![]() |
| | #43 (permalink) | ||
|
nu conteaza moft sau nu ... folosesti ce ai ...dak potzi sa pui opctic nu are rost sa itzi pui analog... si dak itzi iei sistem nou normal k itiz iei optic.. doar nu o sa iei ceva vechi.. ananlog bagi decat dak nu ai alta optiune. eu vroiam sa imi iau sistemul ala nebun de la logitech sa-l pun la ps2 ..dar am auzit k tre sa apara unu nou de la altec ..asa k mai stau putin sa vad kre e treaba... pei cascavalpane...dak dvd-ul tau nu are decodare 5.1 ....degeaba | |||
|
| | #45 (permalink) | ||
|
tre sa ai un dvd cu decodor...dak ai decat dvd player simplu nu merge... logitech http://www.logitech.com/index.cfm/pr...CONTENTID=9486 | |||
|
| | #48 (permalink) | ||
|
e prea putin vizitat ca sa fie sticky, dar poate pe viitor va fi daca il tot tinem sus sa stea sus mereu .eu am o intrebare - voi cum va descurcati la shootere cu gamepadu, eu parca joc cu picioru - am stat vreo 4 ore in Killzone si abea am trecut de prima zona (care are 3 sectiuni destul de mici) evident facem o greseala, stateam in camp deschis si ma miram de ce ma omoara aia asa repede, pentru ca nu am fost atent ca se poate fugii (sprinta) in joc . Sunt la zona 2 - aia cu sniperi, mi se pare groaznic sa trag cu sniperu de pe "sageti"
__________________ “It’s the games themselves- not the graphics, not the music, not the pure processing power -that make the fun.” (Nintendo Power 78, p. 23) | |||
|
| | #49 (permalink) | ||
| Quote:
![]() O sa te obisnuiesti tu...banuiesc ca joci pe default,cu analog stang ai directia/strafe si analog drept aim.
__________________ " I am beyond your experience. I am beyond good and evil, legions of the night - night breed - repeat not the errors of the Night Stalker and show no mercy. " | |||
|
| | #50 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 | Quote:
![]() Quote:
| ||
|
| | #54 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 |
Si pt. ca tot vorbeam de o asemenea actiune, prin care sa dovedim si cat de uniti suntem cei de pe CG, hai ca pana la urma m-am hotarat sa o "comit". Deci, pt. cei interesati de accesorii, console de la Lik-Sang, intrati aici pt. detalii si toate cele. In principiu gamepad-uri, controllere, console, adaptoare, memory card-uri, fete de schimb, alimentatoare, jocuri si Dzeu stie ce alte nebunii se poate pune la o consola pe care le vreti si mai vreti sa iesiti si ieftin cu transport si toate cele, atunci va astept. Atentie intrucat este vorba de ceva non-profit (de fapt mint, ies si eu mai ieftin la tranport, ca toti ceilalti), rog a nu se considera reclama. Am explicat totul in threadul respectiv. Multumesc pt. intelegere si sper sa facem o treaba buna.
| ||
|
| | #59 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jan 2005 |
Pentru PAL 576 linii interlace la 25 de cadre pe secunda. Pentru NTSC 480 linii interlace la 30 de cadre pe secunda. Foarte frecvent jocurile sint optimizate NUMAI pentru 480 linii (NTSC) si de exemplu cind misti camera (sus-jos si stinga-dreapta mai ales) in spatii mari (deschise) imaginea este (destul de) cursiva. In 50hz (PAL-576 de linii) la aceisi manevra poti vedea diferente mari (chiar dramatice) inspre mai prost!!! | ||
|
| | #60 (permalink) | ||
|
Bine Gogu_Ologu...heh..aveam in cap ideea de "oricum e mai bine pe 60Hz",si m-am incurcat.Mersi de corectie.
__________________ " I am beyond your experience. I am beyond good and evil, legions of the night - night breed - repeat not the errors of the Night Stalker and show no mercy. " | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|