![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Vreau sa-mi pun modchip la PS2 SCPH 50004 asa ca va rog sa-mi spuneti care ar fi cel mai bun. Am inteles ca unele "prajesc" lentila, altele fac nu stiu ce magarii, asa ca sper cu ajutorul vostru sa aflu care-i mai potrivit si nu-mi strica consola. Multumesc.
| |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Matrix este de doua feluri.MXL2(de curand a aparut si MXL III)si Infinity.Eu recomand Infinity care se potriveste la toate versiunile. SCPH 30004 include 3 versiuni si anume :V3 , V4 si V5. Daca cititi treadul meu despre versiunile PS2 le puteti diferentia foarte usor. Montajul tuturor chipurilor este la V3 foarte dificil deoarece trebuiesc lipite 6 fire la Mechacon . Distanta dintre pini este foarte mica si se foloseste sarma lacuita de max 0,3 mm. Aceste console sunt foarte vechi si nu se mai merita chipuite. Many1 | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
@Amprenta SCPH 30001 este o versiune americana NTSC fabricata din 05.2002. In principiu se potrivesc toate chipurile pt V3,totusi nu-ti recomand sa chipuiesti aceasta consola deoarece laserul este prea vechi si nu v-a functiona sau se prajeste foarte repede. Oare mai poti sa joci jocuri pe DVD acum fara chip ??? Daca da ai noroc ,dar cred ca dureaza mult pana buteaza. Many1 | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
many, eu am un player care ii pui tu 3 fisiere in el si aviul pe care il vrei sa il vezi, dai create si iti scoate o imagine de tip bin+cue pe care zice sa o arzi si poti sa vezi filmul. acu tu ai zis sa scoti de pe net un player pt acel cip. Intrebarea: nu e general pt all modcips playerul asta pe care il am? ps2totalplayer parca ii zice
| |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Exista Playere generale si Player pt anumite chipuri: Matrix Infinitx,DMS3 si Crystal. Nu uita ca VCD si SVCD nu pot fi redate cu PS2 iar aceste 3 fisiere de care scrii ma fac sa cred ca tu ai un film in unul dintre cele doua formate.Dupa cat stiu eu DiVX are doar un avi. Many1 | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Chip, HD, mana de lucru, MC... ps2 70004am deja , ma intereseaza sa-i fac o modare.offtopic: Ahh, da, alta intrebare, ca sa nu deschid un alt thread. Am un monitor de calc cu intrare BNC, exista vre-o posibilitate sa conectez ps2-ul la monitor?
__________________ there's no knowledge that's not power Last edited by W@R; 04-02-2005 at 23:14. | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
In principiu este totul posibil.Intrebarea este daca se merita efortul ?? Deci chestia cu monitorul nu se merita pt mine iar HD pt Slim Line nu exista inca pe piata . Se poate face dar atunci numai prin USB si cu placa externa. Costurile chipurilor sunt intre 30€ si 60€ (depinde de marca si ce poate fiecare). Mana de lucru ? In Romania nu stiu dar in Germania cer 40€ indiferent de chip. MC(Memory Card) nu s-a schimbat deci 15-30€, depinde unde cumperi. Inainte sa modezi consola(V12)testeaz-o astfel:Apesi Reset 20-30 min. Daca rezista atunci merita modata . Aceasta procedura pt ca la primele V12 s-a montat driver IC foarte sensibil la caldura.Prin acest procedeu incalzesti IC-ul fortat la ca. 50-60°C. Many1 | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Stai asa, cum adica daca rezista? O prajesc inainte sa-si dea singura duhul ?Cu monitorul m-am informat, nu merita efortul, adaptorul costa prea mult. In ceea ce priveste HD am citit ca slim-ul nu e conceput sa mearga cu asa ceva, nu mai are nici suportul integrat. Alta intrebare, pt linia slim, cu cat miscoreaza durata de viata modarea? p.s. Am cumparat de curant un ps2 si sunt noob, n-am avut timp sa ma documentez pe net si d-asta intreb aiurea pe aici.
__________________ there's no knowledge that's not power | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Se prajesc si consolele fara chip din cauza mentionata mai sus. Daca se prajeste fara chip mai ai garantie,daca se prajeste cu chip nu mai ai garantie si ai pierdut consola. ( Exista posibilitatea sa deschizi un Slim Line fara sa indepartezi sigiliul daca sti cum ) Chipul nu micsoreaza durata de viata ci posesorul.Daca n-ai chip ,ai putine jocuri pt ca sunt scumpe,te plictisesti sa joci acelasi joc in fiecare zi deci joci mai putin si laserul consolei nu se uzeaza asa repede .Daca ai chip ,ai si mai multe jocuri si este normal sa joci mai mult.Tot asa normal este sa cerasca uzura consolei mai rapid. Totusi se merita sa modezi consola si sa schimbi la fiecare 2 ani un laser.Un laser costa cat un joc max doua jocuri (ca 60€). Concluzia este ca nu ai facut nimic gresit dar urmeaza-mi sfaturile si spune sa se monteze un summone fix cand o dai la modat.Acest fix protejaza laserul si IC-ul. Many1 | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Merci pt sfaturi. Nu am garantie la consola, este adusa din Spania, deci iti dai seama ca nu am cum sa o prajesc asa.. de test . Nu se poate recunoaste altfel ic-ul? Adica sa fie desfacuta sau o serie ceva de pe consola.
__________________ there's no knowledge that's not power | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|