Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Console > Xbox / Xbox 360

Notices

Reply
LinkBack Thread Tools
Old 26-10-2009, 16:06   #1 (permalink)
Registered User

xbox live ban

Exista posibilitatea sa fii banat pe xbox live chiar daca joci backup-uri doar offline si originale pe live?
Daca se poate sa raspundeti cu dovezi/ stiri...

r1234 is offline    Reply With Quote
Old 26-10-2009, 16:33   #2 (permalink)
Nick anterior: V_gamer_award

gamer4ever's Avatar

nu stiu sigur, dar eu am jucat backp-upuri pe single si originale pe live si inca nu am patit nimic.

gamer4ever is offline    Reply With Quote
Old 26-10-2009, 17:26   #3 (permalink)
Registered User

rulzmaker's Avatar

da, poti sa iei ban daca joci "backupuri" hackuite sau inainte de data lansarii lor.. chiar daca ai magazin de jocuri

rulzmaker is offline    Reply With Quote
Old 26-10-2009, 18:10   #4 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by rulzmaker View Post
da, poti sa iei ban daca joci "backupuri" hackuite sau inainte de data lansarii lor.. chiar daca ai magazin de jocuri
Daca joc doar backup-uri stealth patched doar offline sunt mai mici sansele sa iau ban decat daca le joc online sau se trimite ceva log cand intru pe live?

r1234 is offline    Reply With Quote
Old 26-10-2009, 18:28   #5 (permalink)

gamer4ever's Avatar

eu am jucat HALO 3 ODST inainte de data lansarii (cel putin cred ca era inainte) si nu am patit nimic.

Old 26-10-2009, 20:57   #6 (permalink)
Registered User

Daca joci jocuri stealth patched pe offline sansele de banare sunt nule. Daca jocuri jocurile stealth patched pe live, sansele sunt foarte mici sa iei ban. Dar daca le joci inainte sa fie lansate oficial pe piata, atunci iti cam incerci norocul. A si inca ceva, daca ai patch-uit vreun joc cu Wave3disabler, nu intra sub nicio forma pe live. Cheers!

gabynita is online now    Reply With Quote
Old 31-10-2009, 11:07   #7 (permalink)
Registered User

se pare ca un nou val de banari a inceput ce pare sa nu fie legat nici de varianta de fw, nici de faptul ca ai avut toate jocurile stealth si le-ai jucat dupa data de lansare.

SHOTS FIRED!!! Microsoft starts new Xbox 360 Ban Wave!!! - NeoGAF

New Console Ban Wave on Xbox LIVE? - Scenyx Entertainment Community

eu nu inteleg de ce se vaita cei banati. pana la urma e un risc asumat - sunt convins ca MS ar putea bana toate consolele modificate, dar ar pierde prea multi bani pentru ca ar scadea nr de abonamente de live, iar daca tot e sa cumperi originale acum poti trece lejer la PS3 (slim cu bluray, titluri exclusive importante in 2010).

eu am vazut pe live persoane care aveau sute de jocuri - la asa ”economii” cu siguranta isi vor permite sa cumpere alta consola.

vlad2006 is offline    Reply With Quote
Old 31-10-2009, 11:45   #8 (permalink)
Registered User

Mafioso 1989's Avatar

Quote:
Originally Posted by vlad2006 View Post
se pare ca un nou val de banari a inceput ce pare sa nu fie legat nici de varianta de fw, nici de faptul ca ai avut toate jocurile stealth si le-ai jucat dupa data de lansare.

SHOTS FIRED!!! Microsoft starts new Xbox 360 Ban Wave!!! - NeoGAF

New Console Ban Wave on Xbox LIVE? - Scenyx Entertainment Community

eu nu inteleg de ce se vaita cei banati. pana la urma e un risc asumat - sunt convins ca MS ar putea bana toate consolele modificate, dar ar pierde prea multi bani pentru ca ar scadea nr de abonamente de live, iar daca tot e sa cumperi originale acum poti trece lejer la PS3 (slim cu bluray, titluri exclusive importante in 2010).

eu am vazut pe live persoane care aveau sute de jocuri - la asa ”economii” cu siguranta isi vor permite sa cumpere alta consola.

pai dc sa isi cumpere alta consola? dc sa-si cumpere ps3? lor daca le place xbox 360 nu ii poti obliga sa cumpere altceva, oricum xbox live e cu 10 clase peste psn si isi merita toti banii

Mafioso 1989 is offline    Reply With Quote
Old 31-10-2009, 12:17   #9 (permalink)
Registered User

O intrebare am si eu legate de ban si anume ei cand iti baneaza consola ce baneaza de fapt? MAC-ul? daca da, nu il poti schimba astfel incat sa nu mai ai ban?

alexuts2oo4 is offline    Reply With Quote
Old 01-11-2009, 14:15   #10 (permalink)
Ike
Nick anterior: FullMetal

Ike's Avatar

Banul se da pe codul unic al consolei. Odata ce l-ai primit, adios.
Misery loves company. Rat brained degenerates plague the planet. Minds function on a hopelessly unevolved level. Could not process reason if given 15 lifetimes. Contemplation of the universe not even an option. Cosmic space anomaly. Not enough time. Good luck humans, good luck.

