Results 1 to 7 of 7

Thread: [PSP] transfer salvari jocuri de pe PC pe memory card

 1. Back To Top | #1
  Registered User bondarel's Avatar
  Join Date
  Jun 2007
  Location
  Brasov

  [PSP] transfer salvari jocuri de pe PC pe memory card

  sall, am luat niste salvari de pe net pentru jocuri, am un playstation 2 cu memory card de 8 mb, cum le trensfer din PC pe memory card? mersi!

 2. Back To Top | #2

  cine stie, fie binecuvantat !!!!

  As fi si eu interesat de chestia asta. Eu am luat niste savings la rpg-uri.

 3. Back To Top | #3
  Registered User jely's Avatar
  Join Date
  Jun 2002
  Location
  in punga cu jeleuri
  Foarte usor cu ajutorul ulaunchelf daca ai un stick .Le copiezi de pe pc pe stick si dupa aia pornesti ulaunchelf de pe memory stick sau de pe cd.
  Aicigasiti ulaunchul si tutorial de folosire.

 4. Back To Top | #4
  Registered User snk2's Avatar
  Join Date
  Jun 2006
  Location
  Cluj-Napoca
  Quote Originally Posted by jely View Post
  Foarte usor cu ajutorul ulaunchelf daca ai un stick .Le copiezi de pe pc pe stick si dupa aia pornesti ulaunchelf de pe memory stick sau de pe cd.
  Aicigasiti ulaunchul si tutorial de folosire.
  Asta e metoda de a pune inapoi pe card salvari copiate pe pc tot cu ajutorul lui uLaunchelf.Din moment ce ei au luat salvari de pe net, metoda asta nu va functiona, pt ca salvarile de pe net sunt in alte formate, si trebuie sa le convertesti prima data ca sa le poti copia pe card cu uLaunchelf.
  Pentru a le converti, aveti nevoie de programul PS2 Save Builder (il cautati cu google).Va dau un exemplu cu o salvare la Soul Calibur 3 luata de pe net.
  Deschideti programul PS2 Save Builder, click la File-Open si selectati salvarea luata de pe net, in acest caz SC3.Dupa ce ati dat open la file, acolo unde scrie Rooot/ID va aparea un nume gen BASLUS-....., sau BASLES-...., asta difera in functie de regiunea jocului (sa fiti atenti ca o salvare luata pt un joc NTSC nu va merge pe un joc PAL! bine, se pot converti cateodata si astea din NTSC in PAL dar aia e alta mancare de peste), in acest caz numele Root/ID la SC3 este BASLUS-21216SC3.Dati frumos un copy la numele acesta, si creati un folder undeva pe hard cu acest nume.Inapoi la PS2 Save Builder, sub Root/ID veti vedea lista fisierelor care sunt in salvare, dati click dreapta pe fiecare si dati Extract in folderul creat mai devreme cu numele BASLUS-....Atentie, trebuie sa extrageti fiecare fisier in parte, nu merge sa le extrageti toate deodata.Dupa ce ati extras toate fisierele in folderul respectiv, puneti pe usb stick folderul si cu ajutorul lui uLaunchelf il copiati pe memory card, si voila v-ati ales cu o salvare care functioneaza.
  meh...

 5. Back To Top | #5

  Thumbs up uLaunchelf

  Ooooook. We thank you very much for this tutorial about "How it's made". Fac si eu rost de uLaunchelf si ma apuc de treaba.

 6. Back To Top | #6
  Registered User bondarel's Avatar
  Join Date
  Jun 2007
  Location
  Brasov
  mersi mult pentru raspunsuri, acum ce-mi mai trebuie e un memory stick
  sau se poate si cu un CD ceva? un CD-RW?

 7. Back To Top | #7
  bondarel, citeste regulamentul si creeaza threadurile ca atare te rog.

 1.  

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •