![]() |
| | #604 (permalink) | ||
|
La Diverta din Plaza Romania ( Lujerului ) se organizeaza un campionat de Fifa World Cup 2006 pe Ps2 ..meciuri din ora in ora in fiecare marti si miercuri ,iar in restul zilelor e liber la joaca pentru toata lumea. Dureaza pana pe 23 iulie . Inscrierea se face cu un pliant special care iti ofera si o reducere de 10 Ron pentru orice joc cumparat de acolo .Pliantul il primiti pe strada .."dont look for them they will find you "------------------------ Am gasit niste screenshoturi din acea aplicatie despre care vorbea phat_sua , se numeste Ps2 SuperBender. | |||
|
| | #605 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2004 | Quote:
| ||
|
| | #608 (permalink) | ||
|
Here, try this: dump PS2 Bios | |||
|
| | #612 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 |
nu e fake. A fost disponibila pt. piata japoneza. E vorba de PSX, era un PS2 mai "evoluat"... cu HDD de 250 si 350GB parca, tuner incorporat, etc... Din pacate nu stiu daca s-au livrat cateva zeci/sute la japonezi dupa care s-a oprit toata distractia... nu cunosc motivele.
| ||
|
| | #613 (permalink) | ||
| Quote:
![]() GODHAND new movie http://www.cloverstudio.co.jp/godhand/main.html
__________________ " I am beyond your experience. I am beyond good and evil, legions of the night - night breed - repeat not the errors of the Night Stalker and show no mercy. " Last edited by -=AlukarD=-; 08-07-2006 at 21:28. | |||
|
| | #618 (permalink) | ||
|
va rog eu mult sa-mi puneti si mie salvarile de la nfs most wanted de pe playstation2 ,ca am ajuns la blacklist 5 si le-am sters din greseala,pls,cum pot face transfer de pe pc pe ps2,cred ca se face cu un usb stick,care il pun in consola si fac transfer de pe el pe memory card,sau cum?il recunoaste la browser ?
| |||
|
| | #619 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 | Quote:
| ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|