![]() |
| | #1081 (permalink) | ||
|
Daca nu vrei sa le stergi poti sa le muti pe un USB Stick si cand vrei sa le refolosesti le pui la loc pe card. Mega dev e un pachet cu mai multe aplicatii. Ce te-ar interesa pe tine din toate cele multe ar fi uLaunchELF si SMS. Altele nu prea vad ce-ai putea face cu ele. Corrupted data afiseaza browserul nativ daca nu exista fisierele pentru icons, dar asta nu inseamna ca datele nu functioneaza. Tu stii ce ar putea fi acolo.
| |||
|
| | #1082 (permalink) | ||
|
Mersi Catallin M-am prins, am gasit pe net un cd cu megadev si am reinstalat am selectat doar uLaunchELF si SMS cum ai spus si tu, am sters corupted data si acum am cam 3 mb liberi, tot nu inteleg de ce GT4 salveaza in 1,5 Mb fata de celelalte jocuri care au cativa KB, e posibil sa contina si altceva decat salvari? | |||
|
| | #1083 (permalink) | ||
|
Jocurile nu au save-uri de dimensiune standard. Unele au 64k, altele de 450k (god of war), altele mai mari, chiar si 1MB sau 1MB si un pic. De regula astea sunt scrise pe carcasa jocurilor originale. Nu am Gran Turismo 4, dar din ce am reusit sa vad pe coperta spate a editiei NTSC, acolo scrie ca trebuie minimum 2000KB pe card pentru salvari. | |||
|
| | #1088 (permalink) | ||
|
God of War ... desi seria MGS este mult mai complexa ca si desfasurare si poveste s-ar putea pe unii sa-i deranjeze acest lucru, insa la GoW atmosfera e alerta 90 % din timp (exista vreo 2-3 locuri unde apar frustrari) Totusi ambele titluri sunt foarte bune si merita la colectie (sa nu mai vorbim de MGS 2 si GoW 2 )
__________________ “It’s the games themselves- not the graphics, not the music, not the pure processing power -that make the fun.” (Nintendo Power 78, p. 23) | |||
|
| | #1090 (permalink) | ||
| intrebare :)
am pe cineva care imi da un Ps2 cu ultimu chipmod care citeste si DVD DL. merita 4,5 mil ? (sh) thx PS: darkone, poate ai intr-o zi timp 15 min sa imi dai si mie un update pe yahoo sa imi readuc la viata PSPu. e 1.5 si vreau 3.03 ? ..asta ar merge... nu am mai urmarit de ceva luni scena psp si nu vreau sa il f%^.
__________________ Vand Rover 600 | |||
|
| | #1091 (permalink) | ||
|
pai ar cam merita, mai ales daca are si card, dar marea intrebare e ce versiune e???
__________________ Desk: E2180|GA-P31-DS3L|8600GT Sonic+|Samsung 320GB SATA-II|KingMax 2x1GB DDR2 800MHz CL5|DVD-RW Pioneer 112D|Foxconn TLA-566|D-Link DI-524 Laptop: Dell D830 Cons1: XBOX 360 Premium Cons2: PSP Slim TV: Sony P3000 32'' 1080i | |||
|
| | #1092 (permalink) | ||
| .
te referi la fat sau slim ? sau ver de firmware ? o sa intreb si o sa postez... sry sunt cam noob in domeniu psx ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- intrebare ,merita : ps2 slim gri, cablu av, 1 controlelr original = 3,5 mil alimentare, tb sa cumpar eu ,aprox = 1,5 mil ? mem card de 8mb imi da la = 60 ron prb ca imi mai trebuie inca un controller, alte chestii ? este ver : 70004 modchip este : 750 ( clona de Matrix Infinity ) vers 1.93 suporta dual layer disc, DEV 1 si DEV2 mertia sumele de mai sus ? si mai ales pot sa ma joc toate jocurile care le gasesc ISO pe net? (backup...) mersi all !!
__________________ Vand Rover 600 Last edited by klaxhu; 27-03-2007 at 15:01. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #1094 (permalink) | ||
|
E de preferat totusi sa eviti versiunea 70004 . E cunoscuta ca avand probleme cu lentila . Eu am versiunea neagra, nu cea argintie si uite ca de la o vreme am freeze-uri in joc si nu stiu de la ce e de la lentila sau de la jocurile luate de pe ..magazine . Cum se poate curata lentila ,am observat a intrat mult praf in lacasul pentru disc .. | |||
|
| | #1095 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 |
Salutare oameni buni! Scurt pe doi: Donely este cel mai tare in materie de PS2! Vreti modare? Stiti unde sa va duceti! Si nu, nu-mi iau comision de pe munca lui, ci il recomand doar pentru faptul ca este un profesionost. Nu vreau sa se supere nimeni, dar un prieten imi zicea: "Stii ca la 2-3 ore trebuie sa faci pauza ca ti se incinge consola!". Eu stiu de ce i se incingea lui consola, o avea modata la unirea! V-am pupat | ||
|
| | #1096 (permalink) | ||
|
cea mai buna varianta slim este 77004 care se gaseste noua in magazin la 460RON
__________________ Desk: E2180|GA-P31-DS3L|8600GT Sonic+|Samsung 320GB SATA-II|KingMax 2x1GB DDR2 800MHz CL5|DVD-RW Pioneer 112D|Foxconn TLA-566|D-Link DI-524 Laptop: Dell D830 Cons1: XBOX 360 Premium Cons2: PSP Slim TV: Sony P3000 32'' 1080i | |||
|
| | #1097 (permalink) | ||
| hi
mersi de sfaturi cred ca yau de la media galaxy dark one zicea undeva : "eu nu inteleg de ce nu luati de la magazin cu garantie, apoi un kit Swap Magic .. si la ~ 6-7 mil aveti consola nou nouta si cu garantie 1 an" 1. 460 ron consola (+jocuri sau +controler - depinde ce doriti) (unde gasesc +controller ? vreau 2x controller, la media galaxy nu au decat cu unu parca...) 2. 100 ron swap magic !!! asta e pt rularea "backup-urilor" ??? se pastreza garantia ? 3. 65 ron controler (fara suma asta daca se alege modelul cu controler suplimentar) 4. 65 ron memory card (magazin sau forum, OK !) thx all
|
| | #1098 (permalink) | ||
|
nu-ti cumpara swap magic, mai bine iti pui cip pe consola decat sa te chinui tot timpul sa bagi si scoti cd-u' inainte sa te joci un joc. garantia nu inseamna nimic, mie mi s-o stricat consola de 3 ori si de fiecare data mi-am reparat-o. daca ti-o modezi la x-land si donely iti da garantie pe toata consola. io zic sa-ti una veche cu card si 2 controllere si sa ti-o modezi la baieti si gata
__________________ Dane? Tu eşti? | |||
|
| | #1099 (permalink) | ||
| hi again
pai imi yau noua din magazin..de ce nu,are acelasi pret ca una second pe forum sau puntina dif... bla bla si pana mea mi-0 chipez si basta
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|