Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Console > Xbox / Xbox 360

Notices

Closed Thread

LinkBack Thread Tools
Old 09-09-2008, 12:35   #21 (permalink)
Registered User

bogdi92's Avatar

Quote:
Originally Posted by moguai View Post
nu esti singurul care a avut sau inca are aceasta dilema.
spui tu ca iti plac doar 2-3 jocuri pe consola - stai calm, asa ziceam si eu ... si cand am inceput sa iau la rand demourile puse pe live, am ajuns sa`mi placa cam toate )
daca tot nu esti hotarat, roaga`te de un amic care are ...intra in feelingul consolei si apoi sigur vei lua o decizie.
Deci daca toti zice-ti s-o iau, o iau. Topic closed!

Multumesc tuturor!

bogdi92 is online now   
Old 09-09-2008, 12:38   #22 (permalink)
Registered User

Designer's Avatar

Io's exceptie

Designer is offline   
Old 09-09-2008, 12:52   #23 (permalink)
Registered User

bogdi92's Avatar

Quote:
Originally Posted by Designer View Post
Io's exceptie
Si tu ai dreptate, dar jocurile care apar si pe PC, le voi juca pe PC, iar pe Xbox doar cele exclusive sau cele care apar numai pe console!

bogdi92 is online now   
Old 09-09-2008, 12:55   #24 (permalink)
Registered User

Iti recomand sa joci pe Xbox si jocuri racing sau third person actions (din cele care apar si pe PC), se controleaza mult mai bine Insa pt FPS-uri si strategii, ramai la mouse.

Mircea Badea is offline   
Old 09-09-2008, 13:36   #25 (permalink)
Registered User

bogdi92's Avatar

Quote:
Originally Posted by Mircea Badea View Post
Iti recomand sa joci pe Xbox si jocuri racing sau third person actions (din cele care apar si pe PC), se controleaza mult mai bine Insa pt FPS-uri si strategii, ramai la mouse.
Asa am sa fac.

bogdi92 is online now   
Old 09-09-2008, 14:57   #26 (permalink)
Registered User

DeRuTaTu's Avatar

degeaba stai tu la scaun si te joci la pc ..ca alta e sa stai pe fotoliu, cu picioarele intinse, pe ceva, cu gamepad wireless in mana ..tv-u in fata ..berea langa tine (sa fie mai comod) ..si eventual si prietenii langa tine si sa dati niste jocuri in multi-player ..nu exista asa feeling pe pc

DeRuTaTu is offline   
Old 09-09-2008, 16:18   #27 (permalink)
2K
Nick anterior: Fatal1ty

2K's Avatar

Ba da,doar ca ai nevoie de gamepad-uri

2K is online now   
Old 09-09-2008, 16:27   #28 (permalink)
Taw
CG Editor

Taw's Avatar

PC-ul nu are atatea jocuri multiplayer.
Jocurile de fotbal sunt praf (grafica sub orice critica), fighting-uri deloc, arcade-uri deloc, etc.

Taw is offline   
Old 09-09-2008, 16:30   #29 (permalink)
Registered User

Soulstorm's Avatar

Quote:
Originally Posted by DeRuTaTu View Post
degeaba stai tu la scaun si te joci la pc ..ca alta e sa stai pe fotoliu, cu picioarele intinse, pe ceva, cu gamepad wireless in mana ..tv-u in fata ..berea langa tine (sa fie mai comod) ..si eventual si prietenii langa tine si sa dati niste jocuri in multi-player ..nu exista asa feeling pe pc
De aia am eu LCD-ul conectat la PC, si pe langa el inca 2 monitoare (printre care unul de 24 inch cu panou S-PVA, spre deosebire de majoritatea LCD-urilor de la Altex si Metro care stau cu TN-uri de 2 leit), de aia am tastatura si mouse wireless care bat cativa metri fara nici o jena. Ii foarte adevarat ca nu pot sa ma joc din canapea, chiar deloc (chiar mai mult), cu toate ca nici cu un fotoliu din piele nu mi-e rusine.
Si ii foarte adevarat ca numeri pe degete jocurile exclusive bune de pe consola, pe care nu le gasesti pe PC, gen Kilzzone sau Gears of War (ca in rest Tekken/Soul Calibour etc. is numai bune pentru aia care inca nu au buletin si is impresionati de "Chichi Chan" si animeuri de 2 lei). Iar restul care is jocuri bune si nu sunt exclusive le gasesti pe toate platformele (Stalker - Clear Sky, Far Cry 2 etc, e full lista pe pagina principala CG)

