Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Console > Xbox / Xbox 360

Notices

Closed Thread

LinkBack Thread Tools
Old 06-09-2008, 18:05   #1 (permalink)
Registered User

bogdi92's Avatar

Exclamation PC Performant si Xbox 360!(?)

Salut!
Am un PC destul de performant (E4300, 3Gb ram, 8800GTS 640Mb) si vreau sa stiu daca merita sa-mi cumpar un Xbox 360, tinand cont ca aproape toate jocurile ce apar pe 360, apar mai devreme sau mai tarziu si pe PC. Singurul joc care NU va aparea si pe PC, fiind exclusiv pe Xbox 360, si care imi place e Gears of War 2. Ar mai fi FIFA 09 si The Bourne: Conspiracy care nu sunt exclusive, dar imi plac. Deci....pana la urma merita sau nu sa-mi iau un Xbox 360 doar pentru jocurile mentionate mai sus? Sau poate mai stiti voi ceva titluri care apar doar pe console. Multumiri anticipate!

bogdi92 is offline   
Old 06-09-2008, 18:33   #2 (permalink)
Registered User

a

daca ai bani go go go

Cristy28 is offline   
Old 06-09-2008, 18:40   #3 (permalink)
Registered User

bogdi92's Avatar

Quote:
Originally Posted by Cristy28 View Post
daca ai bani go go go
Pai nu e vorba de bani. E vorba daca merita. Nu vreau sa dau banii si sa joc doar GoW 2 si FIFA 09!

bogdi92 is offline   
Old 06-09-2008, 18:43   #4 (permalink)
Nick anterior: SKhan

momentan spui doar ca alea 2 jocuri iti plac. Dupa ce iei consola si prinzi cateva jocuri pe mana, o sa-ti dai seama ca-ti plac si alea.

Si mai ales cand vezi ca iei jocul, bagi discul si te apuci de jucat.. fara probleme/erori cauzate de incopatibilitati + un numar mai mic de buguri decat la jocurile pe PC, vei deveni un addict.

Unde mai pui ca de exemplu varianta de PC la FIFA 09 va arata dpdv grafic mult mai low si mai prost optimizat decat pe Xbox 360 sau PS3.

Khan is offline    Send Message via Google Talk to Khan
Old 06-09-2008, 19:22   #5 (permalink)
Registered User

bogdi92's Avatar

Quote:
Originally Posted by Khan View Post
momentan spui doar ca alea 2 jocuri iti plac. Dupa ce iei consola si prinzi cateva jocuri pe mana, o sa-ti dai seama ca-ti plac si alea.

Si mai ales cand vezi ca iei jocul, bagi discul si te apuci de jucat.. fara probleme/erori cauzate de incopatibilitati + un numar mai mic de buguri decat la jocurile pe PC, vei deveni un addict.

Unde mai pui ca de exemplu varianta de PC la FIFA 09 va arata dpdv grafic mult mai low si mai prost optimizat decat pe Xbox 360 sau PS3.
Sa speram ca va fi asa. In legatura cu FIFA 09 stiu ca asa e. Oricum mai astept pareri.

bogdi92 is offline   
Old 06-09-2008, 20:02   #6 (permalink)
Registered User

Designer's Avatar

Sunt curios de ce display dispui .. netinand cont de aspectul financiar eu zic ca nu prea merita avand in vedere pl.video de care dispui deja .. pacat de ea sa imbatraneasca in garaj.

Designer is offline   
Old 06-09-2008, 20:08   #7 (permalink)
Registered User

bogdi92's Avatar

Quote:
Originally Posted by Designer View Post
Sunt curios de ce display dispui .. netinand cont de aspectul financiar eu zic ca nu prea merita avand in vedere pl.video de care dispui deja .. pacat de ea sa imbatraneasca in garaj.
Am monitor Samsung 2253BW.

bogdi92 is offline   
Old 06-09-2008, 21:15   #8 (permalink)
Registered User

eugigigigi's Avatar

nu mai sta pe ganduri...IATI XBOX 360...o sa iti placa mult...xbox live....mult mai fain...pe pc o sa joci crisys ...din astea exclusivitati pe pc....

