![]() |
| | #1541 (permalink) | ||
|
@C0rbul am avut si eu problema asta cu blocaje in timpul jocului sau nu boota jocul din prima, deabea de la a 5-6 incercare sau in functie de disc, sa dus blocul optic, mergea cu ce dvd-uri se gaseau atunci, de proasta calitate.... Imi citea doar cd-uri la un moment dat. Decat sa cumperi altul mai bine il repari, iesi mai ieftin, il poti trimite la reparat la userul Donley de aici de pe forum cred ca si prin colet asta daca nu esti din Bucuresti. | |||
|
| | #1542 (permalink) | ||
|
salut, am si eu o intrebare, sau mai degraba o nelamurire... acum veo 2 luni aveam un PS2 slim si cablu AV cu 3 mufe, se vedea foarte si clar; acum mi-am cumparat alt PS2 slim, dar prin cablul AV, cel cu 3 mufe, cu care ca venit se vede foarte sters, cand pun cablul component (6 mufe) se vede cum se vedea la consola trecuta cu AV (3)... ma poate lamuri cineva? Inca ceva, prin cablul component nu se vede pe tot ecranul, ramane in stanga o portiune de 1cm ca o banda neagra, la unele jocuri merge sa ajustez imaginea din telecomanda televizorului sa misc imagina mai la stanga dar la unele nu merge complet... sa fie din cauza cablului?
__________________ Angajez claun, rog seriozitate! Last edited by gs_man_yak; 13-05-2008 at 10:51. | |||
|
| | #1543 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 | de unde imi cumpar ps2?
vreau shi eu sa stiu daca se gaseste in Ploiesti la Carefour sau la Metro ps2 ? stie cineva? shi mod chipuri...la Carefour... da pot sa modez un ps2 cu swap magic v3.6 da nu original scos de pe net(am cautat pe google) se strica repede? grafica cum e? cat costa o lentila noua? | ||
|
| | #1544 (permalink) | |||
| Quote:
Quote:
![]() Quote:
| ||||
|
| | #1547 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2007 Location: Tu unde crezi ? |
CUMPARATI JOCURILE ORIGINALE!!! NU MAI MODATI CONSOLELE. PAREREA MEA !!! O SA VA BUCURATI MULT MAI MULT DE JOCURILE CUMPARATE ORIGINALE, DECAT DE CELE PIRATATE. VA DAU EXEMPLUL MEU. AM AVUT UN PS2 SI AVEAM 2 JOCURI CUMPARATE ORIGINALE.APOI VEDEAM LA TV UN JOC BUN SAU IN MAGAZINE SI IL VROIAM.FACEAM SACRIFICII SI CAND IL OBTINEAM MA BUCURAM EXAGERAT DE TARE DE EL.APOI DUPA CE AM MODAT CONSOLA IMI FACUTSEM 100 DE JOCURI.MAI AM SI ACUM 35 RESTU LE-AM IMPRUMUTAT SI AM UITAT PE UNDE LE`AM MAI DAT, MA PLICTISEAM DE ELE DUPA 30 MINUTE. CA SA TE JOCI SI SA FII BUCUROST CA TE JOCI SI SA FII TU TOT SUFLETUL IN JOC, CUMPARATI ORIGINALE FRATILOR.ATUNCI O SA VA BUCURATI MULT MAI MULT DE JOC scuzati caps loCk parerea mea! ( nu vreau sa postati reply-uri in care sa ma contraziceti, pt ca asta cred eu.) Cu alte cuvinte gusturile nu se discuta.POate uni se simt mai bine daca le pirateaza...ASTA LE PLACE ASTA SA FACA NU II OPRESTE NIMENI. si eu vroiam sa`mi modez viitoarea consola, dar m`am razgandit. | ||
|
| | #1551 (permalink) | ||
|
Salutare. Am intrat ieri in clubul posesorilor de PS2. Ma chinui acum sa joc GoW2. Super joc dar joypad-ul e chestie noua pt. mine. Anyway, caut un Network Adapter pentru PS2-ul meu si nu gasesc. De unde pot cumpara unul? Multumesc. Last edited by bo_g_dan; 19-05-2008 at 14:10. Reason: Spelling | |||
|
| | #1552 (permalink) | ||
| Quote:
nu vreau sa pun intrebari tampite , dar cum ajung sa vad setarile modchip-ului pt ca la splash screen nu arata nimic.Am aflat de la cel care m-i la dat ca are modchip Messiah(dar ce versiune nu mai stie). Am mai incercat si combinatii gen L1+X,L1+O plus altele dar nimic. Last edited by cryogent; 19-05-2008 at 21:46. Reason: new reason | |||
|
| | #1554 (permalink) | ||
| Quote:
Salut , am incercat triunghi si cerc si nu a mers plus ca am incercat si celelalte combinatii de taste: triunghi+X triunghi+patrat O+X O+patrat X+patrat X+triunghi si patrat + celelalte Nu stiu cat e de ciudat dar presupun ca totul are o logica. | |||
|
| | #1558 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 |
Salz. Am facut rost de un ps2 slim, la mana a doua, dar problema este ca dupa 20, 25 minute de joc se incinge tare si jocurile se incarca super greu, aproape deloc. Ventilatorul functioeaza si nush ce sai fac. deci ce ii pot face ca sa nu se mai blocheze?
| ||
|
| | #1560 (permalink) | ||
|
O intrebare am si eu,SMS merge pe orice versiune de PS2?eu am o versiune mai veche (SCPH 50004) modat cu un chip mai vechi,as vrea sa stiu daca pot sa pun un hdd la el......THX
__________________ MSI P35 Neo2-FR|E8400@3.6 24/7|Gigabyte 9800GTX|2 gigs Geil Ultra DDR2 800|Scythe NINJA PLUS Rev.B|Creative Audigy Sound Card|500GB WD|LG DVDR|Antec 1000AMG|Delux 600 Watt | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|