![]() |
| | #121 (permalink) | ||
|
Pai tocmai de asta zic sa imi iau RGB ca am tv de 72 de cm pe 100hz... starforce ai avut dreptate pe ntsc acum nu stiu daca e mai rau dar nu e la fel ca la pal, pe ntsc se vede efectul ala de scanlines, niste dungi si asa e pe AV tot are flicker dar subtire de tot, insa pe tv deloc. Ma rog, are un prieten un cablu si o sa il iau de la el prima data si daca e diferenta imi iau si eu, adica diferenta imi dau seama ca e, dar sa vad daca e o diferenta notabila din punctul meu de vedere. A, azi (sambata) m-am trezit la 8 sa ma uit la senso si am prins din emisiune decat un sfert de ora au prezentat farenheit parea dragut jocul. dar ce naiba, astia nu au si ei o ora fixa? | |||
|
| | #123 (permalink) | ||
| Quote:
Am luat eu odata unul la 300.000 atunci si numa' RGB nu era,deci daca pe rosu sunt zimtii aia de kkt e clar nu e "valabil".Trebuie sa se vada clar/curat/mai bright...ce mai,se vede din prima diferenta.
__________________ " I am beyond your experience. I am beyond good and evil, legions of the night - night breed - repeat not the errors of the Night Stalker and show no mercy. " | |||
|
| | #128 (permalink) | ||
|
tare ..gratz care e diferenta dintre astea 2 ? http://www.tntgames.ro/index.php?cod_produs=107&lang=1# (asta are iesiere sa scotzi separat sunetul , nu ? dar mai beneficiaza de calitatea pe care o ofera celalalt RGB simplu ? k costa si cu 100 de mii mai putin) http://www.tntgames.ro/index.php?cod_produs=116&lang=1# Last edited by phat_sua; 07-02-2006 at 15:42. | |||
|
| | #129 (permalink) | ||
|
Daca nu-i zice RGB nu este... ![]() Eu as alege al doilea fara sa ma gandesc la primu'. Early video of Resident Evil 4 Superb...dar avea mai multe loading-uri.Hehe...looks nextgen to me
__________________ " I am beyond your experience. I am beyond good and evil, legions of the night - night breed - repeat not the errors of the Night Stalker and show no mercy. " | |||
|
| | #130 (permalink) | ||
|
Si la al doilea zice "Nu o sa mai vedeti vreodata ecrane verzi". Pai ca sa nu fie ecrane verzi scoti semnalul RGB dupa fir. Inseamna ca are un comutator pe fir sau nu e RGB. Bai sper ca nu ati pierdut emisiunea din dimineata asta, ca a fost prea beton! edit Au facut un fel de review la 360, dar numai informatii citite de pe foaie si poze/filmulete luate de pe net [concluzii] Xbox 1 nu este pentru Romania. xbox360 nu este pentru Romania datorita pirateriei. M$ cica l-ar lansa in 2008 si la noi. Si acum partea cea mai tare: Fratilor, cumparati PS2, PSP, GC ca astea sunt pentru Romania, si evitati xbox si xbox 360 ![]() Din pacate nu mai tin minte chiar cum a spus ce a spus, dar parca ceva de genul asta reiesea. Tipul ala cu ochelari a facut aproape toata emisiunea. E clar ca M$ l-a suparat. Se vedea din atitudinea lui fata de consola. Mai avea si un xbox1 desfacut pe birou. Si finalul a fost chiar bestial. A facut cineva o captura? Poate o mai da in reluare. Last edited by MSlv; 11-02-2006 at 10:22. | |||
|
| | #132 (permalink) | ||
|
cine vrea emisiunea pe care o am eu sa imi dea un mesaj pe yahoo -> rodarkone si ne vedem pe DC++ cumva. eu nu le mai prind - chiar nu am stat sa urmaresc respectivul post, captura as putea sa fac ..
