![]() |
| | #22 (permalink) | ||
|
salut....am si eu o problema ...de cind cu updateul de pe live nu pot sa ma mai conectez... MTU....failed....care poate fi problema ...?....pina acum am folosit fara probleme ICS ...nu am avut nici un fel de probleme...am refacut ICS ul....am introdus manual si auto ip si dns ...toate bune si frumoase pina la MTU. astept sugestii si indicatii....multumesc . | |||
|
| | #26 (permalink) | ||
|
Dacă e să ne luăm după ce zice Microsoft, router-ul e principalul suspect: Quote:
__________________ Truth is relative. Pick one that works. | |||
|
| | #28 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2008 |
Am si eu nevoie de ajutor la configurarea unui router.Am net de la rds si vreau sa-mi setez si laptopul si xboxul pe router.E un Edimax 8204 wg,wireless wi-fi.Dupa cum stiti,rdsul au netul pe wan...Imi trebuie 2 cabluri de retea?Cum bag mufele?Cum setez apoi?
| ||
|
| | #34 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2008 |
Uitati cum am facut eu ca sa imi pun netul pe router:am bagat mufa de la modemul rds in router,la wlan si apoi am bagat o mufa dintr-un cablu de retea in portul lan de pe laptop,iar pe cealalalta mufa a cablului de reta intr-un port lan din router.Deci imi mai trebuie un cablu lan ca sa conectez xboxul.Nu?
| ||
|
| | #35 (permalink) | ||
|
hello, people, pls, care ma juta, vreau si eu live si nu ma pot conecta, am incercat 1000 de variante si nu merge, trag cablu de la rooter la Xbox si incerc sa ma conectez dar imi da erroare, am net prin RDS daca va ajuta cu ceva.
__________________ Cel mai tare joc e cel ce nu a aparut inca. | |||
|
| | #36 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2008 |
Am o mare problema ...... cand vreau sa ma conectez la xbox 360 live imi da dns FAILED am citit ce ati spus voi dar dak fac asta imi da din nou is adress failed .. va rog sa ma ajutati......turbez de 24 ore ma kinui ( | ||
|
| | #37 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 Location: Bucuresti |
are cineva aici net de la c-zone caruia ai merge xbox live ? (m-am decis sa cumpar si vreau sa fiu sigur ca nu iau teapa ptr ca alt provider nu am de ales) prin reusit sa mearga ma refer la connection sharing cu doua placi de retea
| ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|