eugigigigi is offline   
Old 07-09-2008, 14:45   #9 (permalink)
Registered User

bogdi92's Avatar

Quote:
Originally Posted by eugigigigi View Post
nu mai sta pe ganduri...IATI XBOX 360...o sa iti placa mult...xbox live....mult mai fain...pe pc o sa joci crisys ...din astea exclusivitati pe pc....
Mersi de incurajare, dar mai astept pareri!

bogdi92 is offline   
Old 07-09-2008, 15:39   #10 (permalink)
Nick anterior: V_gamer_award

gamer4ever's Avatar

Xbox is the shit, cumpara-ti Xbox. gandeste-te ca sunt si multe jocuri care NU apar pe PC dar apar pe console inclusiv pe Xbox si deci vei putea juca jocurile care nu le gasesti pe PC.

gamer4ever is offline   
Old 07-09-2008, 19:18   #11 (permalink)
Registered User

mauu84's Avatar

eu mi am luat acum xbox pt star wars force unleashed,cand am auzit ca nu apare pe PC deoarece ar fi necesar unul la 4000 de euro ca sa l ruleze

mauu84 is offline   
Old 07-09-2008, 23:01   #12 (permalink)

gamer4ever's Avatar

ce coincidenta, eu tot pt TFU l-am luat, welcome my brother.

gamer4ever is offline   
Old 08-09-2008, 20:33   #13 (permalink)
Registered User

ice_grandpa's Avatar

eu zic sa nu-ti iei nu se merita sa stai relaxat pe canapea, intins sa te joci cu amicii soul calibur 4, gears of war sau fight night ...neahh astea sunt prostiii. Stai singur la pc si te joaca cat mai mult fifa....that's the life.

ice_grandpa is offline   
Old 08-09-2008, 21:10   #14 (permalink)
Registered User

Collector's Avatar

Quote:
Originally Posted by ice_grandpa View Post
eu zic sa nu-ti iei nu se merita sa stai relaxat pe canapea, intins sa te joci cu amicii soul calibur 4, gears of war sau fight night ...neahh astea sunt prostiii. Stai singur la pc si te joaca cat mai mult fifa....that's the life.
aici ai dreptate ..

Collector is offline   
Old 08-09-2008, 21:18   #15 (permalink)
Registered User

bogdi92's Avatar

Quote:
Originally Posted by ice_grandpa View Post
Hai sa n-o luam asa. Eu vreau sa-mi iau Xbox DAR sa am ce juca. Nu vreau sa dau banii si apoi sa joc 3-4 jocuri pe an. De exemplu Soul Calibur 4, Fight Night, Star Wars, Fable 2 etc NU sunt genul meu. Totusi...aceste jocuri nu le-am jucat ca sa spun SIGUR ca nu-mi plac. Poate daca o sa le joc o sa-mi placa. Si inca ceva..mi-e frica si de RRoD si ca n-o sa pot sa ma conectez la Live!

bogdi92 is offline   
Old 08-09-2008, 22:12   #16 (permalink)
Registered User

GreyhounD's Avatar

Quote:
Originally Posted by bogdi92 View Post
Eu vreau sa-mi iau Xbox DAR sa am ce juca. Nu vreau sa dau banii si apoi sa joc 3-4 jocuri pe an.
Da, sigur nu vei avea ce sa joci. Numai in perioada septembrie - noiembrie 2008 ies jocuri pe consola cat pe PC tot anul. Daca intri pe link vei vedea ca multe dintre titlurile ce vor veni se anunta fulminante. Dar, cine stie, poate nu iti place niciunul si vrei sa te joci doar FPS-uri.

