![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 Location: Pitesti | Gamepointsnow.com
Incerc de vreo saptamana sa cumpar carduri de 2100/4200 puncte de la ei, dar de fiecare data cand reusesc sa pun comanda, google checkout imi refuza comanda zicand ca nu mai au in stoc. Pagina principala nu zice nimic de asta cand adaug lucruri in shopping cart. Dupa cum am zis de o saptamana imi da acelasi lucru. Au ramas ei fara puncte, sau se cumpara stocul mai repede decat pot ei sa faca update la site? Cardul nu pot sa-l bag direct prin consola sa cumpar puncte, si de alte site-uri care livreaza coduri prin mail nu stiu. A little help here please. ![]() EDIT: Apropo, le-am trimis un mail cu 3 zile in urma, dar un raspuns nu se vede nicaieri. | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Astia raman destul de des fara puncte. Daca ai cont de State, poti incerca la boxeddeal.com sau la microsoftpointsxbox.com (asta din urma are si google checkout ).Asta e motivul pentru care mi-am facut cont de State si acum nu mai am nici o problema, nu mai trebuie sa astept sa binevoiasca gamepointsnow sa-si updateze stocul. Raspund si destul de greu la e-mail, pe langa toate astea.
__________________ Increase da peace! | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
am peste 100 de coduri luate de pe gamepoints... site-ul este foarte serios, raspund la mail dupa maxim 20 min daca ai probleme cu vreun cod... se mai intampla sa aiba cate o litera gresita la vreun cod, dar se remediaza... nu platesc cu google checkout ci cu paypal... de fiecare data cand am vrut sa iau, am luat
__________________ Oh my days... | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Quote:
asta am patit eu si am stat vre`o 2 zile dupa ei...
__________________ vand/schimb jocuri de xbox360 | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 Location: Pitesti | Quote:
Stiti in ce zile primesc astia stocul? Se pare ca singura metoda prin care pot sa cumpar e sa ma iau la intrecere cu ceilalti cumparatori. | ||
|
| | #16 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 Location: Pitesti |
E clar, ori fac eu ceva gresit ori e ceva la banca. Cardul se autorizeaza fara probleme, deci chiar n-am idee ce nu merge. Le-am mai trimis un mail, de data asta pe adresa care mi-o da pe mailul primit de la comanda.
| ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|