__________________ “It’s the games themselves- not the graphics, not the music, not the pure processing power -that make the fun.” (Nintendo Power 78, p. 23) | |||
|
| | #133 (permalink) | ||
|
Tocmai s-a terminat emisiunea. E prima oara cand o vad, si mi se pare ok. Au prezentat (destul de succint) 4 jocuri si le-au notat. Jak X, *** Spartan: Total Warrior, **** Scoobie Doo - Unmasked, **** L.A. Rush - **** Prezentarea mi s-a parut destul de civilizata, se vede ca cei doi prezentatori chiar au stat sa joace jocurile si au aratat si partile bune si cele mai putin bune din jocuri. Cred ca nota destul de mare a lui Scooby Doo este influentata de fetita de trei ani si jumatate a unuia din prezentatori. Ceea ce se potriveste si la mine
__________________ In case you're worried about what's going to become of the younger generation, it's going to grow up and start worrying about the younger generation. | |||
|
| | #134 (permalink) | ||
|
L-am capturat si pe asta ... problema e ca am folosit o alta versiune de vdub si nu m-a lasat sa setez frecventa manual (fin) si se vede cam naspa, acu termin de facut compresia - calitatea e ceva mai slaba decat la primul - sunetul este comparativ 11 KHz / mono - tot cam 150 MB are si asta.later edit: dupa compresie arata mult mai urat decat arata versiunea RAW ... asta e.
__________________ “It’s the games themselves- not the graphics, not the music, not the pure processing power -that make the fun.” (Nintendo Power 78, p. 23) Last edited by dark_one; 11-02-2006 at 19:33. | |||
|
| | #135 (permalink) | ||
|
Am vazut si eu ambele emisiuni de azi (sambata). Cu x-boxu sunt si aia de la miscrosoft prea increzuti... si nenea ala a si zis ca acum trebuia lansat in RO cat timp nu e piratata ca mai cumpara oameni ca ei console... stai sa il lanseze in 2008 cand vb lui e piratata si pe fata si pe verso. cele 4 jocuri nu au fost cine stie ce, in schimb mi-a placut cand au prezentat god of war eu zic totusi ca nu noteaza obiectiv, dat fiind faptul ca nenea ala e ownerul magazinului. Asa cred eu nu pot sa zic nimic sigur.A, am reusit-o si pe aia rara de tot. Am copiat salvari de pe card pe hard. Am acum sa salvez tot ce joc si sa nu sterg niciodata. Luati-va hard si puneti-va la consola ca se merita pe deplin. Last edited by Catallin; 12-02-2006 at 00:45. | |||
|
| | #137 (permalink) | ||
|
La o consola slim se poate pune hard? Sau mai generic, in ce mod pot lega o consola slim de "altceva"? De un hard, de un PC, de un DVDRW samd.
__________________ In case you're worried about what's going to become of the younger generation, it's going to grow up and start worrying about the younger generation. | |||
|
| | #139 (permalink) | ||
|
Eu doar atat imi doresc, tastatura + mouse pe consola - daca se strica unitatea optica pp ca se poate schimba cu costuri destul de mici (poate o sa fie draguti cei care se ocupa sa spuna cam cat costa o schimbare de bloc optic)Consola mea a implinit 2 luni dar nu cred ca are mai mult de o saptamana de folosire continua (si asta pentru ca o perioada de ~ 2 saptamani n-am avut memory card si a trebuit sa fortez un pic consola, tinand'o aprinsa 2-3 zile ca sa nu pierd salvarile)
__________________ “It’s the games themselves- not the graphics, not the music, not the pure processing power -that make the fun.” (Nintendo Power 78, p. 23) | |||
|
| | #140 (permalink) | ||
|
Pe slim se poate pune hard insa din cate am inteles numai pe V12 si V13 (SCPH 70004) .Se desface consola si se lipeste de placa un cablu numit HD Connect. Cele mai bune variante par a fi cablul Hd Connect si carcasa Hd Combo (mai scumpa dar iti PIMP-uiesti consola cu ea) Utilizand aceasta metoda si nu cea cu USB-ul puteti folosi Hd Loader sau HD Advance sau Toxic Os ,care au o compatibilitate foarte buna. Last edited by flowrent; 12-02-2006 at 15:35. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|