GreyhounD is offline   
Old 08-09-2008, 23:47   #17 (permalink)

gamer4ever's Avatar

poti sa iti modezi consola si sa joci jocuri backup. si uite asa primesc ban ca am pomenit de jocuri backup.

gamer4ever is offline   
Old 09-09-2008, 01:00   #18 (permalink)
Registered User

dacblood's Avatar

@bogdi92
1.daca iti vei lua noua varianta de xbox360 probabil nu o sa mai aibe problema RRoD
2.pe console vei gasi o gama variata de jocuri si cu siguranta vei avea ce sa te joci
3. SC4,FN si SW nu sunt nici pe gustul meu, dar asta nu inseamna ca nu am ce sa ma joc, ci din contra(Fable 2 inca nu a aparut si nu stiu cum este, asa ca nu-mi pot da cu parerea despre el)
4.Senzatia pe care ti-o ofera o consola este mult superioara calculatorului (TV vs monitor, mouse+tast vs controler wireless cu vibratii, instalarea jocurilor vs bagi dvd-ul si te joci, sunt mult mai multe jocuri exclusive pt console fata de PC, nu-ti mai bati capul daca ti-o merge sau nu jocul X la detalii maxime, etc)
5.configuratia calc tau abia se tine dupa Vista, dar dupa ultimele jocuri .....
Cons2: PSP Slim
TV: Sony P3000 32'' 1080i

dacblood is offline   
Old 09-09-2008, 08:58   #19 (permalink)
Registered User

bogdi92's Avatar

Quote:
Originally Posted by GreyhounD View Post
Da, sigur nu vei avea ce sa joci. Numai in perioada septembrie - noiembrie 2008 ies jocuri pe consola cat pe PC tot anul. Daca intri pe link vei vedea ca multe dintre titlurile ce vor veni se anunta fulminante. Dar, cine stie, poate nu iti place niciunul si vrei sa te joci doar FPS-uri.
Mai pus pe ganduri cu lista aia. Sunt tot mai aproape sa ma hotarasc. Cred ca-mi iau. (Premium cu HDD de 60gb)

Quote:
Originally Posted by V_gamer_award View Post
poti sa iti modezi consola si sa joci jocuri backup. si uite asa primesc ban ca am pomenit de jocuri backup.
Nu se va intampla asa ceva. Vreau sa joc pe Live cu ORIGINALELE.
Quote:
Originally Posted by dacblood View Post
@bogdi92
1.daca iti vei lua noua varianta de xbox360 probabil nu o sa mai aibe problema RRoD
2.pe console vei gasi o gama variata de jocuri si cu siguranta vei avea ce sa te joci
3. SC4,FN si SW nu sunt nici pe gustul meu, dar asta nu inseamna ca nu am ce sa ma joc, ci din contra(Fable 2 inca nu a aparut si nu stiu cum este, asa ca nu-mi pot da cu parerea despre el)
4.Senzatia pe care ti-o ofera o consola este mult superioara calculatorului (TV vs monitor, mouse+tast vs controler wireless cu vibratii, instalarea jocurilor vs bagi dvd-ul si te joci, sunt mult mai multe jocuri exclusive pt console fata de PC, nu-ti mai bati capul daca ti-o merge sau nu jocul X la detalii maxime, etc)
5.configuratia calc tau abia se tine dupa Vista, dar dupa ultimele jocuri .....
1. Sa speram!
2. Si asta sper!
3. ----
4. Aici nu te contrazic!
5. Dar aici te contrazic. Pana acuma TOATE jocurile (fara Crysis ) le-am jucat la 1680x1050, 8xAA/16xAF si toate detalile la maxim!

Oricum va multumesc la toti! Cred ca pana la urma m-am hotarat. Imi iau Xbox 360 Premium HDD 60Gb! Daca vreti puteti sa mai lasati pareri ca nu ma deranjeaza.

PS: Daca imi iau consola si o sa am probleme, o sa le postez aici!

bogdi92 is offline   
Old 09-09-2008, 11:37   #20 (permalink)
Registered User

moguai's Avatar

nu esti singurul care a avut sau inca are aceasta dilema.
spui tu ca iti plac doar 2-3 jocuri pe consola - stai calm, asa ziceam si eu ... si cand am inceput sa iau la rand demourile puse pe live, am ajuns sa`mi placa cam toate )
daca tot nu esti hotarat, roaga`te de un amic care are ...intra in feelingul consolei si apoi sigur vei lua o decizie.

moguai is offline   
Advertisment
Closed Thread

Computer Games Forum > Gaming > Console > Xbox / Xbox 360

Thread Tools

Posting Rules