![]() |
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 |
Daca joci jocuri stealth patched pe offline sansele de banare sunt nule. Daca jocuri jocurile stealth patched pe live, sansele sunt foarte mici sa iei ban. Dar daca le joci inainte sa fie lansate oficial pe piata, atunci iti cam incerci norocul. A si inca ceva, daca ai patch-uit vreun joc cu Wave3disabler, nu intra sub nicio forma pe live. Cheers!
| ||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 |
se pare ca un nou val de banari a inceput ce pare sa nu fie legat nici de varianta de fw, nici de faptul ca ai avut toate jocurile stealth si le-ai jucat dupa data de lansare. SHOTS FIRED!!! Microsoft starts new Xbox 360 Ban Wave!!! - NeoGAF New Console Ban Wave on Xbox LIVE? - Scenyx Entertainment Community eu nu inteleg de ce se vaita cei banati. pana la urma e un risc asumat - sunt convins ca MS ar putea bana toate consolele modificate, dar ar pierde prea multi bani pentru ca ar scadea nr de abonamente de live, iar daca tot e sa cumperi originale acum poti trece lejer la PS3 (slim cu bluray, titluri exclusive importante in 2010). eu am vazut pe live persoane care aveau sute de jocuri - la asa ”economii” cu siguranta isi vor permite sa cumpere alta consola. | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Quote:
pai dc sa isi cumpere alta consola? dc sa-si cumpere ps3? lor daca le place xbox 360 nu ii poti obliga sa cumpere altceva, oricum xbox live e cu 10 clase peste psn si isi merita toti banii | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Banul se da pe codul unic al consolei. Odata ce l-ai primit, adios.
__________________ Misery loves company. Rat brained degenerates plague the planet. Minds function on a hopelessly unevolved level. Could not process reason if given 15 lifetimes. Contemplation of the universe not even an option. Cosmic space anomaly. Not enough time. Good luck humans, good luck. | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 |
Ce treaba are MAC-ul ? READ : http://en.wikipedia.org/wiki/MAC_address Cand primesti ban pe consola primesti ban pe CPU-ID, si automat ca sa scapi de ban-ul asta trebuie sa modifici acel ID. Iti dai seama cat de usor este nu ? Trebuie montat un infectus chip, si prin intermediul lui, si cu o alta consola nebanata poti scrie ID-ul celeilalte console. DragosCojan stie mai multe, dar e clar ca e o lucrare laborioasa si pe care o faci in zadar, pentru ca una din cele 2 console tot va fi banata. Dar ce rost ar avea ? | ||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Dap, poti sa folosesti contul fara probleme.Banul se da doar pe consola. ---------- Post added at 19:24 ---------- Previous post was at 19:15 ---------- Daca imi comand lego rock band din usa(e region free) dar jocul se lanseaza in europa doar pe 27 noienbrie, e posibil sa iau ban? Am citit despre persoane care au luat ban desi jucau jocuri originale(ce-i drept, inainte de lansare).
__________________ | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 |
vrand sa intru dupa un profil pe altul sa ma joc un joc wave 4,am primit un mesaj cum ca a fost banat consola;am inchis consola,am intrat pe profilul pe care aveam live si totul normal;intru in fifa 10 joc un meci iar apoi cand bag alt joc imi zice disconenct from live si ca am fost banat;scot jocul si se conecteaza automat la xbox live dar numai pot copia niciun joc pe hdd si ma pot juca doar fifa 10 pe live.nu inteleg cum ma pot juca fifa iar la celelalte jocuri imi zice ca am ban
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |