![]() |
| | #221 (permalink) | ||
|
e vorba de 1 Mbps ... asa se calculeaza in occident (nu in MegaBytes) si la romani gasesti dar negarantat si la 19$ (ma refer la oferta RDS) sau la 36 $ (sau asa ceva) la Astral (1,5 Mbps)
__________________ “It’s the games themselves- not the graphics, not the music, not the pure processing power -that make the fun.” (Nintendo Power 78, p. 23) | |||
|
| | #222 (permalink) | ||
|
Mi-e ciuda ca nu le mai stiu numele dar era 1MB.Stiu si eu diferenta. Eh...sa zicem ca eram sub influenta substantelor halucinogene ![]() DOAR sa zicem...french bastards.
__________________ " I am beyond your experience. I am beyond good and evil, legions of the night - night breed - repeat not the errors of the Night Stalker and show no mercy. " | |||
|
| | #225 (permalink) | ||
|
SONY interzice ferm imprumutul jocurilor cu suport Online de PS2 - pentru ca (din cate am inteles) exista un sistem de protectie, in sensul ca un joc odata ce a intrat online de pe o anumita consola nu mai poate fi folosit pentru a se intra online de pe alta consola. Deci daca o modezi vei putea juca online - dar doar cu jocuri originale.
__________________ “It’s the games themselves- not the graphics, not the music, not the pure processing power -that make the fun.” (Nintendo Power 78, p. 23) | |||
|
| | #227 (permalink) | ||
|
Bai, ce prosti. S-au gasit astia de la senso sa mute emisiunea. Nu mai e sambata si duminica. Au mutat-o luni si marti de la 15. Deci mie imi este imposibil sa o mai urmaresc, deoarece merg la liceu de la 12 jumate la 7 si 20.Ce prosti. Oare de ce au facut una ca asta? edit Onimusha 4 review pe ign http://ps2.ign.com/articles/693/693332p1.html 8.8 - Great Last edited by MSlv; 04-03-2006 at 09:55. | |||
|
| | #229 (permalink) | ||
| Quote:
Famitsu da nota maxima Final Fantasy XII (40/40) Doamne...cati ciobani sunt in comentariile de mai jos
__________________ " I am beyond your experience. I am beyond good and evil, legions of the night - night breed - repeat not the errors of the Night Stalker and show no mercy. " | |||
|
| | #231 (permalink) | ||
|
Stiam si eu ca exista o protectie numita DNAS care nu iti da voie sa joci online daca ai modchip, dar de faptul ca daca ai jucat un joc online de pe o consola, SONY nu iti mai da voie sa joci si pe alta consola... Nu prea cred. FFXII o sa fie belea de belea. Abia astept sa apara si pe la noi... Intotdeauna mi-au placut RPG-urile (momentan joc FFVI-IX pe PS1), iar FF12, cu grafica aia bestiala, o sa fie un must-have. | |||
|
| | #232 (permalink) | ||
|
Imi pare rau ca nu mai stiu unde am citit chestia asta, era ceva de genul ATENTIE!!! nu imprumutati jocul. ... O sa mai caut
|
| | #233 (permalink) | ||
|
dap DNAS e un fel de cdkey , fiecare joc are unul diferit. Dupa ce faci back-up la un joc potzi sa patch=uiesti jocul ala cu Dnas k sa il joci online, atentie dak ai ps2 PAL itzi trebuie joc PAL , doar alea merg ... dacat sa fac un ghid..va dau link sa vedetzi k e super easy , oricum dak nu avetzi swapmagic degeaba k nu se poate , pt k modchip=ul trebuie oprit k sa se poata autentifica dnas-ul , iar dak opresti ala atunci numai booteaza backup-ul ... ps : Imi imprumuta si mie cineva un cablu component sa vad si eu dak merita sa imi iau asa ceva.. | |||
|
| | #234 (permalink) | ||
|
In sfarsit mi-am luat si eu ps2 - ala nou aparut slim asa frumos si usor. Ma costat: consola cu 1 controller inclus=162$ (cabluri si alte prostii incluse ,.... cd...) al 2-lea controller=21$ un card de memorie 8mb=21$ un joc spiderman 2 orgiginal =21$ total 225 Acuma eu ca un incepator nu stiu niste chestii, am citit pe forum montare? e chestia aia de care stiu vag ca se pune un chip si faci super consola cu cd-uri pirate? sau ce este... jocuri pirate merg pe orce consola? cateva detalii va rog - avantaje - dezavantaje...
__________________ 20% comision sau minim 40$ de site(fara 71$ de comanda nu scapi cu alte cuvinte 31 transport minim)... pentru comenzi pe net de oriunde, peste toate cheltuielile! (Haine electronice...etc)Detalii cauta pe forum shaqvill. Contact pe forum sau pe ym usa_nic PRET Iphone 3G Posibil voi vinde cand vor aparea la liber! | |||
|
| | #235 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 | Quote:
| ||
|
| | #236 (permalink) | ||
|
Ia-ti mai bine cablu RGB. Calitatea e super pentru 525i sau 576i, cat o fi la PAL, si diferenta fata de composite si s-video este evidenta. Progressive scan si component sunt mai bune pentru TV-uri de mari dimensiuni. Eu am un rear projection TV de la LG si jocurile se vad cam nasol de la apropiere. Este foarte posibil sa se vada mai bine in 480p, mai ales la scenele cu multa miscare, ca scapi de interlacing. Dar cam atat. Poti sa iti iei cablu component de acum daca ai de gand sa iti iei PS3. Ca mufa de iesire video/audio e aceeasi ca la PS2 sau PS1...
| |||
|
| | #237 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 |
rear projector-ul tau, ca si plasmele, si alte alea, fac progressive scan automat, chiar daca semnalul de intrare e interlaced. De aceea am zis ca intre progressive scan-ul de la ps2 si cel de la tv nu e mare diferenta. Ar fi fost daca chiar s-ar fi dublat rezolutia. Din pacate insa, PS2 nu cred ca ar putea tine acea rezolutie in mod nativ, real... therefore practic doar dubleaza liniile. Deci progressive scan ps2 = progressive scan plasma (de exp). Daca ai un televizor obisnuit, cu tub, tot interlaced vei vedea oricum... asa ca e useless.
| ||
|
| | #239 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 | Quote:
Oricum, ti-am explicat, PS2 NU POATE randa fizic 1080i si 720p, o face prin dublarea liniilor. Iar tu avand plasma, dublarea aia o face tv-ul oricum. De cat e diagonala ? Daca e prea mare (peste 37"), treci pe X360 | ||
|
| | #240 (permalink) | ||
| Quote:
@MonkY Poate ai dreptate, insa eu iti spun ce vad. Cand se misca ceva din stanga in dreapta, apar acei zimti. Si daca asta nu se cheama interlaced, atunci ai dreptate. A, era sa uit. Pe un ecran mare, dungile din joc se vad execrabil. O fi din cauza lipsei AA de la PS2, dar jocuri precum Midnight Club DUB... parca se vad prea prost. Let's hope ca PS3 ne va lasa sa jucam jocuri de PS2 la rezolutii mai mari si progressive, si cu un framerate bun, nu cum face X360. Ca la urma urmei, Sony nu trebuie sa plateasca licenta pt Graphics Synthesizer-ul din PS2, ca e al lor. Nu as vrea sa vad jocuri ca MGS, GT, care ruleaza pe PS2 cum trebuie, si rareori (if ever) scad sub 30 fps, cum se chinuie sa alerge pe PS3 la un 25-20fps . Sau FFXII, care trebuie sa iasa in curand. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|