Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Console > PlayStation 2 / PlayStation 3

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 24-05-2008, 10:49   #1561 (permalink)
Registered User

Am shi eu un ps2 slim shi vreau sa mil modez.nu stitzi pe cineva din constantza care stie sa modeze ps2 ???

Cat de urgent posibil va rog ... daca se poate luna aceata ...

daca avetzi detali contactatzima pe YM: banderas_4ever4u@yahoo.com

--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Shi daca putetzi sa-mi recomandatzi un anume chip pentru consola mea :scph-77004 daca se poate

Last edited by banderas 10; 24-05-2008 at 10:49. Reason: Automerged Doublepost

banderas 10 is offline    Reply With Quote
Old 24-05-2008, 11:55   #1562 (permalink)
Furiosu'

cj_quest's Avatar

Si daca puteti si daca stiti....si daca oooof. De ce nu va documentati inainte de pune intebari stupide??
Desi nu e locul, chiar si pe acest thread s-au dat informatii iar si iar. Dar prestarile de servicii se gasesc la PUBLICITATE!!!
Foloseste cu incredere functia SEARCH!

We paid a lot of money for our gaming consoles and for games, even if the sallary in Romania is less that a lot of EU countries, we deserve to get what we paid for. Unlimited gaming and shoping for the right price. Romania is a small country indeed, but is not Afganistan.

cj_quest is offline    Reply With Quote
Old 25-05-2008, 19:32   #1563 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by paulpc View Post
ciudat,eu jucam ore intregi,era cald,dar mergeau jocurile perfect.
poate are ceva ventilatorul. sunt si ventilatoare externe de cumparat.
Mah am cautat pe google, da nam gasit niciun site cu ventilatoare din astea. Te rog sami dai si mie un link sau ceva se unde sa gasesc asa ceva. Ms

mihay007 is offline    Reply With Quote
Old 25-05-2008, 20:34   #1564 (permalink)
Furiosu'

cj_quest's Avatar

un cooler de ps2 am eu disponibil. se conecteaza pe un port usb din fata. insa chestia cu incarcatul jocurilor greu nu am resimtit-o nici dupa ore bune de joc. sigur nu ai vreun disc zgariat?

We paid a lot of money for our gaming consoles and for games, even if the sallary in Romania is less that a lot of EU countries, we deserve to get what we paid for. Unlimited gaming and shoping for the right price. Romania is a small country indeed, but is not Afganistan.

Old 26-05-2008, 15:13   #1565 (permalink)
Registered User

Sigur nu e de la dvd ca am incercat si cu niste dvduri abia trase. Si in plus in primele 20 de minute nu face nicio figura, abia dupa 30 de minute asa cand se mai incalzeste. Vreau sa iau ala de la tn, dar se simte vreo diferenta la temperatura?

mihay007 is offline    Reply With Quote
Old 26-05-2008, 16:31   #1566 (permalink)
Registered User

cine ma poate ajuta si pe mn sa aflu si yo de unde sa fac rost de fighn night round 2 k am cautat de mi-avenit rau
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
fight night round 2 scz :>

Last edited by Al Pacino; 26-05-2008 at 16:31. Reason: Automerged Doublepost

Al Pacino is offline    Reply With Quote
Old 26-05-2008, 22:25   #1567 (permalink)
Registered User

Voi ce ziceti...am un buget cam restrans...se mai merita ps2?adica imi plac jocurile....dar grafica cum e?

memmorex is offline    Reply With Quote
Old 26-05-2008, 22:43   #1568 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by memmorex View Post
Voi ce ziceti...am un buget cam restrans...se mai merita ps2?adica imi plac jocurile....dar grafica cum e?
Depinde de cat esti de pretentios, pentru ca totusi, PS2 are o placa grafica de 32 MB, dar eu zic ca grafica este destul de ok, si eu am avut dubii, dar chiar am ramas placut surprins de grafica de pe PS2, mai ales la unele jocuri precum God Of War.
Este bine totusi sa folosesti PS2 pe un TV SD cu tub, pentru ca pe un LCD se vede destul de urat in comparatie cu un TV CRT.
Eu am si PS2 si PS3, nu poti sa compari grafica dintre cele doua, dar multiplele jocuri de PS2 iti vor da satisfactie prin prisma gameplay-ului, a story-ului, si nu in ultimul rand chiar si a graficii.
Daca ai un buget mai restrans, iti recomand cu placere PS2, iti garantez ca nu o sa fii deloc dezamagit, joucurile originale sunt ieftine acuma, sunt foarte multe jocuri bune, iar pana le joci pe toate, poate se ieftineste PS3-ul.
Bafta.

Ionutz83 is offline    Reply With Quote
Old 27-05-2008, 10:58   #1569 (permalink)
Furiosu'

cj_quest's Avatar

mihay007, la mine se simte consola mai calduta dupa joc indelungat cu acel cooler. Fara se incalzeste mai tare, dar niciodata nu am reusit sa prajesc oua pe ea nici dupa ore bune de jucat. Daca te intereseaza cooler-ul da-mi un pm.

