![]() |
| | #224 (permalink) | ||
|
Salut. Am primit si eu xbox-ul si am niste intrebari. Am citit aici pe topic dar vreau sa intreb sa fiu sigur inainte sa bag cablu. Am net de la RDS prin fibra. Ma conectez cu user si pass. Pot sa am cablu bagat si in PC si in XBOX fara router? Banuiesc ca nu ma pot conecta de pe ambele. Ah. Exista update de content FREE la Guitar Hero de exemplu? Sa stiu daca se merita sa scot momentan netu de la PC sa fac un update ceva. Mersi
__________________ if ($yourehappyAndYouKnowIt) { clapyourhands; } | |||
|
| | #225 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2009 Location: Craiova | Quote:
| ||
|
| | #228 (permalink) | ||
|
Toate modelele de xbox360 se pot moda! Momentan inca nu e scos Ixtreme 1.6.1 pentru modelul cu drive Lite-on, dar va aparea in curand! Deci ia-ti linistit de unde vrei tu, cu conditia sa gasesti pe stoc!! Am vazut ca magarii astia de la Media Galaxy au scumpit consolele (cel putin varianta Pro de 60 GB e 1359 lei) iar elite nu au! Elite nu prea are nimeni! Bafta!
| |||
|
| | #231 (permalink) | ||
|
Mi-a dat rrod consola cu o luna inainte de a expira garantia. Daca nu mai am cutia mi-o mai schimba?! Am toate actele inclusiv cartile, consola e luata de la Altex in Decembrie 2007.
__________________ Owner Of: Fight Night Round 3, NFS ProStreet, Forza 2, Viva Pinata mWWE Smack Down! vs Raw 2008&2009 Grand Theft Auto 4,Top Spin 3, Fifa 09 NOW PLAYING ~ ADUC JOCURI PS3/XBOX 360 LA CEL MAI MIC PRET!!! | |||
|
| | #232 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2009 | salut
am gasit sa cumpar o consola xbox si a primit ban pe xbox live.pot sa ma joc pe ea nu ma intereseaza sa ma joc pe internet?are rost sa o cumpar?ms http://www.SiteVacuum.com/publisher/...IconShadow.gifhttp://www.SiteVacuum.com/publisher/...IconShadow.gif | ||
|
| | #234 (permalink) | ||
|
Stie cineva ce se intampla in situatia urmatoare: Se da o cosola banata de mult timp, cu un dashboard mai vechi, se pot instala jocuri pe hdd, doar ca nu se mai conecteaza la live. Se face updateul la ultimul dashboard. Se mai pot instala jocuri pe aceasta consola? | |||
|
| | #237 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2007 |
Salut Am acasa un controller de xbox360 wireless pentru pc conectat, logic, la pc. De curand am primit inca un controller wireles dar pentru xbox. Exista vreo sansa ca acest al 2-lea controller sa poata fi folosit tot la pc utilizand adaptorul de pc al primului controller? Fiind nou si sigilat nu prea as vrea sa-l desfac degeaba. later edit: abia acum am vazut ca am postat la sectiunea de Live. imi cer scuze. Last edited by rehcaerp; 15-11-2009 at 15:19.. | ||
|
| | #238 (permalink) | ||
|
Da poti sa il folosesti si pe al doilea, adaptorul PC accepta 4 controlere simultan, eu am 2 de la xbox care le folosesc si la PC dar singurele jocuri care suporta 2 jucatori de odata pe PC sunt PES, Fifa si StreetFighter. On topic, a fost careva cu o consola modata in programul de preview la noul update cu facebook, sunt sanse mai mari sa iei ban?
__________________ Serenity now, insanity later. | |||
|
| | #240 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2009 Location: Craiova | Quote:
Posted via Mobile Device | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |