![]() |
| | #1 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 | Intrucat am trecut la o restructurare "masiva" a ariei de console... si nu aveam un stick pentru fanii consolei Playstation 2... well, here it is. Enjoy ! Last edited by MonkY; 22-06-2006 at 13:55. | ||
|
| | #2 | ||
| Te asigur ca sunt multi care au PS2...mult mai multi decat crezi tu.Nici nu e nevoie de "club".PS2 e de obicei din "default" la gameri acasa. Vezi AICI 56%...
__________________ " I am beyond your experience. I am beyond good and evil, legions of the night - night breed - repeat not the errors of the Night Stalker and show no mercy. " | |||
|
| | #3 | ||
| imi aduc aminte ziua cand l-am vazut prima oara...... apoi ca sa-l cumpar am vandut telefonul care doar ce i-l luasem cadou prietenei mele (acum sotie)......si n-aveam jocuri, doar discul demo. apoi a venit Devil May Cry.....zile la rand tinut aprins ca nu aveam memory card apoi a urmat chip-mod. de atunci am pierdut firul. parca savuram jocurile mai mult cand nu aveam bani de originale si trebuia sa joc acelasi joc mult timp. acum le iau cate 5 de la chinezi pe nimic dar nu duc la capat nici unul. am si aruncat din ele
__________________ INSERT COIN | |||
|
| | #4 | ||
| Quote:
![]()
__________________ " I am beyond your experience. I am beyond good and evil, legions of the night - night breed - repeat not the errors of the Night Stalker and show no mercy. " | |||
|
| | #5 | ||
| Stiu cum e. Si eu am facut la fel cu PS1, aveam vreo 50 jocuri odata (acuma am mai multe). Majoritatea CD-R sau d-alea rusesti. Si cu PS2, cand mi l-am luat in vara lui 2004... si nu aveam decat DVD demo si GTC... mi se parea cel mai misto joc, zi si noapte il jucam. Bine ca eu nu mi l-am modat... asa pot sa savurez in continuare jocurile . Mai ales ca abia imi iau cate unul din an in paste... | |||
|
| | #6 | ||
| Never had original games, never will... | |||
|
| | #7 | ||
| how 'bout 360 ?
|
| | #8 | ||
| Registered User Join Date: Dec 2005 | Daca tot e "club", stie cineva unde sa imi modez consola in Timisoara ? Abia ce am luat-o acuma de craciun, mi-am facut singur un cadou am luat cu oferta de 4 DVD-uri originale,dintre care 2 le-am terminat, celelalte doua nu sunt genul meu. | ||
|
| | #9 | ||
| Poate te ajuta cineva "prin posta". Am vazut ca se face si asa ceva. Era cineva pe acest forum care spunea ca l-a trimis prin posta din Giurgiu in Craiova, parca... si l-a primit si innapoi... MODAT. Trebuie doar sa ai incredere. Probabil dupa ce te plictisesti de jocurile date de Flamingo (nu?) mai mult ca sigur ca o sa ajungi la concluzia asta! Trebuie modat... | |||
|
| | #10 | ||
| @super b....ti-am dat un mesaj pe privat in legatura cu modarea.Te pot ajuta eu. | |||
|
| | #11 | ||
| ATENTIE! Pentru incepatori! Si pentru vanzatori! Am primit un mail cu oferta pentru jocuri si accesorii. Bai frate cum poate sa ceara cineva 1.600.000 pe o memorie cand in comert este 800.000??? La fel si gamepad dualshock2 etc. Atentie exista un pachet SUPER (telecomanda, memorie, gamepad dualshock2) la numai 2.000.000. | |||
|
| | #12 | ||
| Se pare ca a aparut si SCPH 75008 | |||
|
| | #13 | ||
| Registered User Join Date: Dec 2005 | Pe un PS2 fara chip, in mod normal merg DVD pirat cu filme ??? filme in format DVD nu DivX. | ||
|
| | #14 | ||
| da
__________________ INSERT COIN | |||
|
| | #15 | ||
| Ati auzit ca scot astia de la Rockstar un GTA Liberty City Stories "proper"? | |||
|
| | #16 | ||
| adica PS2?..stiam de 3-4 zile ![]() daca e altceva...da detalii..ce e proper?
|
| | #17 | ||
| Quote:
mi-am luat io acum ceva timp pachetul ala am dat 2.5 mil..dar nu-mi pare rau a meritat ..telecomanda e super | |||
|
| | #18 | ||
| Eu am deja memorie, dar nu cred ca e o problema sa ai 2. Nu? O sa-mi iau si eu. Te ajuta oare la ceva sa ai 2x8Mb? Parca exista programele ce se pot incarca in acea memorie. | |||
|
| | #19 | ||
| Cu cat mai multe mai bine.Daca ai multe jocuri ele o sa se umple si trebuie sa renunti la unele salvari.
|
| | #20 | ||
| Azi sper sa o modez si apoi sa vezi jocuri... | |||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|