporta HDCP in consecinta nu va afisa nici o imagine. 2. Nu vei avea sunet. Cumpara un cablu VGA si conecteaza-ti consonla prin cablu optic la boxe.
__________________ Life is funny. Not funny like a joke, but funny like a kick in the balls | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
bine o sa imi iau de ala vga.am sistem cu intrare optica,ca asa folosesc la pc acum. Pot sa setez din consola de undeva rezolutia pentru 1680*1050 ca asta e nativa la monitorul meu si pe asta se vede cel mai bine. Am gasit prin consola sa setez Aspect ratio pentru monitorul meu adica 16:10 si calitatea HD. Cand o leg la monitor consola prin VGA mai trebuie sa setez calitatea HD adica 480/720/1080 ? sau nu are treaba prin VGA? | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
HDCP trebuie numai pentru PS3!!! XBOX360 merge si pe monitoare cu intrare DVI si fara HDCP. Vorbesc din proprie experienta. Pentru PS3 a trebuit sa-mi iau un nou iiyama cu HDCP! XBOX360 il am conectat la vechiul iiyama. _
__________________ Modific XBOX360, Wii, XBOX si PS2 gratuit! Orice model*! Pe loc! Garantia neatinsa*! *numai pentru Wii, XBOX si PS2. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|