![]() |
| | #63 (permalink) | ||
| Quote:
Pro Evolution Soccer 5 de exemplu il joc numai la 60Hz si diferenta e notabila
__________________ INSERT COIN | |||
|
| | #65 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 |
Daca jocul vine de la mama lui NTSC, si consola este PAL, sau TV-ul este PAL, si nu ai un modchip serios care sa rezolve problema, normal ca o sa ai ceva probleme cu afisarea. Oricum cel mai mult depinde de TV. Cat de bine stie sa afiseze PAL sau NTSC. In cazul unei plasme sau lcd, face oricum dublarea liniilor (nu inseamna neaparat calitate mai mare, ca este aceeasi informatie, insa nu se mai vad liniile acelea interlaced). La 60Hz se mai reduce din flicker (insa numai pe anumite tv-uri). Ba chiar pe tv-uri care stiu 100Hz (filtre pe bune, nu doar au un sticker pe ele ca ar sti 100Hz) daca le setezi in 60Hz s-ar putea sa se vada chiar mai prost. Pt. simplul motiv ca 100Hz se face prin imbunatatirea 2x50Hz... In plus, sunt multe tv-uri care scriu clar ca nu fac 100Hz decat pe inputul de TV, adica useless pt. PS2.
| ||
|
| | #66 (permalink) | ||
|
Never seen before (de unii) MGS 1 promo Memories...
__________________ " I am beyond your experience. I am beyond good and evil, legions of the night - night breed - repeat not the errors of the Night Stalker and show no mercy. " | |||
|
| | #67 (permalink) | ||
|
Stie cineva de unde pot sa iau si eu carticica de la FIFA 06? In engleza? Exista vreun site cu asa ceva? Quote:
Last edited by MSlv; 17-01-2006 at 09:24. | |||
|
| | #70 (permalink) | ||
|
pei tocmai .. logitech asta e cam 15 mil... un reciver sony cu boxe e cam 20 mil.. acum conteaza si ce camera ai ...dak ai una medie spre mica.. si e camera ta e bun logi...dak ai una mare sau e living..at sony cu boxe.. (io nu halesc sa pun boxe de calculator in living, k pana la urma asta sunt)
| |||
|
| | #71 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2005 | Quote:
S-a mai specializat Kojima la editare de-atunci ![]() Still...oldies but goldies...
__________________ " Use GeForce Luke " - Obi-Wan Kenobi. | ||
|
| | #72 (permalink) | ||
|
Numai cat aud muzica aia si intru intr-o "stare de bine"...weed or something. Hideo nu face el editing,e o echipa intreaga care vine cu idei.
__________________ " I am beyond your experience. I am beyond good and evil, legions of the night - night breed - repeat not the errors of the Night Stalker and show no mercy. " | |||
|
| | #74 (permalink) | ||
|
M-am mai uitat si eu pe statistici si e cam asa: PS2: 73 detinatori PSP: 24 detinatori Acum intrebarile: 1. Dece nu este "Sticky" si acest "Thread" 2. Dece "posteaza" asa multi la PSP fata de PS2? Sunt chiar atat de multe probleme cu ele sau PS2 nu mai e la moda si nu mai are secrete fata de nimeni? | |||
|
| | #75 (permalink) | ||
|
1.Nu cred ca e nevoie 2.Nu-s probleme,dar PSP e mai nou ca PS2 si are mai multe functii,e greu sa "nimeresti" totul din prima.PS2 e la moda deocamdata,dar nu-s probleme asa mari la consola,doar daca vrei sa te apuci de modding si nu stii nimic.
|
| | #77 (permalink) | ||
| EA Cuts Current-Gen Prices Sunt curios daca e valabil si pentru Europa. Quote:
Last edited by MSlv; 21-01-2006 at 18:29. | |||
|
| | #78 (permalink) | ||
|
@MSlv Trebuie sa aiba un interes foarte mare,vezi cumparaturi etc.A devenit Sticky cam de la inceput prin amabilitatea lui Bossman cred.
|
| | #80 (permalink) | ||
| Silent Hill The Movie trailer 2 Deosebit.Superb.Posibil sa fie THE ONE. Si baietii de la gametrailers l-au trecut la platforma PS2 ![]() La sfarsitul trailerului este melodia din S.Hill 1...
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|