![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2005 |
Salutare tuturor! Mi-am luat un V12 prin decembrie 2004 in ideea ca am sa-l modez, desi la vremea respectiva stiam ca nu se prea poate ( v12 fiind de curand lansat). A trecut ceva timp si tot nu am rezolvat nimic! Daca mai trece inca putzin si inca putzin am sa-mi iau PS3! Pe unde am fost (si ma refer la celebrele magazine de desfacere a jocurilor de console din Unirea), toti ma incurajeaza ca o sa mi se arda consola si fara sa o modez, asa ca de ce sa mai incerce sa faca modchiping [sa nu mai vorbim de Swap, slimtool.....care ar fi o solutzie bugetara pentru gamerii din Romania(sau poate nu)] Daca ma putetzi ajuta cu ceva in legatura cu incarcarea back-up-urilor pe V12 v-as fi foarte recunoscator! Last edited by systemerror; 19-02-2005 at 02:41. | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Linisteste-te ,nu este dracu´chiar asa de negru.Atata timp cat consola nu este chipata ai garantie. Ceea ce nu stiu celebrele magazine este caci ,cu ajutorul unei simple rezistente se poate si V12 echipa cu un Modchip.Aceast procedeu (Summone Fix)este testat si folosit de numeroase firme de specialitate si pentru ca nu esti singurul care se lupta cu aceasta problema ma gandesc sa vin in Romania pt a va monta eu chipurile. Cine este amator sa-mi trimita PM. Many1 | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|