Old 27-05-2008, 17:17   #1570 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by cj_quest View Post
mihay007, la mine se simte consola mai calduta dupa joc indelungat cu acel cooler. Fara se incalzeste mai tare, dar niciodata nu am reusit sa prajesc oua pe ea nici dupa ore bune de jucat. Daca te intereseaza cooler-ul da-mi un pm.
Quote:
Originally Posted by Ionutz83 View Post
Depinde de cat esti de pretentios, pentru ca totusi, PS2 are o placa grafica de 32 MB, dar eu zic ca grafica este destul de ok, si eu am avut dubii, dar chiar am ramas placut surprins de grafica de pe PS2, mai ales la unele jocuri precum God Of War.
Este bine totusi sa folosesti PS2 pe un TV SD cu tub, pentru ca pe un LCD se vede destul de urat in comparatie cu un TV CRT.
Eu am si PS2 si PS3, nu poti sa compari grafica dintre cele doua, dar multiplele jocuri de PS2 iti vor da satisfactie prin prisma gameplay-ului, a story-ului, si nu in ultimul rand chiar si a graficii.
Daca ai un buget mai restrans, iti recomand cu placere PS2, iti garantez ca nu o sa fii deloc dezamagit, joucurile originale sunt ieftine acuma, sunt foarte multe jocuri bune, iar pana le joci pe toate, poate se ieftineste PS3-ul.
Bafta.
Multumesc de raspuns...am sa`mi iau un Ps2...poti sa`mi spui si mie care sunt jocurile cu grafica cea mai frumoasa?

memmorex is offline    Reply With Quote
Old 27-05-2008, 17:53   #1571 (permalink)
Moderator

paulpc's Avatar

eu unul zic ca God of War 2 are cea mai buna grafica,dar si God of War e fain.Eu unul nu vad maximul pentru ca nu am cablu RGB, va las pe voi pentru restul jocurilor.

paulpc is offline    Send Message via Google Talk to paulpc Reply With Quote
Old 31-05-2008, 23:03   #1572 (permalink)
Registered User

cryogent's Avatar

Nu stiu daca ce am sa intreb este pe forum,pt ca eu nu am gasit.
Am inteles ca uni zic ca Modbo este o clona de Matrix Infinity,am urmatoarele nedumeriri,daca ma poate ajuta cineva:
-configuratia pinilor de la Matrix e identica cu cea de Modbo?(daca nu,care e diferenta)
-care e diferenta intre Modbo 4.0,745,750 si 760 (tinand cont ca toate merg mai mult sau mai putin stabil cu 79004,ver de placa baza GH-061-12 si GH-061-51).
multumesc

cryogent is offline    Reply With Quote
Old 02-06-2008, 17:57   #1573 (permalink)
Registered User

Smile jocuri ps2

Sal la totzi,
Caut un joc mai vechi si nu-l gasesc nicaieri,e vorba de Kula World,daca cineva poate sa-mi dea ceva informatii.
Merciii.

Annamaria1 is offline    Reply With Quote
Old 02-06-2008, 22:19   #1574 (permalink)
Monster Hunter

DonAdryan's Avatar

anamaria: http://en.wikipedia.org/wiki/Kula_World

E un joc de PS1. Ai 3 variante sa-l joci: Pe PS1, pe PS3 si pe PSP (emulat). Cred ca e emulator si pe PC..

Are dreptate Ionutz83: se vede ca dreaq PS2-ul pe un LCD mai mare...cah

DonAdryan is offline    Reply With Quote
Old 02-06-2008, 22:40   #1575 (permalink)
Registered User

Sal DonAdryan,
atunci sa inteleg ca pe PS2 nu ar merge? Candva l-am jucat pe PS1,dar mi-e dor de jocul acesta

Old 03-06-2008, 09:04   #1576 (permalink)
Monster Hunter

DonAdryan's Avatar

Cum sa nu mearga pe PS2? Scuze, am gresit eu... Sigur ca merge si pe PS2, pentru ca e compatibil cu joacele PS1. Eu
Probabil cel mai usor il vei putea juca pe PSP, deoarece discul e fff putin probabil sa-l gasesti in Romania pe la cineva... Poti sa incerci pe e-bay sau pe amazon, sunt sigur ca il vei gasi, insa va dura pana iti ajunge...

DonAdryan is offline    Reply With Quote
Old 03-06-2008, 10:10   #1577 (permalink)
Registered User

Da DonAdryan,
l-am gasit pe amazon e ieftin,10 $

Old 03-06-2008, 10:25   #1578 (permalink)
Furiosu'

cj_quest's Avatar

Da annamaria1 dar cu transport te ajunge sigur 35-40 $. Asa e si pe ebay. Produse ieftine si costuri de expeditie de 20 de ori mai mari.

Old 04-06-2008, 17:40   #1579 (permalink)
Registered User

Aha,am inteles,merci cj_quest,
sa ai o zi placuta.

Old 04-06-2008, 21:00   #1580 (permalink)
Registered User

Sal. Vreau sa-mi cumpar si io un PS2 dar am niste intrebari mai intai:
1. Am auzit cam merg DVDurile video si CDurile audio. Mern=g si alea facute pe calc?(NEMODATA).
2. Cu ce cip e mai bine s-o modez?
3. Se poate folosi o telecomanda universala in loc de aia speciala PS2?
Multumesc.

yonelutzu is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Console > PlayStation 2 / PlayStation 3

Thread Tools

Posting Rules