Si cel mai important, nu exista feeling cand il umpli de gloante pe un noob in COD4, pe servere hardcore (pauza hud/pauza x-ul ala mic si dragut din fata armei, ca nici in realitate nu ai asa ceva). Ii mai fain sa te joci cu autoaim, orice noob ii "expert" cu asa ceva (si nici macar nu stii cine are autoaim activat si cine nu, dar ii clar ca toti il au )

Last edited by Soulstorm; 09-09-2008 at 16:40.

Soulstorm is online now   
Old 09-09-2008, 16:56   #30 (permalink)
Registered User

GreyhounD's Avatar

Quote:
Originally Posted by Soulstorm View Post
Ii mai fain sa te joci cu autoaim, orice noob ii "expert" cu asa ceva (si nici macar nu stii cine are autoaim activat si cine nu, dar ii clar ca toti il au )
Sa inteleg ca te-ai jucat cod4 pe console pe multiplayer si ai avut autoaim, ne vorbesti din experienta sau doar din impresii ?
Incet-incet topicul asta degenereaza catre flameuri PC vs Xbox 360.

GreyhounD is online now   
Old 09-09-2008, 17:00   #31 (permalink)
Registered User

bogdi92's Avatar

Quote:
Originally Posted by GreyhounD View Post
Incet-incet topicul asta degenereaza catre flameuri PC vs Xbox 360.
Asa mi se pare si mie. Oricum eu sunt hotarat. Imi iau Xbox 360!

bogdi92 is online now   
Old 09-09-2008, 17:24   #32 (permalink)
Registered User

Soulstorm's Avatar

Nu, m-am jucat COD la un prieten pe Xbox360, si m-am si jucat impreuna cu el pe niste servere pe PC si 1vs1 in LAN. Well, pe server era cam pe ultimul loc, iar 1vs1...nici nu are sens sa discutam . Si nici macar nu am "gaming gear", "sobolani" de gaming gen Logitech G5/G7 sau Razer.
Nu ii un flame PC vs Xbox360, dar cand auzi ce aberatii scot unii din ei, te sperii. Cele mai frumoase jocuri de pe consola care le-am jucat la el au fost cele de racing, pentru alea chiar merita o consola (chit ca nu m-am jucat niciodata cu un volan pe PC ca sa compar mai corect, dar ma rog).

Soulstorm is online now   
Old 09-09-2008, 18:12   #33 (permalink)
Registered User

DeRuTaTu's Avatar

de aia consola e de jocuri si calculatorul e multi-tasking ..fiecare pe domeniul lui

DeRuTaTu is offline   
Old 09-09-2008, 20:22   #34 (permalink)
Nick anterior: V_gamer_award

gamer4ever's Avatar

aici toti spunem sa isi ia Xbox deoarece toti avem Xbox si spunem ca e tare, daca ar fi postat la sectiunea PC toti ar fi spus sa ramana la PC, la PS3 toti ar fi spus PS3 si tot asa. omu mai bine se decide singur daca sa isi ia sau nu. dreptul de a lua singuri decizii este singura noastra libertate.

gamer4ever is offline   
Old 09-09-2008, 20:32   #35 (permalink)
Registered User

bogdi92's Avatar

Quote:
Originally Posted by V_gamer_award View Post
aici toti spunem sa isi ia Xbox deoarece toti avem Xbox si spunem ca e tare, daca ar fi postat la sectiunea PC toti ar fi spus sa ramana la PC, la PS3 toti ar fi spus PS3 si tot asa. omu mai bine se decide singur daca sa isi ia sau nu. dreptul de a lua singuri decizii este singura noastra libertate.
Iar eu am decis sa-mi iau.

bogdi92 is online now   
Advertisment
Closed Thread

Computer Games Forum > Gaming > Console > Xbox / Xbox 360

Thread Tools

Posting Rules