![]() |
| | #21 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Multumesc tuturor!
__________________ | |||
|
| | #24 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2008 |
Iti recomand sa joci pe Xbox si jocuri racing sau third person actions (din cele care apar si pe PC), se controleaza mult mai bine Insa pt FPS-uri si strategii, ramai la mouse.
__________________ PS3 80GB, Xbox360 Premium, Wii, PSP Slim&Lite, HDTV LG 32", acvariu cu pesti tropicali | ||
|
| | #26 (permalink) | ||
|
degeaba stai tu la scaun si te joci la pc ..ca alta e sa stai pe fotoliu, cu picioarele intinse, pe ceva, cu gamepad wireless in mana ..tv-u in fata ..berea langa tine (sa fie mai comod) ..si eventual si prietenii langa tine si sa dati niste jocuri in multi-player ..nu exista asa feeling pe pc
__________________ WhY rUn, YoU wIlL jUsT dIe TiReD ! | |||
|
| | #29 (permalink) | ||
| Quote:
), de aia am tastatura si mouse wireless care bat cativa metri fara nici o jena. Ii foarte adevarat ca nu pot sa ma joc din canapea, chiar deloc (chiar mai mult), cu toate ca nici cu un fotoliu din piele nu mi-e rusine.Si ii foarte adevarat ca numeri pe degete jocurile exclusive bune de pe consola, pe care nu le gasesti pe PC, gen Kilzzone sau Gears of War (ca in rest Tekken/Soul Calibour etc. is numai bune pentru aia care inca nu au buletin si is impresionati de "Chichi Chan" si animeuri de 2 lei ). Iar restul care is jocuri bune si nu sunt exclusive le gasesti pe toate platformele (Stalker - Clear Sky, Far Cry 2 etc, e full lista pe pagina principala CG)Si cel mai important, nu exista feeling cand il umpli de gloante pe un noob in COD4, pe servere hardcore (pauza hud/pauza x-ul ala mic si dragut din fata armei, ca nici in realitate nu ai asa ceva). Ii mai fain sa te joci cu autoaim, orice noob ii "expert" cu asa ceva (si nici macar nu stii cine are autoaim activat si cine nu, dar ii clar ca toti il au )
__________________ Last edited by Soulstorm; 09-09-2008 at 16:40. | |||
|
| | #30 (permalink) | ||
| Quote:
Incet-incet topicul asta degenereaza catre flameuri PC vs Xbox 360.
__________________ Hey Sam, if it's always getting later and later, then how come it's early sometimes ? | |||
|
| | #32 (permalink) | ||
|
Nu, m-am jucat COD la un prieten pe Xbox360, si m-am si jucat impreuna cu el pe niste servere pe PC si 1vs1 in LAN. Well, pe server era cam pe ultimul loc, iar 1vs1...nici nu are sens sa discutam . Si nici macar nu am "gaming gear", "sobolani" de gaming gen Logitech G5/G7 sau Razer.Nu ii un flame PC vs Xbox360, dar cand auzi ce aberatii scot unii din ei, te sperii. Cele mai frumoase jocuri de pe consola care le-am jucat la el au fost cele de racing, pentru alea chiar merita o consola (chit ca nu m-am jucat niciodata cu un volan pe PC ca sa compar mai corect, dar ma rog).
__________________ | |||
|
| | #34 (permalink) | ||
|
aici toti spunem sa isi ia Xbox deoarece toti avem Xbox si spunem ca e tare, daca ar fi postat la sectiunea PC toti ar fi spus sa ramana la PC, la PS3 toti ar fi spus PS3 si tot asa. omu mai bine se decide singur daca sa isi ia sau nu. dreptul de a lua singuri decizii este singura noastra libertate.
| |||
|
| | #35 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|