Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Console > PlayStation 2 / PlayStation 3

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 18-01-2005, 13:22   #21 (permalink)
Registered User

Many1's Avatar

Lightbulb

Spune-mi ,ce faci daca se strica HD-ul de la XBOX ?? Am avut cazuri cand oameni au pierdut jocurile. Daca sunt pe DVD le mai ai .
Network adapter ai si la PS2 Slim. Iar ca sa montezi un HD la PS2 este mult mai simplu.Xbox necesita un format special , HD-uri cu viteza mica si nu toate sunt compatibile.
Cunosc cateva Shopuri care modeaza console si toti i-mi spun ca relatie posesorilor PS2-XBOX este de 80% la 20%. ????
Nu vreau sa zic ca XBOX-ul este nerecomandabil si de aceea sfatuiesc pe fiecare sa probeze ambele console pentru a avea o placere cat mai mare si mai indelungata.

Many1

Last edited by Bossman; 18-01-2005 at 16:48. Reason: No warez talk

Many1 is offline    Reply With Quote
Old 18-01-2005, 14:32   #22 (permalink)
Tech support

Bossman's Avatar

Lightbulb

Quote:
Originally Posted by Many1
Spune-mi ,ce faci daca se strica HD-ul de la XBOX ?? Am avut cazuri cand oameni au pierdut jocurile. Daca sunt pe DVD le mai ai .
Şi pe PS2 nu e aceeaşi poveste?

Quote:
Originally Posted by Many1
Iar ca sa montezi un HD la PS2 este mult mai simplu.Xbox necesita un format special, HD-uri cu viteza mica si nu toate sunt compatibile.
Asta o s-o iau ca pe o glumă ... nu de alta, dar eu mi-am instalat singur Seagate-ul de 160GB IDE 7200RPM în XBOX şi toată operaţiunea a durat 15 minute, cu tot cu formatarea şi partiţionarea HDD-ului ... mufa de alimentare este standard, cablul de date la fel ... deci nu văd de unde chestia asta cu "format special" sau "HD-uri cu viteza mica".

Pentru cei interesaţi, aici veţi găsi XBOX Hard Drive Compatibility Chart ... iar lista este destul de măricică ...

Last edited by Bossman; 18-01-2005 at 16:49. Reason: No warez talk

Bossman is offline    Reply With Quote
Old 18-01-2005, 16:42   #23 (permalink)
Registered User

Arvias The Sen's Avatar

Lightbulb

Dar tu ce faci daca se strica HDD-ul de la Ps2? Atunci nu pierzi jocurile omule? Si ce jocurile de Xbox nu pot fi tinute pe DVD???

Cunosc cateva Shopuri care modeaza console si toti i-mi spun ca relatie posesorilor PS2-XBOX este de 80% la 20%. ????

Da mai ca tot unde se scrie numa rau de Xbox! Multi oameni au Ps2 si ii doare in cot de X dar HABAR nu au ce poate.

Network adapter ai si la PS2 Slim. Iar ca sa montezi un HD la PS2 este mult mai simplu.Xbox necesita un format special , HD-uri cu viteza mica si nu toate sunt compatibile.

Normal ca ai da sa vedem ce bune or sa fie chipurile pentru Slim. Momentan nu este chip testat si pana o sa fie degeaba ai tu HDD. Format special? Na si ce? Sunt softuri pe net destule ca-sal unlockezi. Tin sa te anunt ca eu am in al meu un hard de 80 la 7200 de rotatti. Am avut un el si unu de 260 de giga si am avut si unu de 160. Am pus in el si Maxtor , un coleg o pus Samsung si am pus si IBM si un Seagete si toate mergeau perfect... care este problema?

Last edited by Bossman; 18-01-2005 at 16:55. Reason: No warez talk

Arvias The Sen is offline    Reply With Quote
Old 18-01-2005, 16:57   #24 (permalink)
Tech support

Bossman's Avatar

Exclamation

Stimabililor, deja am dat-o cam rău în off-topic şi în chestii care ţin de warez, motiv pentru care am editat ultimele reply-uri din acest thread, inclusiv pe ale mele ...

Aşa că haideţi să revenim pe linia de plutire şi să lăsăm discuţiile "tehnice" pentru PM. Lucru valabil si pentru flame-uri.

Bossman is offline    Reply With Quote
Old 19-01-2005, 13:51   #25 (permalink)
Registered User

Many1's Avatar

Se pare ca s-au cam aprins spiritele si posesorii de XBOX se simt atacati.
Nu am scris niciodata ca XBOX este rau iar PS2 este cea mai buna consola dar gandesc liber si i-mi exprim parerea .
Desigur fiecare dintre ele au avantejele lor . Dupa ce fiecare a expus avantaje de dezavantaje ramane ca omul sa se hotareasca pentru una sau poate pentru amandoua .
Cat despre technica nu am prea citit in acest forum in care sunt de putin timp.Nu stiu care sunt posibilitatile dar cred ca despre technica trebuie discutat deschis si nu prin PM.

@ Arivias The Sen
nu prea esti informat technic in privinta PS2 chipuri .As putea sa-ti enumar cateva chipuri care se monteaza in PS2 slim dar este necesar un fix . Eu am comandat luni un chip nou care nu necesita fix si il voi testa cel putin 3 saptamani.Oricum va voi informa despre resultate.

Many1

Old 20-01-2005, 03:16   #26 (permalink)
Registered User

Arvias The Sen's Avatar

Drept ca despre Slim nu sunt informat dar sunt curiossa aflu mai multe! Sper ca reusesti ca am mai auzit de niste tentative nasolale... ai grija cu ele...

Arvias The Sen is offline    Reply With Quote
Old 21-01-2005, 12:47   #27 (permalink)
Registered User

Many1's Avatar

Cu pericolul sa ma repet :
Chipurile sunt bune dar trebuie facut un fix.SummeOne s-a dovedit cel mai bun si mai ieftin . O simpla rezistenta este asigurarea consolei.

Many1

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Console > PlayStation 2 / PlayStation 3

Thread Tools

Posting Rules