![]() |
| | #1402 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 | Quote:
| ||
|
| | #1403 (permalink) | ||
|
Metal Gear Solid ®: The Essential Collection Written by Bobby Wednesday, 06 February 2008 Quote:
| |||
|
| | #1412 (permalink) | ||
|
Te poti juca online fara probleme. Daca ai slim bagi cablul de net in spatele consolei, iei discul de network setup (daca nu ai un asemenea disc atunci ai network setup pe PES 6) si faci setarile conform configuratiei tale, bagi jocul in consola si te joci online. Nu-i mare inginerie.
| |||
|
| | #1413 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 | Quote:
Pot sa joc si cu jocuri neoriginale ? | ||
|
| | #1414 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 |
Salut la toata lumea. Cand voi va-ti plictisit de acesta consola eu vreu sa-mi cumpar...de fapt sa-i cumpar lu fiimeo. Ce parere avveti de acesta consola merita banii? Merge modata ulterior? Unitatea optica cedeaza repede? http://www.altex.ro/?domeniu=IT&gama...el=PLAYS2B2005 Tinad cont ca sunt nou in acest domneniu apreciez orice reaspuns ! P.S. Cei care vor sa-si vanda consola..si este in stare de functionare 100% astept oferta voastra pe privat sau la email :irinel.popeascuATgmail.com | ||
|
| | #1415 (permalink) | ||
|
Daca ar fi sa-ti dau un sfat ar fi sa iei consola din magazin cu garantie si sa nu te mai apuci sa o modezi pentru ca o sa ajungi cu un brat de jocuri pe care nu o sa le joace nimeni. Tinand cont ca gasesti in magazin jocuri bune la 70 lei si pe forum la 40 lei chiar nu se merita sa o mai modezi. Ai si garantie si n-ai griji. Dupa ce iese din garantie sunt o gramada care pot sa ti-o repare in caz de ceva. De asemenea sa ai doua manete la consola si un memory card. Cablul RGB de asemenea este un accesoriu obligatoriu pentru o imagine superioara calitativ. Cablul costa 40 lei. Asta-i parerea mea. Daca-ti iei pentru prima data PS2 ia-ti din magazin, iei un joc doua pe luna si n-ai treaba | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|