Ike is offline    Reply With Quote
Old 01-11-2009, 16:57   #11 (permalink)
Registered User

Ce treaba are MAC-ul ? READ : http://en.wikipedia.org/wiki/MAC_address

Cand primesti ban pe consola primesti ban pe CPU-ID, si automat ca sa scapi de ban-ul asta trebuie sa modifici acel ID.

Iti dai seama cat de usor este nu ? Trebuie montat un infectus chip, si prin intermediul lui, si cu o alta consola nebanata poti scrie ID-ul celeilalte console.

DragosCojan stie mai multe, dar e clar ca e o lucrare laborioasa si pe care o faci in zadar, pentru ca una din cele 2 console tot va fi banata.

Dar ce rost ar avea ?

sandu53186 is offline    Reply With Quote
Old 01-11-2009, 21:47   #12 (permalink)
Registered User

Okay baieti, mersi de raspuns si explicatii. Am intrebat din simpla curiozitate.

alexuts2oo4 is offline    Reply With Quote
Old 03-11-2009, 14:55   #13 (permalink)
Registered User

Virtual's Avatar

Ideea este ca ai ban pe consola dar sa zicem ca daca iti cumperi alta mai poti folosi contul tau live sau il baneaza si pe ala?

Virtual is offline    Send Message via Xfire to Virtual Reply With Quote
Old 03-11-2009, 19:24   #14 (permalink)
Registered User

TheOtherAI's Avatar

Dap, poti sa folosesti contul fara probleme.Banul se da doar pe consola.

---------- Post added at 19:24 ---------- Previous post was at 19:15 ----------

Daca imi comand lego rock band din usa(e region free) dar jocul se lanseaza in europa doar pe 27 noienbrie, e posibil sa iau ban? Am citit despre persoane care au luat ban desi jucau jocuri originale(ce-i drept, inainte de lansare).

TheOtherAI is offline    Reply With Quote
Old 03-11-2009, 20:05   #15 (permalink)
Registered User

rulzmaker's Avatar

nu se mai da ban pe consola pentru ca joci inainte de lansare, doar pe gamertag.

rulzmaker is offline    Reply With Quote
Old 03-11-2009, 21:02   #16 (permalink)
Registered User

kosashu's Avatar

Quote:
nu se mai da ban pe consola pentru ca joci inainte de lansare, doar pe gamertag.
Esti sigur? Ca eu nu am mai auzit de chestia asta! Stiam ca se da ban pe CPU ID. S-a schimbat ceva????

kosashu is online now    Reply With Quote
Old 03-11-2009, 22:43   #17 (permalink)
Registered User

TheOtherAI's Avatar

Quote:
mie personal mi se pare si mai rau.nu e vorba doar de achivements-uri dar eu de ex am cheltuit o gramada de bani pt pise la rock band si mi-am cumparat si gold account pt un an.

TheOtherAI is offline    Reply With Quote
Old 06-11-2009, 12:18   #18 (permalink)
Registered User

MS .VOR PIERDE MULTI BANI ,PRIN PROSTIA ASTA CU BANATUL CONSOLELOR ,PE TIMP DE CRIZA RENUNTI LA NISTE PLATITORI DE LIVE ,PENTRU CE ?

buble is offline    Reply With Quote
Old 06-11-2009, 12:46   #19 (permalink)

gamer4ever's Avatar

ai dreptate buble, daca ii baneaza asta nu inseamna ca nu for mai juca backup-uri.

Old 06-11-2009, 22:07   #20 (permalink)
Registered User

vrand sa intru dupa un profil pe altul sa ma joc un joc wave 4,am primit un mesaj cum ca a fost banat consola;am inchis consola,am intrat pe profilul pe care aveam live si totul normal;intru in fifa 10 joc un meci iar apoi cand bag alt joc imi zice disconenct from live si ca am fost banat;scot jocul si se conecteaza automat la xbox live dar numai pot copia niciun joc pe hdd si ma pot juca doar fifa 10 pe live.nu inteleg cum ma pot juca fifa iar la celelalte jocuri imi zice ca am ban

daniel1202 is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Console > Xbox / Xbox 360

Thread Tools

Posting Rules