![]() |
| | #1561 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 | Am shi eu un ps2 slim shi vreau sa mil modez.nu stitzi pe cineva din constantza care stie sa modeze ps2 ??? ![]() Cat de urgent posibil va rog ... daca se poate luna aceata ...![]() daca avetzi detali contactatzima pe YM: banderas_4ever4u@yahoo.com -------------------- Editare ulterioară -------------------- Shi daca putetzi sa-mi recomandatzi un anume chip pentru consola mea :scph-77004 daca se poate Last edited by banderas 10; 24-05-2008 at 10:49. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #1562 (permalink) | ||
|
Si daca puteti si daca stiti....si daca oooof. De ce nu va documentati inainte de pune intebari stupide?? Desi nu e locul, chiar si pe acest thread s-au dat informatii iar si iar. Dar prestarile de servicii se gasesc la PUBLICITATE!!! Foloseste cu incredere functia SEARCH!
__________________ Petitie online pentru drepturile consolistilor din Romania.Click AICI We paid a lot of money for our gaming consoles and for games, even if the sallary in Romania is less that a lot of EU countries, we deserve to get what we paid for. Unlimited gaming and shoping for the right price. Romania is a small country indeed, but is not Afganistan. | |||
|
| | #1564 (permalink) | ||
|
un cooler de ps2 am eu disponibil. se conecteaza pe un port usb din fata. insa chestia cu incarcatul jocurilor greu nu am resimtit-o nici dupa ore bune de joc. sigur nu ai vreun disc zgariat?
__________________ Petitie online pentru drepturile consolistilor din Romania.Click AICI We paid a lot of money for our gaming consoles and for games, even if the sallary in Romania is less that a lot of EU countries, we deserve to get what we paid for. Unlimited gaming and shoping for the right price. Romania is a small country indeed, but is not Afganistan. | |||
|
| | #1565 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 |
Sigur nu e de la dvd ca am incercat si cu niste dvduri abia trase. Si in plus in primele 20 de minute nu face nicio figura, abia dupa 30 de minute asa cand se mai incalzeste. Vreau sa iau ala de la tn, dar se simte vreo diferenta la temperatura?
| ||
|
| | #1566 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 |
cine ma poate ajuta si pe mn sa aflu si yo de unde sa fac rost de fighn night round 2 k am cautat de mi-avenit rau -------------------- Editare ulterioară -------------------- fight night round 2 scz :>
__________________ Don Corleone Last edited by Al Pacino; 26-05-2008 at 16:31. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #1568 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 Location: Oradea | Quote:
Este bine totusi sa folosesti PS2 pe un TV SD cu tub, pentru ca pe un LCD se vede destul de urat in comparatie cu un TV CRT. Eu am si PS2 si PS3, nu poti sa compari grafica dintre cele doua, dar multiplele jocuri de PS2 iti vor da satisfactie prin prisma gameplay-ului, a story-ului, si nu in ultimul rand chiar si a graficii. Daca ai un buget mai restrans, iti recomand cu placere PS2, iti garantez ca nu o sa fii deloc dezamagit, joucurile originale sunt ieftine acuma, sunt foarte multe jocuri bune, iar pana le joci pe toate, poate se ieftineste PS3-ul. ![]() Bafta. | ||
|
| | #1569 (permalink) | ||
|
mihay007, la mine se simte consola mai calduta dupa joc indelungat cu acel cooler. Fara se incalzeste mai tare, dar niciodata nu am reusit sa prajesc oua pe ea nici dupa ore bune de jucat. Daca te intereseaza cooler-ul da-mi un pm.
|
| | #1570 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 | Quote:
Quote:
| ||
|
| | #1572 (permalink) | ||
|
Nu stiu daca ce am sa intreb este pe forum,pt ca eu nu am gasit. Am inteles ca uni zic ca Modbo este o clona de Matrix Infinity,am urmatoarele nedumeriri,daca ma poate ajuta cineva: -configuratia pinilor de la Matrix e identica cu cea de Modbo?(daca nu,care e diferenta) -care e diferenta intre Modbo 4.0,745,750 si 760 (tinand cont ca toate merg mai mult sau mai putin stabil cu 79004,ver de placa baza GH-061-12 si GH-061-51). multumesc | |||
|
| | #1574 (permalink) | ||
| anamaria: http://en.wikipedia.org/wiki/Kula_World E un joc de PS1. Ai 3 variante sa-l joci: Pe PS1, pe PS3 si pe PSP (emulat). Cred ca e emulator si pe PC.. Are dreptate Ionutz83: se vede ca dreaq PS2-ul pe un LCD mai mare...cah | |||
|
| | #1576 (permalink) | ||
|
Cum sa nu mearga pe PS2? Scuze, am gresit eu... Sigur ca merge si pe PS2, pentru ca e compatibil cu joacele PS1. Eu Probabil cel mai usor il vei putea juca pe PSP, deoarece discul e fff putin probabil sa-l gasesti in Romania pe la cineva... Poti sa incerci pe e-bay sau pe amazon, sunt sigur ca il vei gasi, insa va dura pana iti ajunge... | |||
|
| | #1578 (permalink) | ||
|
Da annamaria1 dar cu transport te ajunge sigur 35-40 $. Asa e si pe ebay. Produse ieftine si costuri de expeditie de 20 de ori mai mari.
|
| | #1580 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2007 |
Sal. Vreau sa-mi cumpar si io un PS2 dar am niste intrebari mai intai: 1. Am auzit cam merg DVDurile video si CDurile audio. Mern=g si alea facute pe calc?(NEMODATA). 2. Cu ce cip e mai bine s-o modez? 3. Se poate folosi o telecomanda universala in loc de aia speciala PS2? Multumesc. | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|