![]() |
| | #1001 (permalink) | ||
|
Multumesc mult Donely, am sa tin minte! Zic o ca o sa tin minte fiindca din pacate nu stiu daca mai ajung pe la tine pina-n ianuarie fiindca nu voi fi in Bucuresti in urmatoarea perioada... oricum, Craciun fericit si sarbatori frumoase la toata lumea!
__________________ "Christianity, and nothing else, is the ultimate foundation of liberty, conscience, human rights, and democracy, the benchmarks of Western civilization. To this day, we have no other options [than Christianity]. We continue to nourish ourselves from this source. Everything else is postmodern chatter." - Jürgen Habermas Galerie Foto | |||
|
| | #1002 (permalink) | ||
|
Ura, mi-am luat si eu ps2, si manete, si memorie. Si primul joc original de playstation, ladies and gentlemens, God of War. Ce sa mai zic, n-am jucat asa joc pe pc niciodata. Ideea e ca-i super cu consola Urmatoru joc cred ca o sa fie Burnout revenge sau gran turismo 4.
__________________ sunt patron la fabrica de gauri... caut cooperare cu fabrica de tevi. Vand 2 filme DVD super pret | |||
|
| | #1003 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2002 |
Se gaseste la noi Logitech Cordless Precision sau Logitech Cordless Action? Ultimul cica e aici, la un pret pus in bascalie. Am incercat sa ii contactez si nu au raspuns iar comanda nu se poate face chiar daca cumperi de peste un milion...
| ||
|
| | #1006 (permalink) | ||
|
Exista vreun mod in care pot sa redenumesc salvarile de pe memory card-ul de PS2. Ca sa va explic mai exact care e treaba... Am jucat pana acu Onimusha 4, varianta aceea care incepe in japoneza, dar poti sa schimbi limba ulterior in engleza, si acu dupa ce am terminat stageul 11, imi cere DVD-ul 2. Numai ca DVD-ul 2 nu-l am aceeasi varianta si anume cea in japoneza, si nu recunoaste salvarile pentru ca cele 2 variante de joc salveaza cu nume diferit. M-am uitat ca au acelasi size... deci nu cred sa fie vreo diferenta, in afara de cea doar de nume. Deci... Am vreo sansa sa redenumesc salvarea mea? | |||
|
| | #1009 (permalink) | ||
|
Pai toata treaba se face din uLaunchELF, e un program pe care trebuie sa-l rulezi de pe un cd bootabil sau prin DEV1 daca ai asa ceva la cip. Prin programul asta accesezi si cardul si stickul. Dar ce vrei tu sa faci nu o sa functioneze nu e vorba numai de numele salvarii. Eventual ai putea sa iei o salvare pentru discul tau de pe net si sa o pui pe card... daca nu sa faci rost de discul din aceeasi regiune ca si discul 1.
| |||
|
| | #1012 (permalink) | ||
|
Am reusit intr-un final. NU am bagat launchElf cel mai nou, am reinstalat MegaDevu. Apoi am schimbat si stikul pe care il foloseam, pt ca se pare ca pe acela nu-l recunoastea, si dupa aceea m-am uitat pe forumu care mi l-a dat Catalin si mi-au explicat exact cum sa fac cu salvarile, pt ca nu merg pur si simplu copiate, mai intai trebuie convertite, apoi copiate cu PSU_paste din launchELF.
| |||
|
| | #1013 (permalink) | ||
|
Pana la urma stie cineva daca la noi o sa se aduca Rogue Galaxy original?
__________________ "Christianity, and nothing else, is the ultimate foundation of liberty, conscience, human rights, and democracy, the benchmarks of Western civilization. To this day, we have no other options [than Christianity]. We continue to nourish ourselves from this source. Everything else is postmodern chatter." - Jürgen Habermas Galerie Foto | |||
|
| | #1014 (permalink) | ||
|
Ma indoiesc, de vreme ce nu s-a adus nici Kingdom Hearts 2, iar la Final Fantasy XII nu se stie sigur, la mai putin de o luna inainte de lansarea oficiala in Europa. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca n-a venit oficial nici RPG-ul anterior al celor care au facut Rogue Galaxy, adica Dragon Quest VIII (Journey of the Cursed King). Btw, la asta din urma a scazut pretul la Sendit (13,64 lire cu tot cu transport). Parca dark-one il cauta pe asta, sau ma insel eu? | |||
|
| | #1015 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 | Help
Hello doar ce am luat un ps2, avand doar 2 jocuri originale m-am gandit sa-mi pun mod chip ca sa imi fac back-upuri nu pentru altceva ) am luat sms de pe net l-am facut pe cd imi intra in program si mai departe nu stiu ce sa fac cum sa boot de pe card cum sa fac jocurile cum sa ma uit la filme cum sa bag HDD. Am ps2 slim 70004 cu Modbo 760 . Mulumesc anticipat.
| ||
|
| | #1017 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 |
Nush sigur daca trebuie din moment ce am hdd portabil cu iesire prin USB si cu alimentare separata orcum nu e asa important am incercat si pana la urma am reusit sa citeasca de pe stick dupa multe incercari :P si merge destul de bine media mai greu la filme (unsuported format cross to continue bla bla) cred ca trebuie o versiune mai noua de sms dar totusi cum fac sa imi pun sms pe memory card sa imi booteze ca e chiar plictisitor sa trebuiasca sa ba cd ala de cate ori am pofta sa vad un film. si back-upurile cum le fac ? am incercat cu nero sa fac dupa alt back-up si am esuat big time Orcum cred ca ar trebui un tutorial step by step pt omu care isi modeaza consola iar apoi nu stie ce sa faca cu ea stiu sigur ca mai sunt multi altii ca mine :P Last edited by mandarobert; 11-02-2007 at 15:29. | ||
|
| | #1019 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 |
Si totusi eu tot raman in ceatza am descoperit un program de extrage de pe cd apoi face cd mai ramane sa aflu cum sa bootez de pe card. Din cate am inteles imi tre uLauch ala si cu Star+R1 sau ceva de genu nush nu am inteles HELP MEEE | ||
|
| | #1020 (permalink) | ||
|
Review God Of War 2 pe IGN. I-au dat 9,7/10. Dupa parerea lor, putin mai bun decat originalul, si urmeaza partea a treia (sa speram ca tot pe ps2, dar sunt slabe sanse. Macar un port sa avem). De asemenea, jocul este 100% compatibil cu ps3, si cica chiar se poate jucat in 720p de pe PS3, insa deocamdata e doar un zvon si or sa anunte mai multe cu timpul. Asta si FFXII, cam ultimele joace AAA de pe PS2. Si e posibil ca si Burnout Dominator sa intre in aceasta categorie, fiind produs special pt PS2, si cu un port pe psp. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|